(a pokial sa nemylim, tak pri zuctovani kurzu by si ho mal mat vyhodnejsi platbou prevodom ako kartou)
Mate s tym nejake skusenosti?
Dakujem
existuje nieco, comu sa hovori inventurny rozdiel... nemalo by sa to stavat, no obcas sa to stane.
robim v skladovom hospodarstve, tak viem o com hovorim
zvlast ak mas na sklade tisice poloziek
ale trosku nechapem ze taky gigant s takym mnozstvom tovaru nema elektronicky prepojeny sklad s fakturaciou a zobrazovanim dostupnosti na stranke...snad to tam nenahadzuju rucne
...mala reportaz BBC o CRC...
apropo 30.000 balikov za tyzden? WTF, uz chapem...
ad 1: mne se to stalo uz velakrat a preto som uz na chain takpovediac zanevrel. ....
joooj Romanx, a to si nevedel napisat tak pred mesiacom? Cakam na naboj a cakam... On stock bol aj den po zaplateni a teraz je fuc... tak cakam (kym sneh nezlezie) - ale za tu cenu sa cakat oplati...
http://www.tnc-hamburg.com/TNC-Shop/index.php
ad 1: mne se to stalo uz velakrat a preto som uz na chain takpovediac zanevrel. Vracali mi uz kvoli tomu 2x prachy na ucet. Dokonca som si odsledoval, ze viackrat aj po mojom objednani a zaplateni bol aj na druhy den tovar skladom (uvedene na stranke) a oznamili mi, ze uz nie je. Maju tam niekedy chaos, co sa ale nedivim, pretoze je to najvacsi europsky bikeshop. Tak ci tak, som nejako presiel na wiggle.
ad 3. bud sa ty pridas k niekomu, alebo niekto k tebe to je na vasej dohode na koho adresu to pride.. alebo objednas sam a zaplatis si sam postovne