na sklade sú určite, lebo neboli a dnes mi prišiel mail, že konečne dorazili...
poštovne samozrejme dostatočne prispejem...
S UPSkou suhlasim, ale s parcelservice/GLS som tiez problem nemal (zatial). jedine ze obcas balicek bludil po madarsku/rakusku.
Neviete kedy by to mohlo dojsť?
peniaze odisli hned po objednavke, potom bolo vsetko processing, a teraz ten batoh je Not in stock(predtym bol in stock). tak teda dufam ze mi ho poslu neskor ked ho budu mat
a vcera mi prisiel este mail a bolo tam okrem ineho aj "All of the items in this order have now been shipped"
Pri pohyblivom kurze Poundu a Eura som zistil dnes cisty rozdiel v cene medzi chainreactioncycles a kamennym obchod v Rakusku 138.-EUR. Takze sa mi zda ze celkovo by to asi bolo v Rakusku uz aj vyhodnejsie....
Nejaky konkretny typ, skusenost by sa nenasla?
Rataj s tym, ze CHR ti bajk poslat nemusi (skratka napisu ze kvoli dohode s dovozcom neposielaju) a basta. Vtedy doporucujem najst nejakeho cloveka ktory je v UK a dohodnut shipping cez neho. Na webe najdes aj zopar firiem, ktore sa priamo dovozom UK veci zaoberaju, treba len nechat poslat bajk do ich skladu[depa], vyjde to spravidla lacnejsie.
V celej EU mas 2rocnu zaruku, rataj s tym ze nieco nemusi byt OK a ty musis poslat bajk naspat [za co platis ty]. Takysto ak sa ti nepaci/nieco nie je ok, mozes poslat nezabalene do 7 dni naspat [zavisi od predajcu], ale dopravu zasa platis...
Moje doterajsie skusenosti su viac menej dobre, drobne issues vzdy riesili promptnejsie ako nasi SK predajci.
PS: rataj s tym, ze doprava biku bude trvat cca 7-10 dni.
Nasiel som tam jeden model, ktory je o 200-400 EUR lacnejsi ako napr. v Rakusku, Cesku alebo u nas... Moja otazka smeruje k tomu, ze ake velke riziko podstupujem ak by sa vyskytli nejake nedostaky na biku, co sa tyka zaruky a vybavovania reklamacie... Vdaka!
V tej zatvorke to mas "priblizne" prepocitane na Euro (€)
Nad tým je cena: XYZ libier, potom v zatvorke: XYZ libier approx.(o cca 50 libier viac).
Co znamena pls to approx.?
Po slovensky to znamena priblizna hodnota- t.j. to ze kolko mi strhnu z karty??
Preco pouzivas kartu, ked sa da platit aj PAYPALom? Pokial nemusim, nedaval by som udaje o karte predajcovi.
Nad tým je cena: XYZ libier, potom v zatvorke: XYZ libier approx.(o cca 50 libier viac).
Co znamena pls to approx.?
Po slovensky to znamena priblizna hodnota- t.j. to ze kolko mi strhnu z karty??