z wiggle som objednaval 2 veci skladom 2 out of stock, za dva dni prisiel mail ze termin dodania brzd nevedia urcit tak zasielaju aspon zvysne veci, a brzdy hned ako budu u nich.. cize vo vztahu zakaznik predavajuci tusim lepsie vychadza ten wiggle ale cenovo crc.. na wiggle pisu aspon aj cislo kolko veci maju skladom..
tak teraz co sa bude diat? nechcem take emailove natahovanie ako risototh.. tak teda mi to poslu bez tej veci, a ked ju budu mat na sklade mi ju poslu ? alebo mi vratia peniaze? ..omg
Hned po objednavke sa vykona len blokacia prostriedkov na ucte, aby sa zistilo,ci je karta kryta. Strhnutie sa urobi az ked je objednavka odosielana. Preto mozu vznikat kurzove rozdiely. Pri beznych skladovych objednavkach to takmer nie je rozdiel, pri out of stock objednavkach to moze byt dost vyrazny rozdiel.
tohle co píšeš je nesmysl, peníze z karty ti ztrhnou až si o to prodejce zažádá a je úplně fuk o jaký typ karty se jedná.
jediná 100% jistota je Pay Pal kde jimty peníze natvrdo a okamžitě pošleš.
http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=29069
hm a ked to zaplati clovek prevodom ako napr steju, ktoremu teraz ten balik stoji uz minimalne tyzden, a dajmetomu este tyzden bude tak? suma zaplatena aku pozadovali ale vysledna cena podla kurzu sa za tie 2 tyzdne moze zmenit dost vyrazne pri vyssej sume..