Hm, je to mozne s tou Eurozonou, nech sa vyjadri nietko kto tomu naozaj rozumie
Platil som tohto roku so SLSP do nemecka a stiahli len 0,1 EUR . Ale nemecko ma EURO
A s tím 2- dnem bych to tak růžově neviděl, Steju je toho důkazem, navíc Chain si učtuje v Librách né v Eurech
při platbě kartou mají peníze okamžitě a můžou ti to poslat hned
Nie tak celkom, od 1.1.2009 je poplatok jak v tuzemsku to je cca 0,1 EUR za prevod,
pravdepodobne to tam maju pripisane uz na 2. den, vlastne je to lacnejsie ako platba kartou,
při platbě kartou mají peníze okamžitě a můžou ti to poslat hned
1. kurz sa meni denne, ked si zmenis hodnotu meny v tvojom ucte, uvidis kolko cca das za to v eur. Kurz vsak nie je uplne presny, zavisi od kurzu GBP/EUR alebo GBP/USD (kde mas vedenu kreditku)
2. parcel vulgo GLS trva cca 5-10 dni. Obcas bludi po madarsku/rakusku. UPS stoji +30bubakov, ale ak ti to ponahla priplat. Inak GLS dojde, ale chvilu to trva.
pri kupe wiggle/chr si roztriedim vacsinou podla ceny a kupim podla toho kde je to lacnejsie. zavisi od ceny + sale/clearance. pri malych obj. hra ulohu postovne, inak sa riadim len podla ceny a dostupnosti.
ale aj tak by ma zaujimalo kde je odrb, pretoze X veci maju za rovnaku cenu, X veci za vyssiu a X takto lacnejsich o xx%
na wiggle neviem jak rataju ceny