Fungujeme ako chránená dielňa, zamestnávame ľudí so zdravotným znevýhodnením. Máme predajňu v Bratislave a v Malackách. Budeme radi za názory, postrehy a nápady na zlepšenie.
Aspoň nepoužili stratégiu "som spokojný zákazník toho obchodu, fajn ceny a ponuka, nie?" a rovno je jasné že ide o nich A keďže tu o tom obchode téma ešte nie je (minimálne neviem o žiadnej aktívnej), tak to nevidím ako nejaký problém, bola by škoda sa nepodeliť o skúsenosti (verím že nejaké sú ).
bol som tam ... a veru by som nebol tipol že ide o chránenú dieľnu .. dnes cestou domov tam znovu hádam nakuknem, či keď už mám túto info, ten pocit budem mať
Ospravedlňujem sa, nebolo to mienené ako reklama, len som chcel aby ste sa o nás dozvedeli. Budeme radi, za každú spätnú väzbu:) Hlavnú predajňu máme v Malackách, tam je aj servis. Predajňa v Bratislave vznikla hlavne ako odberné miesto internetového obchodu.
zhodou okolnosti som ten eshop nasiel pred tyzdnom. objednavka vyklikana. vcera som volal kvoli drobnosti (ba cislo), ktoru v eshope nemaju. slubili, ze sa na to pozru a poslu mail este vcera. este dnes pockam, hoci som uz chcel objednat. vyhladavanie v eshope je urobene ok, ale vycitku mam k tomu, ze po vcerajsom naplneni kosika a dnesnom prihlaseni je kosik prazdny.
ja planujem kupit od nich predstavec...prvy obchod v ktorom som nasiel biely predstavec pod 20 eur ktory by sa mi aj pacil ale inac su tie ceny vazne trosku OD veci
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Podla mna je v pohode ked chce vediet niekto spatnu vazbu ci to robi dobre alebo nie... A to ze si robi reklamu ved mozno u neho nakupis lacnejsie.
http://www.cshop.sk/prislusenstvo/blatniky/