Zdravim ludia. Pri hladani dresov Axon som narazil na tento obchod http://www.cyklodoplnky.sk ceny maju podla mna uplne super a za nakup nad 35 Euro dokonca neplatite postovne co som nikde inde nevidel. Oplati sa pozriet.
nemám rád takúto reklamu - akože som našiel super obchod a z toľkej radosti sa zaregistrujem na fórum a budem o tom vypisovať
fakt nenápadné aspoň mail si treba založiť nejaký neutrálny, a nie použiť taký ktorý je všade inde napísaný v spojitosti s tým shopom
OK samochvala mozno ***** ale ak by som tu nenapisal o tom ja spravil by to niekto iny za 2 alebo 3 mesiace. A pozeral si aj na nieco ine okrem kontaktnych udajov pretoze to co som napisal za tym si stojim.
tie ceny nie su az take uzasne, jedina vyhoda je postovne zadara nad cenu. reklama fakt trapna radsej si si mohol kupit baner, ludia by klikli prisli ale takto bude dost ludi pohrdat uz len kvoli sposobu reklamy
OK samochvala mozno ***** ale ak by som tu nenapisal o tom ja spravil by to niekto iny za 2 alebo 3 mesiace. A pozeral si aj na nieco ine okrem kontaktnych udajov pretoze to co som napisal za tym si stojim.
Ako stojis si za tym, ze si pri hladani dresu nasiel ho nahodou za super cneu vo svojom obchode? A to Ta tak prekvapilo, ze si sa tu hned zaregistroval, aby si o tejto nahode informoval Slovac ... ale aj negativna reklama je reklama.
Add ceny. Ja som si hladal minule dres s kratkym rukavom a na Wiggles.co.uk som kupil za 25 EUR replica team QuickStep. Tak z toho pohladu si predrazeny.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
fakt nenápadné
akože joke?
Ako stojis si za tym, ze si pri hladani dresu nasiel ho nahodou za super cneu vo svojom obchode? A to Ta tak prekvapilo, ze si sa tu hned zaregistroval, aby si o tejto nahode informoval Slovac
Add ceny. Ja som si hladal minule dres s kratkym rukavom a na Wiggles.co.uk som kupil za 25 EUR replica team QuickStep. Tak z toho pohladu si predrazeny.
a tá reklama