Zaujimalo by ma ci naozaj maju vsetko k dispozicii vidiet a odskusat. Asi sa tam pôjdem pozriet. S touto znackou nemam skusenost, ale ceny maju celkom dobre.
Ináč musím pochváliť prístup. Pani mi hneď na druhý deň volala, že idú veci objednávať zo Škótska a dnes už volala, že tovar už je na SVK a v pondelok to pošlú. Tie 2 týždne, ktoré majú vyhradné na dodanie tovaru tomu sedia...
Tak prave mam za sebou prvu objednavku, este to sice neprislo ale uz mam velmi pozitivne skusenosti. Rychle odpovedanie na emaily (boli ochotni aj premerat dlzky oblecenia, ktore som potreboval) a rovno mi zavolali, kedze nemali na sklade prave dany tovar, ale objednali a pride buduci tyzden. Takze zatial mozem jednoznacne odporucit.
...(boli ochotni aj premerat dlzky oblecenia, ktore som potreboval) a rovno mi zavolali, kedze nemali na sklade prave dany tovar, ale objednali a pride buduci tyzden...
Ahojte, v týchto dňoch pripravujeme pre Vás nový design stránky http://www.endurashop.sk. Vopred sa ospravedlňujeme za komplikácie s tým spojené. V nasledujúcich dňoch si nebude možné objednať tovar cez stránku, ale iba telefonicky (0911 833 544, 0903 912 070) alebo emailom [email protected]. Od budúceho týždňa, t.j. od 10.1.2012 už bude stránka opať funkčná a aj kamenný obchod otvorený. Ďakujeme za pochopenie.
Tak mam za sebou rpvu objednavku z endurashopu, a musim povedat ze som velmi milo prekvapeny, v pondelok doobeda som objednaval a v utorok na obed u mna zvonil kurier s balickom. cize palec hore
Predávajú iba za ceny od výrobcu.Zľavu ani bohovi.Namiesto zľavy posielajú nejaký "darček".Poslali mi cykločasopis za 3 eurá,ktorý som už mal.Radšej beriem z bezvakolo.cz.Ochotní ale sú,to nepopieram.
janocube: neviem ako ty, ale ja vacsinou ked kupujem oblecenie, tak bud akceptujem cenu za ktoru to predavaju, alebo to nekupujem... ale este ma nenapadlo pytat zlavu
endruashop nieje turecky trhovy predavac s ktorym sa vjednava automaticky
Kimlo,asi na to máš,keď nepýtaš zľavu,ale ja nemám doma stroj na peniaze.Mám niekoľko vecí od Endury,sú kvalitné,rád ich nosím,ale keď mi dokážu v Čr predať čapáky Mt 500 tights za 70 eur a tu chcú 90,tak niekde je chyba.Náši dovozcovia(niektorí)sú nenažraní.Naposledy som kupoval plášte Conti x-king protection 2,4:Čr 35-38 eur,u nás že 55!!!Zjednal som na 42,aj tak mal na 4 plášťoch 22eur.No nestačí mu to.?
máš voľný trh v rámci EÚ, žiadne clá, poštovné z českých e-shopov vôbec nie je vysoké. Ak chceš povedať slovenským dovozcom, že sú nenažraní, najlepším spôsobom je nakupovať zo zahraničia.
neodporucam tento obchod.. ponukaju veci, ktore nemaju realne skladom..na jedno tricko som spravil objednavku /vtedy mali vsetky velkosti/ na druhy den tam figurovala iba jedna velkost.. ani mi nedali vediet, ze moje tricko nemaju. reagovali az na moj mail, ked so sa pytal co je s objednavkou.. potom som sa pytal na ine tricko /mali dostupne vsetky velkosti/ az na druhy den mi odpisali ze ho maju ale iba v inej velkosti a v inej farbe..
Zdielam velmi negativnu skusenost s tymto obchodom. 3.5.2021 som si u nich zakupil chranicove sortky a ponozky, nasledne mi volali ze tovar bude az v polovici juna. 19.6.2021 som sa informoval na stav objednavky, bolo mi povedane, ze tovar budedoruceny zaciatkom jula. Dnes je 5.8.2021, na maily ani na telefonaty nereaguju a nemam ani tovar, ani svojich 119.98 eura.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Co merali, ked ho nemali na sklade?
endruashop nieje turecky trhovy predavac s ktorym sa vjednava automaticky
173,12€, ISIC 162,76€.
Hop... omyl pomýlil som si to s endurobike.sk