Chcel som si kupit pedale M647 a dost som sa ponahlal lebo som mal uz tretry. Prezrel som internet a nasiel tento obchod. Kontaktoval som ich a tvrdili ze zaciatkom buduceho tyzdna to budu mat a tak som urobil objednavku cez email lebo na www stranke sa nedal vybrat sposob dopravy iny ako osobne prebratie. O tyzden neskor tvrdili ze mi to uz poslali ale nebola to pravda, lebo mi to prislo az vcera a podla posty to bolo odoslane tento pondelok. Keby viem rusim objednavku, potreboval som to cim skor. Ale je aj bonus poslali to na cenu vysiu ako som si objednal. Keby sa tak neponahlam tak to nezoberem ale nemohol som dalej cakat. Kazdopadne tu uz nenakupim nic.
tomu obchodu odporucam sa velkym oblukom vyhnut...alebo rovno zajst oproti do isaka...v jumpsporte som zazil arogantny pristup, predavac alebo kto to bol, nemal ochotu mi poradit bike na moje poziadavky, no proste velmi zly dojem...a este jedna vec, treba si davat pozor na biky ktore maju na predajni...poriadne si ich treba obzriet ci uz nebol "testovany"..
Ja mam presne opacne skusenosti. Pri kazdom nakupe dostanem zlavu, chalani, co tam obsluhuju su obidvaja bajkeri a sutazne pretekaju, vyznaju sa a stale dobre poradia Ze si to dostal s pondelkovym datum z posty - ja mam take zle skusenosti so Slovenskou Postou, ze by som sa necudoval, co vsetko su schopni na poste domrvit. Ohladne ceny, tak to neviem posudit, ale asi by si ich mal kontaktovat - len takto jednoducho odsudzovat bez spatnej vazby - asi to ma nejake dovody - a stale to mozes vratit. Ak si to chcel hned, tak to samozrejme neriesi tvoj problem, ale to je osud internetoveho obchodu - delay je tam stale.
ja som v jumpsporte este radu nehladal.. len veci kt objednavaju z skladu . a tie vzdy dojdu .. aj mne dali skoro stale zlavu co som tam kupcil.. ale teraz uz 2 tyzdne cakam na strhavacky..
JohnyHatesJazz: ja neodsudzujem len popisujem svoju skusenost, to ze mas pozitivnu skusenost som rad ale bohuzial nemal som to stastie. Na poste som sa pytal kedy to bolo odoslanenie nie kedy to prislo. Ja som tie pedale najprv objednaval v inom obchode, povedali budeme mat v den X, a v ten den povedali ze to budu mat v den Y => Zrusil som objednavku. Toto keby som vedel urobil by som to iste. Zaklincovala to cena, mozno si to neuvedomili ked robili objednavku ale aj tak z pohladu zakaznika to posobi neseriozne. Spatna vaza bola, poslal som im email kde som im to vycital, do vlozenia hodnotenia sa neozvali.
tomu obchodu odporucam sa velkym oblukom vyhnut...alebo rovno zajst oproti do isaka...v jumpsporte som zazil arogantny pristup, predavac alebo kto to bol, nemal ochotu mi poradit bike na moje poziadavky, no proste velmi zly dojem...a este jedna vec, treba si davat pozor na biky ktore maju na predajni...poriadne si ich treba obzriet ci uz nebol "testovany"..
Nieste vy biker16 nejaký aktivista proti jumpu, už ste nám tu raz naložili! Ale dobre, máte na to právo. Môžem vedieť čo ste tým mysleli? Poriadne pozrieť či bike nebol testovaný? Samozrejme, že nový bike nebol, my totižto máme testovacie biky, ktoré sú práve na testovanie a tie sa aj ako testovacie predávajú.
Chcel som si kupit pedale M647 a dost som sa ponahlal lebo som mal uz tretry. Prezrel som internet a nasiel tento obchod. Kontaktoval som ich a tvrdili ze zaciatkom buduceho tyzdna to budu mat a tak som urobil objednavku cez email lebo na www stranke sa nedal vybrat sposob dopravy iny ako osobne prebratie. O tyzden neskor tvrdili ze mi to uz poslali ale nebola to pravda, lebo mi to prislo az vcera a podla posty to bolo odoslane tento pondelok. Keby viem rusim objednavku, potreboval som to cim skor. Ale je aj bonus poslali to na cenu vysiu ako som si objednal. Keby sa tak neponahlam tak to nezoberem ale nemohol som dalej cakat. Kazdopadne tu uz nenakupim nic.
Za jumpsport.sk sa Vám ospravedlňujem...mohli sme to riešiť mailom, telefonicky, tovar ste nemuseli prevziať keď ste mali na dobierke vyššiu sumu.
Na našu obhajobu len dodám, že s poštou je naozaj niekedy dosť veľký problém, aj na našej ,,koži,, to máme odskúšané... Prosím Vás, napíšte mi súkromnú správu, ak máte záujem to riešiť... G.
Moja skúsenosť s týmto obchodom je tiež negatívna- na jar som kupoval bike, na emailové otázky neodpovedajú, stránka neaktuálna, čo som dozvedel pri telefonickom kontakte (no viselo to tam ďalší mesiac), potom som si vybral iný kus, vraj zistia a budú ma informovať- a čakám doteraz. . .
moja prva skusenost objednal som brzdu dosla do 3dni aj ked ina farba ale nevadi
a druha den predtym co my mala dost dalsia brzda my prisiel mail ze my zrusili objednavku
ale inak nakupovat priamo v shope je pohoda aj poradia aj zlava sa da
Ja som bola v Jumpsporte osobne raz.
Celkom milo ma prekvapil vyber, co bolo vidiet hned od vchodu, mali tam toho slusne zo vsetkeho...
No chcela som o inom.
Predavac sa mi zdal trochu moc "husty"...poucoval...presviedcal...
A hlavne, ked videl "peniaze" mal ma za sprostu, a snazil sa ma ovesat...
Tymto len chcem povedat, ze nemam rada predavacov, s ktorymi sa musim "hadat"...ano, ja beriem rady-to je uplne v poriadku, ked mi predavcac poradi v dobrom, ale preco stylom presviedcania nasilu?
Asi preto, ze som baba a este vidina zarobku na sprostej...
Chlapci, menej arogancie...aj ine znacky ako SPECIALIZED existuju
Ja nemam vobec nic proti tejto znacke, mam od speslu par veci, a nestazujem sa, ale ked ma do nej budu nutit a presviedcat ma v style, ze ine znacky su sracky, tak sorry...
Celkovy dojem z obchodu=nic moc...
Ja mam presne opacnu skusenost. Nevtierave spravanie predavacov, ziadne presviedcanie, iba konstatovanie faktov na zaklade vlastej odjazdenej skusenosti
Tento obchod som navstivil v utorok 30.8. Mal som zaujem o prilbu. Na predajni nebol mnou vybrany model, tak som bol prehovarany na iny, momentalne dostupny. Myslim, ze to bolo v poriadku, oni chcu predat, ja kupit. Nevybral som si, stale som trval na povodnej znacke. Po telefonickom kontakte dealera mi bolo oznamene, ze pride buduci utorok a donesie mnou pozadovanu prilbu. Nechal som na seba kontakt, meno a obvod hlavy, vraj si ju budem moct prist vyskusat. Nevyskusal som, dealer mozno aj bol, ale mne sa doteraz nikto neozval. Uz ani netreba, prilba (ina) je uz kupena inde.
Po otazke, ci zaplatim postovne 4€, ked mi prilba nesadne, mi viac nebolo treba. Rolnicky do prehadzovacky som radsej kupil oproti u Hosalovcov.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nieste vy biker16 nejaký aktivista proti jumpu, už ste nám tu raz naložili! Ale dobre, máte na to právo. Môžem vedieť čo ste tým mysleli? Poriadne pozrieť či bike nebol testovaný? Samozrejme, že nový bike nebol, my totižto máme testovacie biky, ktoré sú práve na testovanie a tie sa aj ako testovacie predávajú.
Za jumpsport.sk sa Vám ospravedlňujem...mohli sme to riešiť mailom, telefonicky, tovar ste nemuseli prevziať keď ste mali na dobierke vyššiu sumu.
Na našu obhajobu len dodám, že s poštou je naozaj niekedy dosť veľký problém, aj na našej ,,koži,, to máme odskúšané... Prosím Vás, napíšte mi súkromnú správu, ak máte záujem to riešiť... G.
a druha den predtym co my mala dost dalsia brzda my prisiel mail ze my zrusili objednavku
ale inak nakupovat priamo v shope je pohoda aj poradia aj zlava sa da
btw: ta farba to sa este dalo ale to zrusenie ma ***** maximalne
Ja mam dobre skusenosti, aj ked mi dajaka suciastka nepasovala, bez problemov vymenili alebo vratili peniaze
http://www.jumpsport.sk
Celkom milo ma prekvapil vyber, co bolo vidiet hned od vchodu, mali tam toho slusne zo vsetkeho...
No chcela som o inom.
Predavac sa mi zdal trochu moc "husty"...poucoval...presviedcal...
A hlavne, ked videl "peniaze" mal ma za sprostu, a snazil sa ma ovesat...
Tymto len chcem povedat, ze nemam rada predavacov, s ktorymi sa musim "hadat"...ano, ja beriem rady-to je uplne v poriadku, ked mi predavcac poradi v dobrom, ale preco stylom presviedcania nasilu?
Asi preto, ze som baba
Chlapci, menej arogancie...aj ine znacky ako SPECIALIZED existuju
Ja nemam vobec nic proti tejto znacke, mam od speslu par veci, a nestazujem sa, ale ked ma do nej budu nutit a presviedcat ma v style, ze ine znacky su sracky, tak sorry...
Celkovy dojem z obchodu=nic moc...
to bude asi tym ,ze nie si dievca
Po otazke, ci zaplatim postovne 4€, ked mi prilba nesadne, mi viac nebolo treba. Rolnicky do prehadzovacky som radsej kupil oproti u Hosalovcov.