Caute, som z KE a potrebujem nastavit prehadzovacku a vyriesit roblem s prednou hydrou. No zo servisom z Jump Sportu vobec niesom spokojny,a tak by som si rad nechal poradit nejaky normalny servis za pozemske ceny Diky
Raztos, cieľom môjho príspevku nieje robiť reklamu, len som si na margo prvého príspevku v tejto téme dovolila reagovať. Keďže sme si uvedomili nedostatky, napravili sme to. Toť vsjo.
Jasné,že môže byť,len sa treba dohodnúť na mieste a čase Bloky na Nár.tr. na medziposchodiach extra miestom neoplývajú,takže asi by bolo lepšie nájsť nejaké lepšie miesto Ale ak by bolo teplo,tak nie je problém to urobiť aj za blokom
Tak smola - budem jazdit aj nadalej zasrany.
BTW Umytie na rucnej umyvarke mam za 1€, mazem si sam, ale neverim, za by sa za to dalo pytat viac nez 2€ a nastavenie ak potrebujem tak mi urobili na pockanie pred pultom za par minut, takze tych 5 € nebolo az tak strasne podhodnotenych.
Pista za 5 € ti ho umyjem aj dva krat denne .
BTW osprchovanie biku po vyjazde 5 min. Utretie do sucha 5 min. Namazanie 5 min. Tz 15 min roboty za 5 €. V tomto pripade hodinova sadzba je 20 € / hod
AKCIA : Pocas umyvani biku kava zdarma
Problem je, ze manzelka mi frfle ked ho umyvam a mazem v byte (bike).
BTW Dvakrat denne za 5€? Ako dlho? To by sa mi vyplatilo aj s cestovnym do Iglova. Vzdy to druhe umytie by som skusil predat - len ci tam mate tiez takych lenivych dedkov?
Možes skusit MADBIKER na Rooseveltovej 6. nový cykloseris a shop.
Nastavenie prešmikaca je za 3oira je v tom aj rovnanie pätky ak je krivá, ale umit si ho budes musiet asi sam,ale rozmyslame nad nejakou bike umivarkou, mame na to moznosti len uvidime ci s tým bude sihlasit prenajimatel.
čo mám ja skúsenosti z košíc servisáci sú rádobybývalí cyklisti, či aktívni amatéri, čo síce nie je na škodu, ale mnohí si osebe myslia a správajú sa ako , že sú bohovia cykloneba , preto lebo vedia nastaviť doraz na prešmykovači , vycentrovať koleso, alebo preto, že pedálujú (ale pritom nejazdia !) na biku za 3.000e.
Mám jedného "svojho" mechanika už roky, nebudem hovoriť koho a kde, aby to nevyzeralo na reklamu (on ju nepotrebuje naozaj poznám ho len po krstnom mene (čau D. ) .)stále ma plno roboty na nových aj na jazdenkách a naozaj u neho nerozhoduje to , že či sa až z láskou "povenuje" aj mojmu biku, ale hlavne to že ho mám pred jazdou naozaj precízne pripravený, vytuningovaný bez ohľadu na to či ho robí v piatok po záverečnej alebo po víkende..... a dotyčný je skôr kamoš , ktorý síce má cenník , polovicu vecí mi aj tak urobí gratis , cenník, necenník.
Dobry servis ma aj Capricorn. Servisak je typek, ktory sa podla mojho vlastneho nazoru vyzna do tajov oprav a doladovania bikov
Naco si budem zbytocne zatazovat hlavu, ukonmi do ktroych sa nerozumiem, tak to radsej prenecham ludom, ktory su na to skoleny a maju v tom urcitu prax.
No ved to je jasne, ale povedzme si na rovinu. Ja som anti talent
Zacalo sa to uz , ked som bol sopel a rozoberal som veci, za ucelom ich opetovneho poskladania, a sakra stale sa mi nieco zvysilo a vzdy sa mi stane nieco podobne, ze sa nieco zvysi. Jedine co sa mi nikdy nezvysilo, bolo ked som na vojencine rozoberal M 58 a skladal spet
Preto som sa ako technicky anti talent dal na studia prava, ktore som aj uspesne ako antitalent technickeho smeru uspesne ukoncil
Take prkotinky, ako retaz, defekt, a podotahovat srubiky, ak su dokazem, ale na ostatne, by som potreboval skolenie
Školenia sú aj na nete,netvrdím,že sa len tak máš pustiť do rozoberania vidle a potom to naspäť nezložíš,ale také prkotinky ako základná údržba,nastavenie šaltra a podobné by s návodom nemal byť žiaden problém - časom sa to stane rutinou Veľmi pekné návody pre beginnerov má iVelo
Školenia sú aj na nete,netvrdím,že sa len tak máš pustiť do rozoberania vidle a potom to naspäť nezložíš,ale také prkotinky ako základná údržba,nastavenie šaltra a podobné by s návodom nemal byť žiaden problém - časom sa to stane rutinou Veľmi pekné návody pre beginnerov má iVelo
Dakujem Ti winprog15, za rady, idem uz aj hned nato kuknut a mozno budem mudrejsi
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Iba som podpichol:) Navyse nikdy by som nemal nic proti marketingu najma ak ide o dalsich obchod pre bicykle.
BTW Umytie na rucnej umyvarke mam za 1€, mazem si sam, ale neverim, za by sa za to dalo pytat viac nez 2€ a nastavenie ak potrebujem tak mi urobili na pockanie pred pultom za par minut, takze tych 5 € nebolo az tak strasne podhodnotenych.
BTW osprchovanie biku po vyjazde 5 min. Utretie do sucha 5 min. Namazanie 5 min. Tz 15 min roboty za 5 €. V tomto pripade hodinova sadzba je 20 € / hod
AKCIA : Pocas umyvani biku kava zdarma
BTW Dvakrat denne za 5€? Ako dlho? To by sa mi vyplatilo aj s cestovnym do Iglova. Vzdy to druhe umytie by som skusil predat - len ci tam mate tiez takych lenivych dedkov?
Možes skusit MADBIKER na Rooseveltovej 6. nový cykloseris a shop.
Nastavenie prešmikaca je za 3oira je v tom aj rovnanie pätky ak je krivá, ale umit si ho budes musiet asi sam,ale rozmyslame nad nejakou bike umivarkou, mame na to moznosti len uvidime ci s tým bude sihlasit prenajimatel.
Mám jedného "svojho" mechanika už roky, nebudem hovoriť koho a kde, aby to nevyzeralo na reklamu (on ju nepotrebuje naozaj
Naco si budem zbytocne zatazovat hlavu, ukonmi do ktroych sa nerozumiem, tak to radsej prenecham ludom, ktory su na to skoleny a maju v tom urcitu prax.
Zacalo sa to uz , ked som bol sopel a rozoberal som veci, za ucelom ich opetovneho poskladania, a sakra stale sa mi nieco zvysilo a vzdy sa mi stane nieco podobne, ze sa nieco zvysi. Jedine co sa mi nikdy nezvysilo, bolo ked som na vojencine rozoberal M 58 a skladal spet
Preto som sa ako technicky anti talent dal na studia prava, ktore som aj uspesne ako antitalent technickeho smeru uspesne ukoncil
Take prkotinky, ako retaz, defekt, a podotahovat srubiky, ak su dokazem, ale na ostatne, by som potreboval skolenie
Hej a este viem cvicit psov
Dakujem Ti winprog15, za rady, idem uz aj hned nato kuknut a mozno budem mudrejsi
Nekricte na mna, mam slabe srdiecko