Caute, som z KE a potrebujem nastavit prehadzovacku a vyriesit roblem s prednou hydrou. No zo servisom z Jump Sportu vobec niesom spokojny,a tak by som si rad nechal poradit nejaky normalny servis za pozemske ceny Diky
Pocuvaj, to si nevies nastavit presmyk sam ? Ved si pozri na youtube videa.
Este, ze nie kazdy ma na to talent, chut, alebo je v tomto sikovny. Preto existuju servisy kde das "pokazeny" bike prides o tyzden a dostanes opraveny Radsej dam do servisu ako si budemkupovat plno naradia, a aj tak to zrobim zle a zaplatim este viac
To nema nic s talentom. Inak, uz si skusil, ze vies, ze na to nemas talent ? Skus, potom zistis, ci nemas talent, alebo to bol, iba prehnany respekt. Ja to skor odhadujem na pohodlnost, alebo lenivost:) Ale to je tiez ok:) Kazdeho vec. Pokojne dajte zarobit servisom. Iba obycajne ti servisaci castokrat su diletantni, ze az. Cest vynimkam.
To nema nic s talentom. Inak, uz si skusil, ze vies, ze na to nemas talent ? Skus, potom zistis, ci nemas talent, alebo to bol, iba prehnany respekt. Ja to skor odhadujem na pohodlnost, alebo lenivost:) Ale to je tiez ok:) Kazdeho vec. Pokojne dajte zarobit servisom. Iba obycajne ti servisaci castokrat su diletantni, ze az. Cest vynimkam.
Aj pohodlnost, aj lenivost, aj nesikovnost, aj neskusenost. A preto som zalozil tuto temu aby som nedal do servisu kde zoberu 30e za nic a este to nezrobia poriadne
A potreboval by som este aj na mojom starom biku doladit prehadzovacku (UMF Hardy 4), neponukol by sa niekto ? Cize vlastne doladit 2 prehadzovacky za nejaku symbolicku cenu
ja a moj prešmyk sa radi pridame.Rad sa nieco priucim a o par rokov budu mozno chodit foristi za mnou Skolitel nech napise ci je fakt ochotny s nami stratit tu hodinku,dve a mohli by sme sa potom dohodnut na mieste a case...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pocuvaj, to si nevies nastavit presmyk sam ? Ved si pozri na youtube videa.
Este, ze nie kazdy ma na to talent, chut, alebo je v tomto sikovny. Preto existuju servisy kde das "pokazeny" bike prides o tyzden a dostanes opraveny
Aj pohodlnost, aj lenivost, aj nesikovnost, aj neskusenost. A preto som zalozil tuto temu aby som nedal do servisu kde zoberu 30e za nic a este to nezrobia poriadne
Tak nas potom deli par ulic
No vidite co sa nakoniec z toho vyklulo
teba naučím rád, ak ma naučíš programovať v C
Tak to ma budes musiet ucit nerad, pretoze ked prislo C tak ja som uz odchadzal do penzie.