Pise tam ze je z podolinca ale nemam sajnu kde to je. ale myslim že z kaktusu bike mozes zobrat ved už si ho len nejako domov dostanes... a myslim že na Slovensku ich aj tak lepšie nezoženieš...
podolinec je v okrese Stara Lubovna a kto este stale nevie tak ej to asi 30Km o PP.bike si doviest nie je problem aj oni by mi ho poslali ale keby sa daco dosralo tak do BA by sa mi liezt nechcelo.asi takto.ale dik za ochotu
Ak ti to pomôže, tak som ti našiel presnú adresu na ten prešovský Bicygeľ, dnes som tam bol a vyzerá to tam celkom slušne. Objednajú ti čokoľvek aj staršie kusy. Pýtal som sa aj ja na Spešla aj KOnu, všetko má ako V Kaktusbiku v Ba len nie tak dostupné - teda na oko - ako v Kakači, ale objednajú ti v pohode.
Adresa: Bicigeľ, spol. s r.o., Prešov, 080 01, Levočská 8
Mail som nenašiel, ani web, ale zájdem tam ešte dnes a opýtam sa ti na bližšie info. zatim čaf
cafte, nezeby som chcel teraz robit propagandu, ale ten bicigeľ je asi naj bikeshop v sirokom okoli.... ja som napr. v celom presove nemohol zohnat avidy, niekde na mna pozerali jak na vola ze co za av??? , dalsi ze maju dakde cennik, ze mi mozu objednat tak za 2-3 tyzdne by som to mohol mat, a TAM hned v ten den mi nahodili avidiky...
mob. 0905 355 934
0905 855 177
Web stránku ešte nemajú, ale vizitku s údajmi mi dali s radosťou, a ešte by ma zaujímalo, aký bike chceš kúpiť, už vieš presne čo?Ak ťa to teda nobťažuje daj vedieť, tiež chcem Spešla alebo KOnu a presurfoval som ich stránky od a do z.
dúfam, že som ti pomohol, čaf
inac mimo temu: objednal som si ram z mall.sk (cykloexpert.cz) a v utorok mi dosiel novy ram author traction asl 05" (pre manzelku) hydroform dural 6061 s IHZ Ritchey aj s postovnym 3555,-Sk u nas v kamennych shopoch mi ho ponukali za min 4900,- , v akcii maju aj giant a fuji
to ralysta:dik za ochotu.som ti naozaj vdacny ja som bol v KK a tam nevedeli ani ze SPEC existuje.Zhanam SPEC.Hardrock Comp disc alebo KONA Blast(ale bacha na cesku stranku www.kona.cz - maju tam uplne inu specifikaciu ako na www.konaworld.com - alebo je tam rozdiel vo vybave pre europsky trh?????)tolko zatial
no ja neviem, ale máš rovnaký záujem ako ja o tie isté biky, len zatiaľ mám menší problém s peniazmi, no čo už. možno budem kupovať až v zime, ceny pôjdu dole..., veď mi rozumieš
tak sa maj a šťastné kilometre, potom daj vedieť tvoje reakcie
no vieš, peniaze by aj boli, taká ta "väčšia polovica" zo sumy biku, ale myslím, že to netreba riešiť a na druhej strane, všetko čo sa dá vyjadriť peniazmi je pre mňa "lacné", čaf
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Adresa:
Bicigeľ, spol. s r.o., Prešov, 080 01, Levočská 8
Mail som nenašiel, ani web, ale zájdem tam ešte dnes a opýtam sa ti na bližšie info. zatim čaf
e-mail: [email protected]
tel.: 051/7482 945
mob. 0905 355 934
0905 855 177
Web stránku ešte nemajú, ale vizitku s údajmi mi dali s radosťou, a ešte by ma zaujímalo, aký bike chceš kúpiť, už vieš presne čo?Ak ťa to teda nobťažuje daj vedieť, tiež chcem Spešla alebo KOnu a presurfoval som ich stránky od a do z.
dúfam, že som ti pomohol, čaf
tak sa maj a šťastné kilometre, potom daj vedieť tvoje reakcie