Túto tému zakladám kvôli tomu, aby sme si vedeli posunúť info o akciách, či výpredajoch a výhodných ponukách....treba si pomáhať a podeliť sa o možnosť dobrého nákupu....
Toto nie je dopytova tema, nedavajte sem poziadavky "poradte kde vyhodne kupim xy". Na to pouzite Google a len ak najdete fakt vyhodnu ponuku, tu sem potom mozete pridat pre ostatnych.
Ten Black friday na Bike24 bol dnes pri niektorých veciach nejaký divný. Ráno mali 10+ kusov Favero DUO za 599 €.Elite suito 504€ tak isto 10+ kusov. Saris H3 cca 800€, tu som si pocet kusov nevsimol. Cca 30 min potom refreshnem položky a Favera 712€ a Not in stock, Elite 620€ a Not in stock, Saris detto. To sa mohlo tak rýchlo rozpredať? Za 30 minút? Alebo to kúpil naraz nejaký "podnikateľ"?
Ten Black friday na Bike24 bol dnes pri niektorých veciach nejaký divný. Ráno mali 10+ kusov Favero DUO za 599 €.Elite suito 504€ tak isto 10+ kusov. Saris H3 cca 800€, tu som si pocet kusov nevsimol. Cca 30 min potom refreshnem položky a Favera 712€ a Not in stock, Elite 620€ a Not in stock, Saris detto. To sa mohlo tak rýchlo rozpredať? Za 30 minút? Alebo to kúpil naraz nejaký "podnikateľ"?
Emaling posielaju tisickam ludi, takze je normalne ze sa z niecoho predalo 8ks za pol hodinu. Pozeral som tie GTX Asics co tu boli a mali vsetky cisla po viac kusov...za cca dve hodiny komplet vypredane.
Je to normalne ze sa tak rychlo predava, ved tam nakupuje cela europa
Eurosport Player na rok za ~17€ namiesto bežných 25€
Special offer available until 23:59 on 30/11/20.
(Pred rokom som platil 12,5€, ale furt lepšie 17 ako 25. Za rok používania som spokojný so službou. Plne funkčné, žiadne sekanie a dobrá kvalita na PC aj na mobile. Možný neprerušovaný prenos bez reklám aj všetky prenosy okamžite "on demand")
Myslim ze ak das zrusit Eurosport player predplatne tak ti automaticky ponuknu rocne predplatne s 50% zlavou. Takze ak ho este stale mas tak toto je pre teba vyhodnejsie. Samozrejme novy zakaznik len Black Friday 30% akciu.
mortirolo08 pokiaľ nedáš presný postup, ako získať 50% zľavu pre existujúcich, tak tvoje "myslím" moc nepomôže. Lebo mne ponúkli automaticky "Next Payment €24.99" a to som nechcel. Ja som zobral 30% zľavu na nový account
Strenki: Ja som ho dal zrusit a nie automaticky obnovit a hned mi ponukli rocne predplatne s 50% akciou. Ale nehovorim ze je to pravidlo preto som dodal "myslim". Pre ludi ako ty, ja alebo iny ktory predplatne uz maju sa to oplati viac ako ponuka Black Fiday ktoru si pisal a vyuzil. Novy zakaznici tuto moznost samozrejme nemaju..
Emaling posielaju tisickam ludi, takze je normalne ze sa z niecoho predalo 8ks za pol hodinu. Pozeral som tie GTX Asics co tu boli a mali vsetky cisla po viac kusov...za cca dve hodiny komplet vypredane.
Ale ved Alza ma black friday cely rok . Nic nove. Ale niektore veci sa oplati u nich kupit, lebo nerobia cecky s reklamaciami aj ked su trosku drahsie ako inde.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.bike24.com/p2403928.html?utm_medium=email&utm_source=cleverreach&utm_campaign=newsletter-20201127_BlackDealsFollowUp_en&utm_content=en-product-image-dtswiss-403928
Tak ja by som rád Castelli alpha ros 2 veľkosť L za 150
https://www.sportsshoes.com/product/mon982/montane-endurance-gore~tex-pro-outdoor-jacket/?_cur=2
Ma niekto skusenost s touto obojstranou bundou?
https://www.a3sport.sk/salomon-drifter-mid-jkt-m-lc1233300?variant=484828&gclid=CjwKCAiA5IL-BRAzEiwA0lcWYuz1yDHKFKAtn9dOsQumdhy9nuU1FaXOn6P0Cqn5bMJr3s726qOlbhoCtQ8QAvD_BwE
Podla strany oblecenia sa meni vlastnosti neprefukavost, hrejivost.Tu je za 45E
https://www.sportpursuit.com/catalog/product/view/id/2020168
Mne sa to tiež už stalo. Banka ti vráti prachy späť. Len to nejaký čas trvá 🙈.
Special offer available until 23:59 on 30/11/20.
(Pred rokom som platil 12,5€, ale furt lepšie 17 ako 25. Za rok používania som spokojný so službou. Plne funkčné, žiadne sekanie a dobrá kvalita na PC aj na mobile. Možný neprerušovaný prenos bez reklám aj všetky prenosy okamžite "on demand")
Kusky od assosu, shipping na slovensko zdarma
Alebo https://tech.sme.sk/c/22543681/vypredaje-maju-problem-vsetko-skupuju-roboty.html
😂
napr. Fenix BC25R
na alze paradna akcia len za 49,90€
na mtbikeri rovnaka cena bez akcie za MOC
alza
napr. Fenix BC25R
na alze paradna akcia len za 49,90€
na mtbikeri rovnaka cena bez akcie za MOC
alza
dokonca Mtbiker VIP cena je 47,90, takze Mtbiker vedel preco pisu ten clanok nedavno
https://www.bike24.com/p2403928.html?utm_medium=email&utm_source=cleverreach&utm_campaign=newsletter-20201127_BlackDealsFollowUp_en&utm_content=en-product-image-dtswiss-403928
Tak ja by som rád Castelli alpha ros 2 veľkosť L za 150
konecne nieco s lepsou zlavou a v aktualnych rozmerovych standardoch.
vie niekto ake su tam naboje? dt 350? 370?
67,24€