Túto tému zakladám kvôli tomu, aby sme si vedeli posunúť info o akciách, či výpredajoch a výhodných ponukách....treba si pomáhať a podeliť sa o možnosť dobrého nákupu....
Toto nie je dopytova tema, nedavajte sem poziadavky "poradte kde vyhodne kupim xy". Na to pouzite Google a len ak najdete fakt vyhodnu ponuku, tu sem potom mozete pridat pre ostatnych.
To by sa hodilo aj do temy o kave😁
Bunda je z kavy
S.Café
Je typ modifikácie priadze. Vytvára sa spracovaním kávovej usadeniny, ktorá je zapustená do povrchu priadze, čo dodáva látke ďalšie vlastnosti regulácie zápachu, rýchloschnúcich vlastností a UV ochrany. Kávová usadenina v priadzi tak pohlcuje pachy a pomáha rozšíriť vlhkosť po povrchu, čím zvyšuje funkciu odvádzania potu a vďaka nerovnej štruktúre odráža UV lúče. Všetky funkcie sú trvalé.
mam tu mikinu cca tyzden, spracovanie aj material super, len kapuca a golier su zbytocne velke, kludne by sa dala navliect na skialp prilbu, ale to je blbost inac nemam co vytknut.
A inak co je na tej mikine take super truper, ze povodne stala 120?
Mne to príde niečo ako pri cenách od Zaja 🙂 Dajú tam cenu za akú to ani nikdy nepredávali aby potom mohli spraviť takéto "fantastické akcie". Mňa moc ani za 30€ neoslovila, aj keď zlá za tú cenu asi nebude. 🙂
take mikiny ked su znackove stoja okolo 80-100 eur. McKinley je pokial viem znacka Intersportu a nepovazujem ju za nejaku extra znacku, aj ked niektore veci sa oplatia.
Realne by ju mohli predavat za MOC 49€ a v akcii za tych 29€. Tych 119€ je samozrejme hodne uletene, za tolko kupis kvalitnu Karpos bundu rozneho druhu
Áno, Zajo uvádza ,,bežná cena konkurenčného produktu na trhu´´ ale aj tak je to značne zavádzajúce.
Skrátka sa to nedá odkontrolovať a za ,,konkurenčný produkt´´ si môžu vybrať (alebo vymyslieť) hocičo. Príklad, bunda Moritz Jkt, cena 159,90e a udávaná cena konkurenčného produktu 379,90e.
Z ktorého prsta si toto vycucali? Nič proti Zajovi, mám od nich pár vecí a som spokojný, navyše je to jeden z mála slovenských výrobcov, ale takýto typ marketingu sa mi vôbec nepáči. Majú kvalitu a nepotrebujú takto šáliť neznalých kupujúcich.
No neviem čo vyrábajú na slovensku. Asi nič. Kedysi možno áno, dnes už nie. Slovenský výrobca je skôr taký Sunrise. Od nich mám 15 rokov gate a stále sú dobré
Tak je to slovenský predajca, nie výrobca...
A po tom minulom harakiri čo spravili sa mi už moc tá firma nepáči. Dlhy, zrušenie firmy, založenie novej. Jedine tie zľavy boli OK
Zo Zajom je to asi niečo podobné ako kedysi s Treksportom. Kedysi robili výborné veci a veľký batoh mám od nich 20 rokov a myslím, že ten ma asi aj prežije potom sa výroba presunula na východ-teda do Čínay myslím a aj tie materialy už tiež neboli ako predtým. Aj tú Corduru čo dávali kedysi nahradila nejaká odľahčené, ktorá už na pohľad nemohla mať takú životnosť. Ale dalo by sa o tom popísať veľa, no aj tak to nič nevyrieši. Od Zaja mám dosť vecí a s niektorými som spokojný, s inými moc nie, takže u mňa je to taký priemer. Ale čo sa týka konkurencie, tak aj napr. od českého Direct Alpinu to má kvalitou dosť ďaleko
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Bunda je z kavy
Je typ modifikácie priadze. Vytvára sa spracovaním kávovej usadeniny, ktorá je zapustená do povrchu priadze, čo dodáva látke ďalšie vlastnosti regulácie zápachu, rýchloschnúcich vlastností a UV ochrany. Kávová usadenina v priadzi tak pohlcuje pachy a pomáha rozšíriť vlhkosť po povrchu, čím zvyšuje funkciu odvádzania potu a vďaka nerovnej štruktúre odráža UV lúče. Všetky funkcie sú trvalé.
mam tu mikinu cca tyzden, spracovanie aj material super, len kapuca a golier su zbytocne velke, kludne by sa dala navliect na skialp prilbu, ale to je blbost
Bežecké topánky, zľava 70%, z tej ceny ešte 15% s kódom. Iba veľkosť 45 a 46. Len šedá farba.
Mne to príde niečo ako pri cenách od Zaja 🙂 Dajú tam cenu za akú to ani nikdy nepredávali aby potom mohli spraviť takéto "fantastické akcie". Mňa moc ani za 30€ neoslovila, aj keď zlá za tú cenu asi nebude. 🙂
Realne by ju mohli predavat za MOC 49€ a v akcii za tych 29€. Tych 119€ je samozrejme hodne uletene, za tolko kupis kvalitnu Karpos bundu rozneho druhu
Skrátka sa to nedá odkontrolovať a za ,,konkurenčný produkt´´ si môžu vybrať (alebo vymyslieť) hocičo. Príklad, bunda Moritz Jkt, cena 159,90e a udávaná cena konkurenčného produktu 379,90e.
Z ktorého prsta si toto vycucali? Nič proti Zajovi, mám od nich pár vecí a som spokojný, navyše je to jeden z mála slovenských výrobcov, ale takýto typ marketingu sa mi vôbec nepáči. Majú kvalitu a nepotrebujú takto šáliť neznalých kupujúcich.
A po tom minulom harakiri čo spravili sa mi už moc tá firma nepáči. Dlhy, zrušenie firmy, založenie novej. Jedine tie zľavy boli OK
Ale už dosť OT, toto sa neoplatí