Túto tému zakladám kvôli tomu, aby sme si vedeli posunúť info o akciách, či výpredajoch a výhodných ponukách....treba si pomáhať a podeliť sa o možnosť dobrého nákupu....
Toto nie je dopytova tema, nedavajte sem poziadavky "poradte kde vyhodne kupim xy". Na to pouzite Google a len ak najdete fakt vyhodnu ponuku, tu sem potom mozete pridat pre ostatnych.
Začal som obzerať niečo okolo 130 mm. V bikeparku som bol tento rok dokopy 2x. Takže moc často tých 160/150 mm nevyužijem a radšej by som niečo trochu šľapavejšie. S tým, že vďaka agresívnejšej geo sa to nezľakne ani nejakých strmších zjazdov. Za posledné dva roky u mňa prevažuje výletovanie nad bikeparkom a trailovaním.
Nejak extra to nehorí, voziť sa na čom je, ale zase rozumnej ponuke ako je napr. táto sa brániť nebudem a Treka kľudne pošlem ďalej.
Cena je to parádna, no ako bolo písane, či by si si moc pomohol neviem . Teda mám klasického Spectrala CF 160/150, váži okolo 15 kíl a šlape sa na ňom tiež dosť dobre. Geoemetria je tam asi rovnaká, iba ten nižší zdvih a teda nižšia váha. Tiež som kedysi zvažoval aj nižší zdvih a agresívnejšiu geo, teda niečo podobné, ale napokon som rád, že som zobral ten klasický Spectral. Ale čo sa týka geometrie tá je vynikajúca. A ten Smuggler, vyzerá parádne, no cenou je to inde, aj tá staršia verzia vyzerala dobre.
Mňa v tejto kategórii s nižším zdvihom a v akciovej cene zaujalo aj YT Izzo https://www.yt-industries.com/products/bikes/izzo/core-2/430/izzo-core-2/#tech3
Nemám VIP
Ale možno to zdieľal niekto s VIP účtom, to už netuším... Dal som link na celú ponuku. Občas sa tie ponuky líšia regionálne a niekto z francúzskym ns má iné ceny ako v našom. Ale do košíka sa to väčšinou dá dať. Resp. pri vytvorení objednávky zmeniť krajinu a ostane platná pôvodná cena.
Treba dať pozor aj na tú zmenu v politike RCZ, veľa drahších vecí sa dá platiť len prevodom na účet -
BANK TRANSFER PAYMENT ONLY
DISCOUNT CODE : xxxxxxx ( ONLY use this code after you choose BANK TRANSFER as payment mode)
Tie ceny su rozdielne podla mailu aky dostanes (mozno VIP ucty, mozno nieco ine...). Ked dostanes s vysiou cenou tak mas platbu bank transfer ALEBO PAYPAL. Ked dostanes s nizsou cenou tak je platba LEN bank transfer... Nema to nic spolocne s vyskou sumy.
inac v praci ked som siel otvorit RCZ tak mi vypisalo tuto hlasku
Našla sa hrozba
Na tejto webovej stránke sa môže nachádzať nebezpečný obsah, ktorý by mohol umožniť vzdialený prístup do infikovaného zariadenia, spôsobiť únik citlivých údajov zo zariadenia alebo poškodiť dané zariadenie.
Hrozba: JS/Spy.Banker.LQ trójsky kôň
Prístup na webovú stránku bol zablokovaný. Váš počítač je v bezpečí.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nejak extra to nehorí, voziť sa na čom je, ale zase rozumnej ponuke ako je napr. táto sa brániť nebudem a Treka kľudne pošlem ďalej.
Cena je to parádna, no ako bolo písane, či by si si moc pomohol neviem
Mňa v tejto kategórii s nižším zdvihom a v akciovej cene zaujalo aj YT Izzo https://www.yt-industries.com/products/bikes/izzo/core-2/430/izzo-core-2/#tech3
https://www.mall.sk/sedla/ergon-sm-women-m-l-black-b
https://go.mail-coach.com/t/r-e-tjuiihx-kdflhljw-r/
Ale možno to zdieľal niekto s VIP účtom, to už netuším... Dal som link na celú ponuku. Občas sa tie ponuky líšia regionálne a niekto z francúzskym ns má iné ceny ako v našom. Ale do košíka sa to väčšinou dá dať. Resp. pri vytvorení objednávky zmeniť krajinu a ostane platná pôvodná cena.
Treba dať pozor aj na tú zmenu v politike RCZ, veľa drahších vecí sa dá platiť len prevodom na účet -
BANK TRANSFER PAYMENT ONLY
DISCOUNT CODE : xxxxxxx ( ONLY use this code after you choose BANK TRANSFER as payment mode)
a tak by sa hodila
niekedy to trva tyzdne, niekedy mesiace a niektorym nezacne chodit nikdy
u mna to boli tak 2 mesiace, ale nechodi to uplne pravidelne
Ale už som tam aj nakupoval, brzdy a vidlu
Našla sa hrozba
Na tejto webovej stránke sa môže nachádzať nebezpečný obsah, ktorý by mohol umožniť vzdialený prístup do infikovaného zariadenia, spôsobiť únik citlivých údajov zo zariadenia alebo poškodiť dané zariadenie.
Hrozba: JS/Spy.Banker.LQ trójsky kôň
Prístup na webovú stránku bol zablokovaný. Váš počítač je v bezpečí.