Túto tému zakladám kvôli tomu, aby sme si vedeli posunúť info o akciách, či výpredajoch a výhodných ponukách....treba si pomáhať a podeliť sa o možnosť dobrého nákupu....
Toto nie je dopytova tema, nedavajte sem poziadavky "poradte kde vyhodne kupim xy". Na to pouzite Google a len ak najdete fakt vyhodnu ponuku, tu sem potom mozete pridat pre ostatnych.
Ahojte, mám otázku k téme Sportsdirect. Ak ste odtiaľ už niekto objednávali tovar, odkiaľ ho posielajú? Díval som sa na pár vecí z Adidas Terrex série, no žiadnu z nich nemajú na okolitých predajniach, a objednávať na "vyskúšanie", ak sa to potom musí posielať niekam do UK, príp. to ešte ostane stáť na preclenie, ma moc neláka, aj keď ceny majú zaujímavé. Vďaka
Obcas sa to stane, nevravim, ze nie. Ja som odtial bral uz 3-4x a vzdy bolo všetko ok. Skor je chyba v komunikacii, musis sa kus povyhrazat, to zvykne zabrat.
Takze , aby som to zhrnul … celkom fasa obchod , síce mnohokrát čakáš aj mesiace a už v úvodnej komunikácii sa musíš povyhrazat aby dodržali termín dodania … ta nekúp tam
Nikto ta nenuti kupova tam. Ked je niekto neschopny riesit si reklamaciu, alebo zrusenie/vratenie platby, nevinil by som eshop. Stat sa to moze hocikde a hocikomu. Objednal som si baterku LD12R, predpokladam hladke dodanie a ak by nahodou aj nie, budem tu vyplackavat.
Tiez som tam objednaval a ziadny problem. Takze ked to zhrniem ja na zaklade len tejto strany tak 8x uspesne bezne dodanie a jedno bez blizsich info neuspesne. Tak kto potom zle zhrna Ramon1
Zacal som hejt, tak ukoncim. Z dvoch objednavok 0 dodanych. Jeden tovar skladom, druhy dodavka do 4-8 tyzdnov. Presli 4 mesiace a ani tuk.
Stranka je primarne orientovana na noze. Ak sa zacnu zazracne zaoberat aj inym tovarom, urobili z toho trznicu - nieco zozenu online, nieco nie. Maju aj domeny v okolitych statoch, napr. knifestock.de uz take valne odporucania nema. Holt nemecky klient je asi narocnejsi.
Kludne objednavajte, ja som sa chcel len podelit so svoju skusenostou. Ked platim obchodnikovi marzu, musi si ju zasluzit. Koniec hejtu.
Dudo len nechapem ze 4mesiace to nechas plavat. Ked mi nepride tovar skladom do tyzdna domov tak to (intenzivne) riesim. Oto viac ked mate v Ba predajnu.
Objednaval som tam sice len raz, ale to ze popri nozoch ponukaju ine, navyse suvisiace a hodiace sa produkty k lovu ako svetla, obranne spreje… mi nepride odveci. Napisal si to ako keby predavali lego. To uz na znamom sk shope s loziskami predavaju viac “odveci” sortiment ako ponozky alebo ruska… Ale sak je to tvoja skusenost a to je ok, stat sa moze vsade a aj ja v takych pripadoch dany shop okamzite “zatato” ignorujem.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tieto uz pouzivam zopar rokov v zime na bike:
https://sk.sportsdirect.com/karrimor-2-pack-trekking-socks-mens-414323#colcode=41432303
4 pary (2 balenia) za 19€
Tieto letne som objavil prednedavnom:
https://sk.sportsdirect.com/under-armour-low-cut-socks-3-pack-412862#colcode=41286203
6 parov (2 balenia) za 16€
Ešte sa dá vybrať.
celkom fajn cena
Ďakujem pekne za tip. V stredu mi došiel, parádny bike.
Stranka je primarne orientovana na noze. Ak sa zacnu zazracne zaoberat aj inym tovarom, urobili z toho trznicu - nieco zozenu online, nieco nie. Maju aj domeny v okolitych statoch, napr. knifestock.de uz take valne odporucania nema. Holt nemecky klient je asi narocnejsi.
Kludne objednavajte, ja som sa chcel len podelit so svoju skusenostou. Ked platim obchodnikovi marzu, musi si ju zasluzit. Koniec hejtu.
Objednaval som tam sice len raz, ale to ze popri nozoch ponukaju ine, navyse suvisiace a hodiace sa produkty k lovu ako svetla, obranne spreje… mi nepride odveci. Napisal si to ako keby predavali lego. To uz na znamom sk shope s loziskami predavaju viac “odveci” sortiment ako ponozky alebo ruska… Ale sak je to tvoja skusenost a to je ok, stat sa moze vsade a aj ja v takych pripadoch dany shop okamzite “zatato” ignorujem.