Túto tému zakladám kvôli tomu, aby sme si vedeli posunúť info o akciách, či výpredajoch a výhodných ponukách....treba si pomáhať a podeliť sa o možnosť dobrého nákupu....
Toto nie je dopytova tema, nedavajte sem poziadavky "poradte kde vyhodne kupim xy". Na to pouzite Google a len ak najdete fakt vyhodnu ponuku, tu sem potom mozete pridat pre ostatnych.
Som skusal niekde 46tky v predajni a bolo to male pritom mam XC7 45,5 a s tenkou ponozkou su super, s hrubsou je to natesno ale v lete to tak nejazdim.
Nic pod GX by som os Sramu nekupoval, max tak kluky. Radenie isto nie ak jazdis pravidelne a nie hradzu. Mal som tu cest s jednym NX saltrom a stacilo.
Radenie Deorre a NX prehadzovac jazdím rok 2700km len v teréne minimum cesty a môžem povedať ze radšej NX prehadzovac ako tie Shimano dokrutene prehadzovacky co neradili dobre ani jedna po malom náraze palice alebo kameňa. A to som bol veľkým zástancom Shimana a nižšie ako XT som nevozil.
Hack3rP3P a nemate na mysli SX? Lebo to je horsie jak alivio od shimana, ale s NX saltrom som sa v servise este nestretol ze by bol problem s radenim/nastavenim.
Súhlasím. Niekedy mam pocit, ze ľudia sú ochotní kúpiť vo všetkom horší bicykel s pevnými osami, ešte aj s vyššou cenou, na úkor lepšie osadeného bicykla s QR. Najviac ma dostáva to, keď sa niečo také rieši pri 50 kilovych ženách.
Ja by som tiez odporucal kupit horsie osadneny bike na pevnych oskach, QR je funkcne podstatne horsie riesenie (presnost vycentrovania a opakovatelnost polohy osky naboja, variabilne zovretie lozisk, opotrebenie dosadacich ploch vidlice...)
kto chce nech si precenuje, kto chce nech si jazdi na com chce. pre mna prechod na pevne osky bol take iste vykupenie ako prechod na jednoprevodnik a nechapem preco sa pevne osky nerobia aj na lacnych bicykloch. naklady na vyrobu nemozu byt velmi odlisne. ani cestak by som bez pevnych nekupil.
Hack3rP3P a nemate na mysli SX? Lebo to je horsie jak alivio od shimana, ale s NX saltrom som sa v servise este nestretol ze by bol problem s radenim/nastavenim.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
86€, 17cm, Crankbrothers Highline 3, Ø34,9mm
posielaju vobec na sk?
celkovo tom maju dobre ceny na niektore veci
Vzduchová vidla, pevné osky a na Deorečku.
650€
https://www.bike-discount.de/de/radon-zr-team-7.0-6
Resp. viac podobnych tu: https://www.alza.sk//sport/panske-horske-bicykle/18886930.htm#f&cst=null&cud=0&pg=1&prod=&par14905=14905-127931&sc=675.2000122070312
posielaju vobec na sk?
celkovo tom maju dobre ceny na niektore veci
Ano posielajú, zmenili teraz prepravcu a ceny by sme mali vidieť už konečné, ak sa nemýlim.
Vzduchová vidla, pevné osky a na Deorečku.
650€
https://www.bike-discount.de/de/radon-zr-team-7.0-6
Bike super, sam ho jazdim, ale zial pevna os vzadu prichadza az s radou JEALOUS
Súhlasím. Niekedy mam pocit, ze ľudia sú ochotní kúpiť vo všetkom horší bicykel s pevnými osami, ešte aj s vyššou cenou, na úkor lepšie osadeného bicykla s QR. Najviac ma dostáva to, keď sa niečo také rieši pri 50 kilovych ženách.
Nie, NX