Túto tému zakladám kvôli tomu, aby sme si vedeli posunúť info o akciách, či výpredajoch a výhodných ponukách....treba si pomáhať a podeliť sa o možnosť dobrého nákupu....
Toto nie je dopytova tema, nedavajte sem poziadavky "poradte kde vyhodne kupim xy". Na to pouzite Google a len ak najdete fakt vyhodnu ponuku, tu sem potom mozete pridat pre ostatnych.
Neviem,či tu už bol-celokarbón XC/Trail bike v slušnej výbave za naozaj dobrú cenu-včera som ho objednal,dnes si idem poň (1700 Eur ospavedlňuje aj to,že nemá úplne najsamnovšiu geometriu a vyzerá ako vyzerá-jazdiť bude iste fajn)
Rockrider sa hodne zdvihol kvalitou. Ako, ja som ovplyvnený tým, že to bolo pre mňa vždy strašný lowcost a asi by som mal problém kúpiť. No keby si mám vyberať, ako niekto neovplyvnený týmto a za tie prachy beriem radšej, tento Rockrider ako Radon a vytunil by som postupne.
Ani nie,chcel som niečo s menšímy zdvihmi,ten Slide má 150/140 mm,ten Skeen má síce 130/120 mm,ale je drahší,škaredší a platí sa aj dopravné.
Pre ten XC Race 900 si zbehnem cca 10 km autom a je doma,a vyhovuje mi prakticky vo všetkom na také to bežné vozenie po MK
Nebudem meniť nič,len prerobím kolesá na bezduše-páska podľa popisu v ráfikoch je,a vymením ten "odvážny" 34 z. prevodník za 32 z. Zhodou okolností mám v skrini presne ten SLX ,ako je foto
A čo z toho ako vyplýva? Že sem tam niekto niečo reklamuje? To som v šoku
Keby sa riadim napr. Canyon vláknom tak v živote žiaden Canyon nekúpim a to som mal doma asi 4.
Iba som dal tip na trail bajky v podobnej cene a podľa mňa lepšiu kúpu, nech si každý zvolí čo mu je po chuti.
Ani nie,chcel som niečo s menšímy zdvihmi,ten Slide má 150/140 mm,ten Skeen má síce 130/120 mm,ale je drahší,škaredší a platí sa aj dopravné.
Pre ten XC Race 900 si zbehnem cca 10 km autom a je doma,a vyhovuje mi prakticky vo všetkom na také to bežné vozenie po MK
Nebudem meniť nič,len prerobím kolesá na bezduše-páska podľa popisu v ráfikoch je,a vymením ten "odvážny" 34 z. prevodník za 32 z. Zhodou okolností mám v skrini presne ten SLX ,ako je foto
Beriem, koľko ľudí toľko chutí mne sa zase ten z dekáča vôbec nepáči ani vzhľadovo, ani geo ani keby bol lacnejší ako je
Nech slúži
Ale veď v pohode-ja som ani neplánoval teraz kupovať,jazdím už hlavne na e-biku (isté zdravotné problémy) ale plán bol na jar niečo lacnejšie zohnať na kondičné jazdy po lesných asfaltkách,šotolinkách a pod.
Ale za tú cenu že "nekúp to"
Sranda.
Po zadaní kódu cena síce nižšia, ale ešte stále trochu vyššia ako bola pred "black weeks"
Cena ale dobrá, ja len aby bolo jasno že tiež ceny dvihli a teraz na to dali kód s ktorým sa dostanete na pôvodnú cenu pred blek frajdejom, alebo sa aj nedostanete...
Tie akcie a zľavy, pokiaľ to človek nesleduje dlhodobo, nevie netuší, že či ozaj dobrá kúpa. Resp. potom už len s čím to porovnáva. V rámci SVK sa to oplatí, no trend, zdvihnúť cenu a preškrtnúť akože pôvodnú, to poznáme všetci.
Je doma,váha tak ako je na foto 13 220 gr.
Duše pôjdu preč-bezdušová páska by mala byť nalepená a ventilky sú v krabici k biku.
Rýchly postreh-ide za pedálom parádne,stačí šliapnuť a hneď je cítiť,že sa mu chce
Za tú cenu 1700 Eur fajn.
Foto pridám o chvíľu z mobilu
Info-už som skoro zmontoval kluky,že idem vymeniť ten prevodník-ale včas som si všimol,že tam je 32 z.
Takže chyba v popise,keby niekto chcel vedieť
Dano5 bezdusovu pasku si pre istotu nachystaj. na mojej 740 boli tie iste kolesa - pasku by som prelepoval - bola otrasne nalepena, zle prepichnuta v mieste ventilu. plaste si pozri ci su oba TLR, ja som jeden nemal.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.decathlon.sk/p/353905-394646-horsky-bicykel-xc-race-900-s-karbonovy-ram-biely.html
A čo z toho ako vyplýva? Že sem tam niekto niečo reklamuje? To som v šoku
Keby sa riadim napr. Canyon vláknom tak v živote žiaden Canyon nekúpim a to som mal doma asi 4.
Iba som dal tip na trail bajky v podobnej cene a podľa mňa lepšiu kúpu, nech si každý zvolí čo mu je po chuti.
Beriem, koľko ľudí toľko chutí
Nech slúži
Ale za tú cenu že "nekúp to"
https://www.staterabikes.de/p/focus-jam-8.8-carbon-sram-eagle-12-fach-644013107
Po zadaní kódu cena síce nižšia, ale ešte stále trochu vyššia ako bola pred "black weeks"
Cena ale dobrá, ja len aby bolo jasno že tiež ceny dvihli a teraz na to dali kód s ktorým sa dostanete na pôvodnú cenu pred blek frajdejom, alebo sa aj nedostanete...
Pravdepodobne na všetko zlava 22%.
S kódom 22PRERADOST
Velmi slušné ceny napr. na bežecké tenisky.
Dik, tiez som si uchmatol jedny trailove
Duše pôjdu preč-bezdušová páska by mala byť nalepená a ventilky sú v krabici k biku.
Rýchly postreh-ide za pedálom parádne,stačí šliapnuť a hneď je cítiť,že sa mu chce
Za tú cenu 1700 Eur fajn.
Foto pridám o chvíľu z mobilu
to je ina kategoria, nie XCM 120mm, ale skôr trail 150mm
Aj si klikol na ten druhý link?
Či je hnusnejší Radon alebo Dekáč neviem no
Info-už som skoro zmontoval kluky,že idem vymeniť ten prevodník-ale včas som si všimol,že tam je 32 z.
Takže chyba v popise,keby niekto chcel vedieť