Túto tému zakladám kvôli tomu, aby sme si vedeli posunúť info o akciách, či výpredajoch a výhodných ponukách....treba si pomáhať a podeliť sa o možnosť dobrého nákupu....
Toto nie je dopytova tema, nedavajte sem poziadavky "poradte kde vyhodne kupim xy". Na to pouzite Google a len ak najdete fakt vyhodnu ponuku, tu sem potom mozete pridat pre ostatnych.
Ja som to bral podla toho ako to osadza Kellys. A extra vysoka nie je, len tych 5 mm na kluku je ledva okom viditelne tak to bude podla mna ok a aspon bude mat vacsiu paku na slapanie a nedavaj mi druhy raz chrobaka do hlavy
Netreba sa báť kratších kľúk, tiež som prešiel postupne z tabuľkovo ,,ideálnych´´ 175mm, cez 172,5 až k 170mm..a to mám 184cm...nič lepšie som urobiť nemohol. Síce na cesťáku, ale na fulle budem meniť tiež za 170ky, a tiež to bude pravdepodobne kompletka eagle
Priemerne vysokej dáme určite radšej tie 170mm.
u mna to bolo uplne naopak.. nahodil som 170mm... prvy den hruza, potom to uz islo lepsie... kvoli mensej pake som ovela namahavejsie zdolaval bezne stupaky.. ale po asi 2 tyzdnoch som sa aj tak vratil ku 175mm a zase pohoda. Moja vyska 181cm.
Myslim ze staci OT. Jezus ked tak to presun do patricnej temy. Kazdopadne rekreacny jazden nepostrhne rozdiel 5mm na klukach. a ak o tom nevie a ani netusi ake dlzky kluk existuju tak tym duplom nie
Analógiu by som tiež videl v dĺžkach pánskych prirodzení ... veď keď dáma / slečna nemá s čím porovnať tak pohodička ... ale ak skúsi to “ druhé “ názor si už spraví
Takze pre tvoju dámu to určite nebude to naj , ale len ju stráž aby tu 170-tku nevyskúšala ...
no najprv si nedal, aku cenu a ake komponenty si predstavujes. a ani velkost. tie samotne ramy cube za tie ceny vo velkosti 17 su davno prec. a ked dal Hack3r hned tu o vahe a jeho cene, tak som len porovnal.keby ale sedela velkost ramov v akcii a mohlo by byt komponenty co najlacnejsie (bez toho aka je to rada), tak ten ram a sada co objednal Hack3r by bolo fajn a poskladat si sam. ale kedze to ma byt velkost 17 a cena moze byt do tych 2000€ tak tento je teda za super cenu (len tam neni spomenuta ta kazeta. ale asi by teda mala byt ta SRAM XG-1295, 10-50T). len sa asi rozhodnut rychlo. lebo ked sem das taky link, tak je dost kupichtivych bikerov, ktori by ta mohli predbehnut, aby si potom nebanoval.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Priemerne vysokej dáme určite radšej tie 170mm.
Takze pre tvoju dámu to určite nebude to naj , ale len ju stráž aby tu 170-tku nevyskúšala ...
Dlhšie od tvojho či od susedovho?
https://m.alza.sk/sport/haibike-greed-hardseven-3-0-2017?dq=4635081