Túto tému zakladám kvôli tomu, aby sme si vedeli posunúť info o akciách, či výpredajoch a výhodných ponukách....treba si pomáhať a podeliť sa o možnosť dobrého nákupu....
Toto nie je dopytova tema, nedavajte sem poziadavky "poradte kde vyhodne kupim xy". Na to pouzite Google a len ak najdete fakt vyhodnu ponuku, tu sem potom mozete pridat pre ostatnych.
áno tú pumpu možem len doporučiť, navyše za takú perfektnú cenu 15€... sú malé ľahké a veľmi výkonné... mám dve také pumpy a stáli ma každá okolo 25 eur...
Ja nemozem odporucit, fuka sa nou o dost tazsie ako s ekvivalentom minipumpy s hadickou z Lidla co som kupoval za 5 ci 7 eur. Mam pocit, ze v pripade Lezyne je problem prave v hadicke. Ale ked niet s cim porovnat, tak aj ta Lezyne je asi OK.
Ja mám Lezyne CNC Sport Drive HV Mini Pump Small black - glossy už cca 5 sezón, občasné použitie v teréne a všetko fajn, nie je čo riešiť. Fuka sa ňou rýchlejšie a pohodlnejšie ako tými frikulinskymi eloxovanymi pentelkami čo vozia parťáci ...
Ja nemozem odporucit, fuka sa nou o dost tazsie ako s ekvivalentom minipumpy s hadickou z Lidla co som kupoval za 5 ci 7 eur. Mam pocit, ze v pripade Lezyne je problem prave v hadicke. Ale ked niet s cim porovnat, tak aj ta Lezyne je asi OK.
o dosť ťažšie? a koľko je to dosť? samozrejme neporovnáš nevieš, netvrdím že tá z Lidla je zlá, ale zatiaľ vládzem aj s Lezyne...
mne na lidl (najlepsia pumpa co som mal) odisiel ten plastovy zavit pumpa-hadicka - tak som kupil x-nasobne drahsiu lezyne a okrem plastoveho zavitu na tom istom mieste sa snou horsie fuka
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Super, díky za tip, perfektný držiak so suchým zipsom. Tie gumené mi nikdy nič nevydržali.
lebo ja som si zmeral svoju a ta je o cca 4cm dlhsia ako tato (kupoval som M uz davnejsie) ...
Ten názov mi pripomína inzeráty na online autobazari: Volkswagen Passat 2.0 tdi scr bmt dpf 6A PDC acc sa rta led black magic
lebo ja som si zmeral svoju a ta je o cca 4cm dlhsia ako tato (kupoval som M uz davnejsie) ...
áno presne takúto 170 mm...
o dosť ťažšie? a koľko je to dosť?
https://www.alza.de/garmin-edge-830-fahrradcomputer-d5594807.htm