Túto tému zakladám kvôli tomu, aby sme si vedeli posunúť info o akciách, či výpredajoch a výhodných ponukách....treba si pomáhať a podeliť sa o možnosť dobrého nákupu....
Toto nie je dopytova tema, nedavajte sem poziadavky "poradte kde vyhodne kupim xy". Na to pouzite Google a len ak najdete fakt vyhodnu ponuku, tu sem potom mozete pridat pre ostatnych.
ja sice nemam skusenosti s hookless rafikmi, ale nejako mi to nevonia. minule ich mali este lacnejsie a minuly rok si aj chcel kupit no kvoli tejto mojej dileme som sa na to vyprdol. ake mate s hookless rafikmi skusenosti? asi by som sa bal v kazden zakrute ze mi to vyzuje
Ja som si ich aj kúpil rovnaká verzia XA pro carbon, ale 29" . Mám tam nahodené klasické bezdusaky a je to bez problémove. Ono to nie sú UST klasické je tam vo vnútri páska. Označenie to má UST Tubeless Ready. Plášte v 29" vážia asi 860g či koľko. Na novú sezónu ich nahodim dopredu. Vzadu by som ich nechcel.Testy ako spomínal MageZ sú všade len pozitívne. Mám s nimi odjazdené minimum, ale zatiaľ maximálna spokojnosť veď sú ľahšie o 700g ako moje predchádzajúce kolesa a to je riadne cítiť.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.bike-components.de/en/Formula/Cura-4-Scheibenbremse-p66957/
503e v cene aj 2x Mavic UST plast (kilove pomale kotvy, ale makke a pohodlne), tmel a UST venitly
a takto, ak nemaju patky kam zaskocit
To je asi koľko? Bodlo by teraz.
Ak si dobre pametam okolo 60-70€.
https://www.alza.sk/sport/alpina-campiglio-be-visible-vel-55-59-cm-d5222341.htm?idp=8461&banner_id=14556
EDIT: nestihli ste
sikovny, som zvedavy aka bude ale kedze moja cestna uz by si zasluzila vymenit tak snad bude dobra
to sem mozem dat aj Ariel gel co ma Tesco v akcii?
v Bille prazdroj v skle - 0.75