Túto tému zakladám kvôli tomu, aby sme si vedeli posunúť info o akciách, či výpredajoch a výhodných ponukách....treba si pomáhať a podeliť sa o možnosť dobrého nákupu....
Toto nie je dopytova tema, nedavajte sem poziadavky "poradte kde vyhodne kupim xy". Na to pouzite Google a len ak najdete fakt vyhodnu ponuku, tu sem potom mozete pridat pre ostatnych.
Ďakujeme, že ste si všimli aj MTBIKER. zatial takto neoficialne ale vlastne uz par dni pustame znacku za znackou do sezonneho vypredaja 20-40%. Ponuka bude celkom siroka, obmedzena na skladove zasoby tak kto prv pride, ten berie (vypredaj bude do 18.9.). Zajtra to vypukne naplno, takze davam echo troska vopred sem, pripravte sa lebo kampanovat to budeme postupne a urcite nie velkoplosne aby to expedicia zvladla.
A btw. viem, ze sa tu v minulosti riesili aj exkluzivne ponuky z tychto shopov. Tak tu je to, co mnohi tusili a ludia z biznisu vedeli:
cristoph na Esi je troska kolisanie pre priemerny nakup, mozno este o par centov klesne, len aby bolo co kupit...
SUP - kto si pocka, ten sa docka. Asi preklep v roku ale 2022 mame ozaj niektore modely potvrdene na q2 2023. To je uz k Q3 2023 na skok ;-(
EDIT: JohnnyZLiptova - ano je to spravne. Superior nám avizuje, že časť produkcie týchto modelov vyprodukuje na konci tohto roka ale nepokryje to všetky bicykle z predobjednávok a ďalšia produkcia je nastavená na koniec Q3 2023. Takže dávame do pľacu radšej tú horšiu variantu aby sme potom nemuseli vysvetľovať, že bike nebude tento rok ale o 10 mesiacov neskôr.
..uz to neni co to byvalo, opasok je uplna hroza, taka cinska napodobenina povodneho (mam starsie z pred par rokov) a neni su tam ani bocne zipsy na vetranie.. za mna sklamanie. Snad aspon materialy budu mat vydrz ako stare
Modelu Rango sa dáva špeciálna pozornosť a každým rokom je tento model vylepšovaný ako po stránke strihu, tak po stránke použitých materiálov.
Ani suche zipsy dole na konci na stiahnutie uz nie su. Jedno vrecko menej na stehne, zipsy mensie bezce. Aj vzadu stredny panel co je v kontakte so sedlom mi pride horsi. Taka "low cost" verzia je z toho. Uvidime. Ale dalsie uz asi nie.
Ja som ich kupil pred vyse mesiacom v CZ za 30 a ked prisli , tiez som bol sklamany . Uplne iny material a vsetko co popisal darebak . Stare mi uz dosluhuju 😔
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/gripy-a-omotavky/gripy/esi-grips-chunky-extra-gripy-80-g.html?itm_medium=widget&itm_campaign=mtbiker-homepage-weekly-sale
Nestihol 🙄 už to mala priateľka v košíku
ESI Grips EXTRA Chunky gripy, 80 g, zelená
20,99 €
MOC 22,99 €Ďalšia dobrá cena. Za takú cenu BOA asi nenájdete.
-6% Shimano SH-XC300 tretry, čierna
od 94 € -6%
MOC 132 €ja na main page nechodim iba na forum takze som rad lebo som nakupil aj esi grips aj tieto gate
A btw. viem, ze sa tu v minulosti riesili aj exkluzivne ponuky z tychto shopov. Tak tu je to, co mnohi tusili a ludia z biznisu vedeli:
https://fontech.startitup.sk/dva-slovenske-e-shopy-roka-su-vo-vaznych-problemoch-slovaci-na-zaplateny-tovar-cakaju-tyzdne-klamu-ich/
SUP - kto si pocka, ten sa docka. Asi preklep v roku ale 2022 mame ozaj niektore modely potvrdene na q2 2023. To je uz k Q3 2023 na skok ;-(
EDIT: JohnnyZLiptova - ano je to spravne. Superior nám avizuje, že časť produkcie týchto modelov vyprodukuje na konci tohto roka ale nepokryje to všetky bicykle z predobjednávok a ďalšia produkcia je nastavená na koniec Q3 2023. Takže dávame do pľacu radšej tú horšiu variantu aby sme potom nemuseli vysvetľovať, že bike nebude tento rok ale o 10 mesiacov neskôr.
Modelu Rango sa dáva špeciálna pozornosť a každým rokom je tento model vylepšovaný ako po stránke strihu, tak po stránke použitých materiálov.
https://www.mtbiker.sk/shop/oblecenie-a-batohy/nohavice/kratke-volne/silvini-rango-mtb-kratke-nohavice-panske-ciernacervena.html
https://www.alza.cz/sport/lezyne-mega-xl-gps?dq=5652354&o=1