neviem, co niekto nieco take robi, ale chcel by som si na vyse tyzden (od konca jula do cca 10.8.) pozicat cestny bicykel. idem na vylet do slovinska a chcel som si zobrat svoj horsky a nejaky cestny, pretoze vacsinou sa pojde po cestach.
ponuka niekto nieco take v okoli PN alebo BA v rozumnej cene? pripadne vedeli by ste mi nejaky pozicat vy?
mam 168cm a 70kg, takze asi potrebujem 50-52cm ram.
dik!
jan pernecky
[email protected]
0949 359 372
Zároveň ponúkam možnosť otestovať Fizik Gobi XM- odjazdil som na ňom cca 200km, no moje pozadie sa s ním neskamarátilo tak, ako som dúfal (asi by som si tiež drzo vypýtal nejakú tú zálohu, samotné je požičanie je z rýdzej lásky k blížnym bikerom)
Vidim to tak, ze ked najblizsie pojdem na Slovensko, zoberiem si svoj bike.
Inak neexistuje nieco na Slovensku ako komunitne poziciavanie? Priklad - mal som u seba na navsteve priatelkinho brata a potrebovali sme pre neho sneznice. Zbytocne kupovat kvoli jednemu tyzdnu. Otvorim app, pozriem, kto v okoli ma sneznice a je ochotny ich pozicat. Vyzdvihnem, zaplatim, poistka v cene. Taketo nieco by pre slovenske mesta uplne stacilo, samozrejme za predpokladu, ze ludia su ochotni poziciavat svoje vlastne bicykle. Paradoxne ja by som s tym napriklad mal problem, som na bicykle haklivy. Ostatne veci nemam problem pozicat.