caute,
prosim vas, niekto z tt nemate na predaj do 100ml oleja redrum? Je mi kvoli 20 ml zbytocne kupovat 0.5l flasu. Popripade viete v ktorom obchode v tt sa to da zohnat?
No mne sa zdá tých 20ml zbytočne veľa. Na vzduchovom pieste stačí bežne 5ml. Teda nepoznám konšturkciu E*****na, ešte sa mi pod ruky nedostal, no u iných vidlíc to býva okolo 5ml. Hlavne rieš ten RedRum až potom, keď budeš vedieť, či ho vlastne potrebuješ.
Lapierre To ale nevieš, že túnené E*****ny papajú olej a treba ho dolievať. hehe
Sám som to videl na vlastné oči pri T-maxovej Slancovej vidlici a veľmi som sa na tom nasmial. hehe, brrrr
ozivim staru temu,
Aky olej lejete na piest vidlice (vzduchova komora) a kde ho kupujete ?
Podla sr suntour ma ist na piest prevodovy olej plnosinteticky 80W, ale to je dost problem zohnat. Viete mi poradit ?
Tu mas prevodovy 80W. S tym synteticky by som to tak vazne nevidel, lebo specifikacia synteticky zalezi od krajiny v ktorej sa predava, vdaka comu je niekedy napisane na obale ze, je aj nieje synteticky naraz. http://www.olejcentrum.sk/Castrol-Manual-EP-80W-1L-d1004280.htm
Edit: pise sa tam priamo, ze je mineralny (opak syntetickeho), ale osobne si neviem predstavit, ze preco by toto malo byt problem.
Dakjem, no jediny rozdiel, ktory mi pripada mozny je reakcia okruzkov/plastov na olej. Myslim, ze ani v jednej prevodovke nenajdes plastove diely a gumove okruzky, teda vyrobca oleja take nieco asi neriesi. Na druhej strane syntetika je podstatne agresivnejsi olej z mojej skusenosti.... tak fakt neviem. Kazdopadne by som to nerad testoval na mojej vidle, zvlast ked SR Suntour ma tak "super lacne a dostupne" nahradne diely.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ale za opytanie nic nedas
mozno rada ale neoverene
Kup u pumpy olej PP90 za pár kaček a můžeš s ním kromě vidle eště mazat řetěz až do důchodu.
Ja kupujem pol litrové balenie a vystačí mi tak na rok.
Sám som to videl na vlastné oči pri T-maxovej Slancovej vidlici a veľmi som sa na tom nasmial. hehe, brrrr
Aky olej lejete na piest vidlice (vzduchova komora) a kde ho kupujete ?
Podla sr suntour ma ist na piest prevodovy olej plnosinteticky 80W, ale to je dost problem zohnat. Viete mi poradit ?
http://www.olejcentrum.sk/Castrol-Manual-EP-80W-1L-d1004280.htm
Edit: pise sa tam priamo, ze je mineralny (opak syntetickeho), ale osobne si neviem predstavit, ze preco by toto malo byt problem.