Kupoval som v tomto obchode viac vecí, a bol som maximálne spokojný z tovarom, ako aj z cenou.Predajca je tam veľmi ochotný a komunikácia je celkom rýchla.
PS. kupoval som tam náboj, no stal sa preklep a poslal mi namiesto 36d. 32d. ale predajca to veľmi ochotne vyriešil, ospravedlnil sa a dal mi slušnú zľavu na ráf.
Dobrý obchod, nechcem písať výborný, toľkokrát som tam zas nebol a vždy je čo zlepšovať, najnovšie sa presťahovali o pár metrov ďalej, ale dá sa vojsť do dvora a v kľude vybavovať, ja som vybavil OK, dúfam, že aj servis bude taký istý.
Kde sa stala chyba? Dnes mi došiel bike, krabica dotrhana, netvrdím, že je to chyba obchodu, skôr dorucovatela.Nemalo by sa to stávať. Našťastie vyzerá, že nič nechýba. No nikoho by to nepotešilo, keď sa tešíte na bike a príde vám takto.
My sme tam kupovali nie najlacnejší bajk aj na základe tu pozitívnych ohlasov, ale za mňa už isto posledný krát. Je to môj subjektívny názor a verím ze je veľa spokojných zákazníkov, ale my sa medzi nich bohužiaľ neradime.
Ak máš pocit ze tu mam snahu niekoho len ociernit tak kľudne mi môžeš zavolať, tel číslo mam v profile a poviem ti. Ako som písal, veľa ľudí je možno spokojných, ja som mal možno len smolu
Ok teda aby nemal niekto pocit ze si tu vymýšľam, pri kúpe bajku v zimnom období kde sme boli jediní zákazníci tak ochota 0 bodov, pri skráteni lanka na mechanickú sedlovku bolo zle zavedené lanko, doma som to musel znovu riešiť keďže po 3x vysunutí ostala nefunkčná, na garancnom servise nebolo odstránené nič z toho co bolo treba, 2x riešená ta istá reklamácia pričom nebola zapísaná v zarucaku a nemám ani vlastne ani papier o uznaní reklamácie atď.. Stačí?
Moja prva objednavka v obchode a som velmi milo prekvapeny. Co je skladom aj skladom aj je, pondelok vecer objednane, stredu rano som prebral balik od kuriera. Velmi dobre ceny a vyzera to tak ze to chalanov naozaj bavi zakaznicky servis super. Dokonca som dostal k objednavke aj darcek ) Nic nechybalo
Rad nakupim znova.
Ja som viackrát nakupoval v Sadesport bez problémov. Aj keď to nemám zrovna blízko, chodil som tam rád. Naposledy som mal smolu na predajcu. Na predajni sedeli dvaja, žiaden zákazník tam nebol. Čo ma potešilo, že nebudem dlho čakať. Všetko som mal pospisované na papieri, už len doniesť. Predajca (kratšie kučeravé vlasy, nepríjemný pohľad) bol doslova znechutený že ho vyrušujem. Povedal mi, že som mohol zoznam vecí poslať emailom. Aby som tam dve hodiny nečakal. Ja že si robí srandu, veď zase toľko toho nebolo. No on si srandu nerobil a doslova ma tam tie skoro dve hodiny nechal čakať. Moja babka by bola rýchlejšia. Myslím, že stihol vypiť dve kávy a odbehnúť na nákup. To že niektoré diely a veci doniesol v poničených obaloch by sa dalo prehliadnuť. Asi vymetal sklad a hľadal to, čo by nepredal. Ale čo ma vytočilo (a zbadal som to žiaľ až po návrate domov) že ma stihol ešte aj okradnúť. Predal mi kazetu najnižšej rady ale zaúčtoval si tú najvyššiu radu. Tu nešlo o náhodu, ale úmysel. Všetko som do detailu pospisoval aj s ich skladovymi číslami. Netuším prečo si majiteľ drží takých hajzlov na firme a dopustí, aby mu utekali zákazníci.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Rad nakupim znova.