uplnou nahodou som narazil na stranku http://www.kolokram.sk ked som nechtiac zadal koncovku sk namiesto cz - tak zeby uz aj na Slovensku sme sa dockali priaznivejsich cien pre nas bikerov? ako pozeram, nieco urcite nakupim ale asi az po novom roku kedze do Vianoc by mi to uz tazko prislo
nerozumiem co mate za maily mne Matus odpise do 24 hodin vzdy, objednavky mi chodia na druhy pracovny den ked je tovar skladom. mi to pride akoby ste pisali o inom eshope ktovie ako vznikaju tie nespokojne komenty
Kamaratom a stalym zakaznikom ako ty, Lubik a pod. urcite ano, na nas ostatnych ocividne kasle. Ale obchodov je nastastie dost
18argon18 určite nie. Nijako by mi však nepomohla odpoveď v štýle "Čakáme na vyjadrenie dodávateľa."
Predajca vie niektoré info hneď, niektoré si musí najprv overiť a následne ich posúva zákazníkovi.
Ja si myslim ze by pomohla urcite viac ako ignorovanie bez odpovede. Aspon viem ze je to v rieseni a nie hadat ci mu vobec mail prisiel, alebo co.
V tunajsom shope ked nevedia dostupnost aspon vzdy napisu ,,preverime s dodavatelom´´ odpoved dostanem vzdy. Mna ako zakaznika ignoracia vytaca ovela viac ako info ze sa caka na vyjadrenie tretej strany. To bud pockam alebo hned kupim inde ale aspon sa necitim ze dotycny obchod len otravujem.
Ako neriešim. Potreboval som niečo, tlačil ma čas. Kúpil som. Síce o trochu iné, u konkurencie, v kamennej predajni a za drahšie. Viem, že lacnejšie z bike-discount.de by mi to neprišlo do piatku, matt by mi to tiež nedodal tak rýchlo, lebo Oslany to nemajú skladom. Stáva sa. Nabudúce sa mu ozvem zase
Najskôr som bol obyčajný zákazník ako hocikto iný.
Teraz som aj kamarát.
Odpisoval mi vtedy aj teraz.
A to sem- tam mám aj objednávku čo mu na lepší život neprispeje
Po viacerých pozitívnych skúsenostiach prišla negatívna.Manželka mi objednala dres pearl izumi po týždni prišiel zlý model. V pohode došlo k chybe. Napísali sme reklamačný formulár s tým, že chceme správny model dresu v inej farbe aj veľkosti a doobjednali sme aj nohavice aby to prišlo spolu. Nohavice prišli osobitne obratom+ poštovné. Dres dorazil dnes no znova nesprávny model. Keby aspoň niekto zdvihol telefón alebo odpovedal na maily. Nie po pár dňoch a v noci. Komunikácia biedna. Inač fajn shop ale toto ma sklamalo.
whitetiger, zasielal som ohladom tych dresov mail este v piatok, pre istotu som ho preposlal este raz teraz. Co sa tyka toho postovneho, v maily doriesime jeo vratenie. Bohuzial co sa tyka tych dresov, dovozcovi nesedia fotky ktore od nich preberame a dostupne su uz iba nove modely ktorych fotky musim najst na webe a manualne ich teraz v systeme prehodit.
btw, o bicyklovani sa na TdF z casovych dovodov mozem momentalne iba snivat. Kto si mysli ze sa namiesto prace vo velkom bicyklujem, moze najst moje "velke" km na strave
Zistime a doriešime čím skôr mailom. Lebo teraz zisťujem že k veľa týchto dresom nepasujú kódy k fotkám a celkovo popisy a názvy k niektorým produktom PI :/
tak som vyskusal aj ja prvy nakup - sklamanie. Objednaval som v nedelu gripy, ktore mali na sklade. V pondelok info, ze sa objednavka spracovava. Dnes štvrtok a nic nove. Nejako som cakal, ze ak je nieco na sklade maximalne do dvoch dni to odchadza.
sonick, jedine neodoslane gripy o ktorých viem sú jedny gripy Pro ktoré si zákazník objednal v priemere 32mm a skladom ich mame iba v priemere 30mm. Neviem však kde je chyba v systéme, lebo poslednú dobu akoby neodosiela/neprijíma úplne všetky správy a maily a ani webmaster si s tým nevie dať rady. Pretože pri tejto objednávke som tiež obratom zasielal správu že bohužiaľ 32mm nemáme, či môžeme zaslať tie 30mm...len bohužiaľ neprišla na to žiadna odpoved :/
No, myslím že je najvyšší čas poslať aktuálny systém na ktorom stránka pracuje do histórie a všetko prehodiť na nový ktorý bude pre nás aj zákazníkov “user friendly”, kde bude oveľa viac veci automatizavanych a ktorý bude hlavne spoľahlivý. Pretože ako tak pozerám, tak robíme mnoho prace ktorá nemá “žiadny výsledok”
ps : po jednej zmene v systéme som sa pokusil poslať to info s otázkou ešte raz, tak ak ide o objednávku so spomínanými gripmi, daj nám prosím mailom vedieť či to dorazilo a mailom by sme to aj doriešili. Ďakujem
Ano. To je ta moja objednavka. Poslal som ti odpoved.
P.s. prisiel az ten druhy mail. Mozno by nebolo odveci, ak viete o tychto problemoch, kontaktovat telefonicky. Takto caka zakaznik aj vy
Týždeň prešiel ako voda a stale nič. Stale mam dres ktorý som nechcel. V piatok nám mali dať info co by mi vyhovovalo ako výmena, no do dnes sa ani na opakovaný mail nikto neozval. Sezóna beží a nechceny dres leží v balíčku. Prístup 0 bodov.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kamaratom a stalym zakaznikom ako ty, Lubik a pod. urcite ano, na nas ostatnych ocividne kasle. Ale obchodov je nastastie dost
michalienko
Mattov dodavatel mu zakazal Ti odpisat?
Predajca vie niektoré info hneď, niektoré si musí najprv overiť a následne ich posúva zákazníkovi.
V tunajsom shope ked nevedia dostupnost aspon vzdy napisu ,,preverime s dodavatelom´´ odpoved dostanem vzdy. Mna ako zakaznika ignoracia vytaca ovela viac ako info ze sa caka na vyjadrenie tretej strany. To bud pockam alebo hned kupim inde ale aspon sa necitim ze dotycny obchod len otravujem.
Teraz som aj kamarát.
Odpisoval mi vtedy aj teraz.
A to sem- tam mám aj objednávku čo mu na lepší život neprispeje
btw, o bicyklovani sa na TdF z casovych dovodov mozem momentalne iba snivat. Kto si mysli ze sa namiesto prace vo velkom bicyklujem, moze najst moje "velke" km na strave
No, myslím že je najvyšší čas poslať aktuálny systém na ktorom stránka pracuje do histórie a všetko prehodiť na nový ktorý bude pre nás aj zákazníkov “user friendly”, kde bude oveľa viac veci automatizavanych a ktorý bude hlavne spoľahlivý. Pretože ako tak pozerám, tak robíme mnoho prace ktorá nemá “žiadny výsledok”
ps : po jednej zmene v systéme som sa pokusil poslať to info s otázkou ešte raz, tak ak ide o objednávku so spomínanými gripmi, daj nám prosím mailom vedieť či to dorazilo a mailom by sme to aj doriešili. Ďakujem
P.s. prisiel az ten druhy mail. Mozno by nebolo odveci, ak viete o tychto problemoch, kontaktovat telefonicky. Takto caka zakaznik aj vy