uplnou nahodou som narazil na stranku http://www.kolokram.sk ked som nechtiac zadal koncovku sk namiesto cz - tak zeby uz aj na Slovensku sme sa dockali priaznivejsich cien pre nas bikerov? ako pozeram, nieco urcite nakupim ale asi az po novom roku kedze do Vianoc by mi to uz tazko prislo
Je tu na fóre x ľudí čo s týmto shopom boli nespokojný a už nie sú. Nakupujú inde.
Presne tak, keď nie som niekde spokojný s nákupom, tak tam nebudem nakupovať znovu. Teraz je tých obcodov toľko, že každý má na výber. No u Matúša som nemal problém a mám to kúsok, takže si chodim brať osobne a ušetrím aj na poštovnom. Zháňal som teraz pracky na tretry Mavic, písal som aj do témy o MTBiker shope, či by ich vedeli objednať aj keď ich nemajú v ponuke, no dopovede či áno, alebo nie som sa nedočkal. V kamennej predajni v Prievidzi, ktorú mi vyhodilo ako najbližšieho distribútora tejto značky teda tiež moc ochotní neboli. Najskôr, že nemajú a ani neobjednávajú. No keď som povedal, že mi ich našlo ako distribútora Mavicu, vraj sa na to pozrie a dá vedieť...no doteraz A Matúš s tým problém nemal, napísal ten istý deň, teda v noci ako je zvykom. Nie je to jedniý eshop kde nakupujem, no nakupovať tam budem aj naďalej. . Ale samozrejme nikoho prsviedčať nechcem, každý nech nakupuje kde chce a kde je spokojný
na suncycle som kupoval prvy krat, mal som dojem ze reakcie su celkom pozitivne, ale nejak som to blizsie neskumal, viem ze mali aj dovolenku, no objednavka bola vytvorena este pred tym a na tovare bolo dodanie 2-5 dni, a maily som pisal tiez az po ich dovolenke.
Jaiub na cyclology niesu skladom (29" 32d). Crest mal byt len rychly fix, nech nejazdim na krivom... asi som mal radsej ist do kamenaku a zobrat prvu 29 co tam maju, lebo aj tak budem v zime skladat nove
scarinko dovolenka im skoncila podla ich popisku 15.10
Ja sa po prvykrat v Suncycle snazim riesit reklamaciu ale nedostal som od 14. 10. ziadnu odpoved, formular na zvoz tovaru som pouzil, kurier sa neozval, tel. kontakt nemozny, zacinam byt zlahka rozcarovany...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ked komunikujes s Mattom (Suncycle) takym stylom ako to predvadzas tu na fore, tak sa ani necudujem ze ta ignoruje
Presne tak, keď nie som niekde spokojný s nákupom, tak tam nebudem nakupovať znovu. Teraz je tých obcodov toľko, že každý má na výber. No u Matúša som nemal problém a mám to kúsok, takže si chodim brať osobne a ušetrím aj na poštovnom. Zháňal som teraz pracky na tretry Mavic, písal som aj do témy o MTBiker shope, či by ich vedeli objednať aj keď ich nemajú v ponuke, no dopovede či áno, alebo nie som sa nedočkal. V kamennej predajni v Prievidzi, ktorú mi vyhodilo ako najbližšieho distribútora tejto značky teda tiež moc ochotní neboli. Najskôr, že nemajú a ani neobjednávajú. No keď som povedal, že mi ich našlo ako distribútora Mavicu, vraj sa na to pozrie a dá vedieť...no doteraz
Pretrvávajúci už roky
Jaiub na cyclology niesu skladom (29" 32d). Crest mal byt len rychly fix, nech nejazdim na krivom... asi som mal radsej ist do kamenaku a zobrat prvu 29 co tam maju, lebo aj tak budem v zime skladat nove
scarinko dovolenka im skoncila podla ich popisku 15.10
Edit: oprava 14.11 na 14.10