uplnou nahodou som narazil na stranku http://www.kolokram.sk ked som nechtiac zadal koncovku sk namiesto cz - tak zeby uz aj na Slovensku sme sa dockali priaznivejsich cien pre nas bikerov? ako pozeram, nieco urcite nakupim ale asi az po novom roku kedze do Vianoc by mi to uz tazko prislo
to pozadie cele nastavit na tu tmavsiu sivu, v polovici stranky. A dole paticka stranky. Velkost pisma horneho menu by som trochu zmensil, nadpis tam kde je "Najnovšie produkty" sa mi zda tiez trosku velky. Pred logo Suncycle pojde dufam to slniecko co tam bolo na starej stranke
Neviem prečo, no zoznam tovaru pod sebou sa mi zdal prehľadnejší... no zvyknem si
1. Obrázok pozadia by som natiahol na oveľa väčšiu výšku ako 885px - pri väčšom množstve položiek to nie je pekné (alebo aspoň ten obrázok plynule ukončiť do farby pozadia). Osobne by mi úplne stačilo do výšky horného menu, šedé pozadie je fajn.
2. Jednoznačne mi chýba filtrovanie podľa výrobcu, a možnosti zotriedenia (názov, cena, dostupnosť, pri sedlovkách napr. podľa priemeru a pod., ...)
3. Dorobiť linky na emaily v kontaktoch sú už len drobnosti.
Osobne mi tam chýba:
1. vyhľadávanie
2. tabuľky veľkostí oblečenia/tretier (buď pri každom produkte alebo v samotnej sekcii)
3. zoradenie tovaru a možnosti zobrazenia, najsamsuper by bolo niečo ako je v prílohe
Ako už spomínali nado mnou , chýba tam triedenie podľa ceny, výrobcu ,...
A nebolo by od veci možnosť "komentovať" (tiež spomenuté ↑) , ale asi je to ešte vo výstavbe, takže počkám.
Teraz pre zmenu v opere je stránka KO, pričom vo firefoxe je OK, v opere je úplne zle vykreslená a nejdú také položky ako kontakty, podmienky a pod. Toto vo firefoxe je v poriadku. Čo mi tam chýba je všetko spomenuté nadomnou, plus som im už dávnejšie písal mail.
To chce klid rikal Svejk,vsetky pripomienky a navrhy su namieste len je to vsetko o postupnosti a casovej narocnosti.Nie som hovorcom matta ale troska trpezlivosti a vsetko bude ok.
Pri vytváraní objednávky systém priratáva poštovné 3€ aj nad 130 €. Poštovné zdarma dáva až nad 300€. Menila sa hranica, od ktorej je poštovné zdarma alebo je to bug?
je to bohuzial zatial chyba v systeme na ktorej odstraneni sa pracuje, postovne je samozrejme podla obchodnych podmienok a tak je aj fakturovane :
3.2 Cenník poštovného a balného je nasledovný:
3€ SP / 6€ UPS - pri objednávke tovaru v celkovej hodnote do 130€ vrátane
0€ SP / 4€ UPS - pri objednávke tovaru v celkovej hodnote od 130,01€ do 300€ vrátane
0€ SP / 0€ UPS - pri objednávke tovaru v celkovej hodnote od 300,01€
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
1. Obrázok pozadia by som natiahol na oveľa väčšiu výšku ako 885px - pri väčšom množstve položiek to nie je pekné (alebo aspoň ten obrázok plynule ukončiť do farby pozadia). Osobne by mi úplne stačilo do výšky horného menu, šedé pozadie je fajn.
2. Jednoznačne mi chýba filtrovanie podľa výrobcu, a možnosti zotriedenia (názov, cena, dostupnosť, pri sedlovkách napr. podľa priemeru a pod., ...)
3. Dorobiť linky na emaily v kontaktoch sú už len drobnosti.
1. vyhľadávanie
2. tabuľky veľkostí oblečenia/tretier (buď pri každom produkte alebo v samotnej sekcii)
3. zoradenie tovaru a možnosti zobrazenia, najsamsuper by bolo niečo ako je v prílohe
A nebolo by od veci možnosť "komentovať" (tiež spomenuté ↑) , ale asi je to ešte vo výstavbe, takže počkám.
nie je...
chcel som objednať par veci a nešlo mi prihlásiť keď tebe ide tak to máš dobre
3.2 Cenník poštovného a balného je nasledovný:
3€ SP / 6€ UPS - pri objednávke tovaru v celkovej hodnote do 130€ vrátane
0€ SP / 4€ UPS - pri objednávke tovaru v celkovej hodnote od 130,01€ do 300€ vrátane
0€ SP / 0€ UPS - pri objednávke tovaru v celkovej hodnote od 300,01€