uplnou nahodou som narazil na stranku http://www.kolokram.sk ked som nechtiac zadal koncovku sk namiesto cz - tak zeby uz aj na Slovensku sme sa dockali priaznivejsich cien pre nas bikerov? ako pozeram, nieco urcite nakupim ale asi az po novom roku kedze do Vianoc by mi to uz tazko prislo
tak pridam aj ja jeden negativny ... objednavka odoslana 12.9., zrušená včera, tovar nedodany 30 dni aj ked mal byt do 6-9 dni ... komunikacia zo strany obchodu len ako odpoved na moje otazky, z ich strany ziadna iniciativa, ziadne info o tom ze tovar bude meskat, ziadny navrh riesenia, tak som objednavku stornoval a dnes vsetko potrebne na zimne jazdenie nakupil v kamennej predajni v BA. Skoda, snad dalsie objednavky budu vybavene k spokojnosti
neviem ci MATT dlabe na stranky alebo to ma na haku,ale ked nieco na stranke nemam,aspon to tam reviznem to je take tazke pre kodera,podla mna nie,chcel by osm vediet,kto mu tu stranku flashuje,pochybujem ze sam MMATT clovek chce spravit radost niekomu,a potom to tak aj vyzera,hr hr hr,a clovek caka skoro 2-4 tyzdne, a guy ostane nasrany
mamator:takisto mam s tym skusenosti,clovek potom na 3x nemoze vobec nic nove ocakavat od takehoto zdroja...hlavne tie kvalitne veci,mi to pripada presne ako v kamenaku,kde skorej "zozeniem" veci
idem tento tyzden objednavat,tak uz teraz predpokladam na SUNSTORE veci,ktore tam nebudu,aspon to by mohol chlapec oznacit ci su alebo alebo nie,takisto na bike stranke
ako sa potom "handrkovat" cez maily,ktore mi pripadaju skor ako zabudnuta doba pred 10 rokmi,ked sa maily pouzivali
dnesna doba je skor o niecom inom,hlavne ITckari to vedia,ale tych tu je pomenej
Canopus, to len ja obcas nechapem tie tvoje prispevky alebo nas je viac? Lebo takyto podobny prispevok si uz raz pisal. Ved ked nie som spokojny, napisem sem svoju skusenost a uz z daneho obchodu nic nekupim. Teda aspon ja tak robim. Ty musis mat tento obchod riadne v laske ked mu vzdy nalozis co to da
Napriklad nechapem tejto reakcii :
Mamator : "to len ja som asi debil, ze si furt objednam, co nieje na sklade a potom cakam cez tyzden "
Canopus : "mamator:takisto mam s tym skusenosti,clovek potom na 3x nemoze vobec nic nove ocakavat od takehoto zdroja"
Tak napriklad ja som zmiereny s tym, ze ked si objednanavam nieco co nie je skladom, tak to asi nebudem mat doma za 2-3dni. Robil som donedavna v obchodnej sfere a neuveril by si ake je niekedy narocne zohnat aj bezny tovar od dovozcov A ked nieco meska, napisem mail a vzdy mam odpoved co sa deje. Aj ja uz som jednu objednavku vystornoval ked som dlho cakal na damsky dres Craft. Jednoducho ho nevedel Matt zohnat lebo ho nemal ani jeho dodavatel v mnou pozadovanej velkosti a farbe, tak sme to zrusili a hotovo.
PS : a o com je ta dnesna doba ked podla teba je mailova komunikacia tak 10 rokov -out- ? Lebo ja to zatial chapem tak ze ked si objednam nieco z internetoveho obchodu, tak by som mal hlavne aj pomocou internetu komunikovat ( a este o to viac ked o to ziada priamo predajca na svojej hlavnej stranke a aj v obchodnych podmienkach ). A nech pozeram ako pozeram na plochu, ten Outlook sa mi k tomu zda taky akysi najprijatelnejsi.
oakley
ja si vzdy objednavam iba veci skladom, ale nie stale je to aktualne. objednam, cakam, nechodi. az ked napisem dozviem sa, ze nieco nema akurat na sklade. keby som to vedel pri objednavani, tak sa tomu prisposobim.
naposledy som potreboval salter, objednal som ho a ku nemu aj par blbosti (veci, pre ktore by som inak objednavku nerobil), rovno som mu napisal, ze pre mna je prvorada prehadzovacka, ak by nemal nieco z tych ostatnych veci skladom, nech ich zrusi...
tak moja druha objednavka trvala 3 tydne a objednaval som tovar ktory bol pisany skladom.nemali podsedlovu kapsicku tak som si vybral inu a potom uz posielali.dojde balik otvorim a tam zas ina kapsicka:D ale s bikom my ladi najlepsie takze zamena ma potesila a cena tiez(prva objednavka to iste s kosikom na flasu)
objednavka ma nesurila lebo som vedel ze my budu rezat koleno a bikovat nebudem neaky cas.na maily odpovedali stale a rychlo takze zas spokojnost
suncycle ma vysoke ceny rozumiem ze situacia je zla, ale myslite ze bajkeri maju penazi nazvys? tudle! este k tomu je to skreslene tym vydrbanym eurom, keby to bolo v korunach, tak by to nikto nekupoval (jedna vy..bana ciapka za 18 eur versus 540 Sk) a este k tomu aj drahe postovne
ice mi zobral moje slova, ktore ma napadli pri citani prispevku iron.hida, a nie je to "problem" iba suncycle je to s cimkolvek, odkedy je euro, tak minam podstatne viac. Clovek s ipovie, to stoji 6 EUR, to 11, to 7 a podobne a zrazu 80 EUR prec, po pravde aj tak k tomu pristupujem, poviem si, ze ciapka stoji 18 EUR, ze fajn cena, ale ked si uvedomim, ze by som mal za to dat 500 sk, tak by som nikdy nedal
ked som si precital Ironov prispevok najskor som si myslel ze na niecom slape alebo si vecer vypil
Ved jasne, je pravda ze odkedy mame euro tak su ceny na uplne vsetkom vyssie, ale co s tym maju obchody ktore pracuju aj tak s nizkymi marzami? Myslim ze tam chyba nebude Mimochodom mozno si narazal na zimnu ciapku Pearl Izumi ktora je na uvodnej stranke, tak ak sa ti zda draha tak inde ju maju za cenu nad 20euro, napriklad na bike24.de za 25.
A co sa tyka postovneho, kedy si naposledy nieco posielal? Lebo ja som minule predaval staru vidlicu na dobierku a na poste odo mna teta vypytala takmer 5eur a to som neposielal ani 1.triedou! Takze asi tolko.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
mamator:takisto mam s tym skusenosti,clovek potom na 3x nemoze vobec nic nove ocakavat od takehoto zdroja...hlavne tie kvalitne veci,mi to pripada presne ako v kamenaku,kde skorej "zozeniem" veci
idem tento tyzden objednavat,tak uz teraz predpokladam na SUNSTORE veci,ktore tam nebudu,aspon to by mohol chlapec oznacit ci su alebo alebo nie,takisto na bike stranke
ako sa potom "handrkovat" cez maily,ktore mi pripadaju skor ako zabudnuta doba pred 10 rokmi,ked sa maily pouzivali
dnesna doba je skor o niecom inom,hlavne ITckari to vedia,ale tych tu je pomenej
Napriklad nechapem tejto reakcii :
Mamator : "to len ja som asi debil, ze si furt objednam, co nieje na sklade a potom cakam cez tyzden
Canopus : "mamator:takisto mam s tym skusenosti,clovek potom na 3x nemoze vobec nic nove ocakavat od takehoto zdroja"
Tak napriklad ja som zmiereny s tym, ze ked si objednanavam nieco co nie je skladom, tak to asi nebudem mat doma za 2-3dni. Robil som donedavna v obchodnej sfere a neuveril by si ake je niekedy narocne zohnat aj bezny tovar od dovozcov
PS : a o com je ta dnesna doba ked podla teba je mailova komunikacia tak 10 rokov -out- ? Lebo ja to zatial chapem tak ze ked si objednam nieco z internetoveho obchodu, tak by som mal hlavne aj pomocou internetu komunikovat ( a este o to viac ked o to ziada priamo predajca na svojej hlavnej stranke a aj v obchodnych podmienkach ). A nech pozeram ako pozeram na plochu, ten Outlook sa mi k tomu zda taky akysi najprijatelnejsi.
ja si vzdy objednavam iba veci skladom, ale nie stale je to aktualne. objednam, cakam, nechodi. az ked napisem dozviem sa, ze nieco nema akurat na sklade. keby som to vedel pri objednavani, tak sa tomu prisposobim.
naposledy som potreboval salter, objednal som ho a ku nemu aj par blbosti (veci, pre ktore by som inak objednavku nerobil), rovno som mu napisal, ze pre mna je prvorada prehadzovacka, ak by nemal nieco z tych ostatnych veci skladom, nech ich zrusi...
som si isiel na postu po balicek
Olej vyskusany, baterka a kosik namontovane
a v sobotu sa islo jako po masle a za svetla
Tie cukriky a kvet neboli sucastou balicka
objednavka ma nesurila lebo som vedel ze my budu rezat koleno a bikovat nebudem neaky cas.na maily odpovedali stale a rychlo takze zas spokojnost
Ved jasne, je pravda ze odkedy mame euro tak su ceny na uplne vsetkom vyssie, ale co s tym maju obchody ktore pracuju aj tak s nizkymi marzami? Myslim ze tam chyba nebude
A co sa tyka postovneho, kedy si naposledy nieco posielal? Lebo ja som minule predaval staru vidlicu na dobierku a na poste odo mna teta vypytala takmer 5eur a to som neposielal ani 1.triedou! Takze asi tolko.
otazkou je ci by boli ceny v korunach nizsie
staci si pozriez ceny v cz obchodoch, nema to vela spolocne s €
Ak je drahá, je tu predsa iná čiapka za 7,50.