ahoj,
pls aké máte skúsenosti s týmto obchodom nielen čo sa týka nákupu, ale aj reklamácie ak sa pritrafila? pokukujem po jednom komponente, ktorý majú iba mierne drahší ako v nemeckých eshopoch a z viacerých dôvodov by som ho kúpil radšej tu.
ďakujem
Ahoj, ja tam nakupujem pravidelne a bez problémov. Na vela položkách sa dá ešte aj cena dohodnúť, ale nie navšetkých.
Ak ťa zaujíma ešte niečo, tak napíš.
Nakupujem u nich pravidelne v predajni a vždy všetko v poriadku.Ochotny personál a s majiteľom sa dá dohodnúť slušná zľava.Inak neskutočný výber a sortiment.Eshop trochu slabý,treba radšej zavolať .
kupoval som tam Reverbu AXS 170 mm, nevošla sa mi do rámu, bez problémov vymenili za 150 mm. obchod aj ľudia v ňom sú úplnom v poriadku, ale bolo to vtedy keď som založil túto tému.
Ja mám čerstvú skúsenosť -v utorok som si tam bol osobne prevziať tovar,ktorý som objednával cez net,obchodu ako takému nie je čo vytknúť,vybavený som bol rýchlo a tovar bol tak isto v poriadku.Akurát ma pobavil týpek v servise,ktorý začal do mňa pindať,keď som oprel bicykel SEDLOM o nejaký stĺpik na budove.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ak ťa zaujíma ešte niečo, tak napíš.
ja to vidim inac
a stranka nejde