mohli by ste sem posielat odkazy a potom by sa to dokopy dalo na stranku mtbiker.sk (mozno ak bude cervo suhlasit).
ja pridavam svoju zbierku:
www.bikeshop.sk
www.cyklomarket.sk
www.koloshop.cz
www.kupkolo.cz
www.bikestore.cz
www.bikemarket.cz
www.trinnity.cz
www.cykloexpert.cz
www.bagbike.cz
www.cykloshop.cz
www.bike-eshop.cz
www.mojekolo.cz
www.katmar.cz/e_shop/index.htm
www.cykloeshop.cz
www.bike4you.cz
www.mtbs.cz
www.velosprint.sk/eshop
www.foxracing.sk
www.rockroad.cz
www.bikeworld.cz
www.extreme-bike.sk
www.cyklovb.cz/catalog/
www.getbike.sk
http://www.bicykle.eu/ponuka-tovaru/
to su teda ceny to nech hned zavru...
Tak to je akesi cudne. Ja vzdy platim 150Sk a kurz preratavaju taky ze dovidenia, ale co uz zvykam si, ze ma vsade osieraju
Ak chcete nakupovať v CZ, napr. kupkolo abo netbike, treba si zriadiť účet v ČSOB a prevod vás bude stáť smiešnych 12,-.
to žigo: no comment
Ak chcete nakupovať v CZ, napr. kupkolo abo netbike, treba si zriadiť účet v ČSOB a prevod vás bude stáť smiešnych 12,-.
to žigo: no comment
No ja to robim tak ze pridem do čsob banky a dam tie peniaze vlozit na učet. Poplatok 100,- Sk
Btw: mam objednane dalsie veci z kupkolo a seru ma lebo nekomunikuju aaa nist to nechodii
Inak co sa tykalo platby, tak maju ucet v csob a v pobocke na slovensku som im vlozil peniaze na ucet (so spominanym poplatkom 100sk a v celku slusnom kurze 1.175)
Aj o tom to je - obcas nie ze chybaju, ale ani pri tovare nie je uvedene co tam vsetko je. To co tam uvedene nie je, tam urcite ani nebude. Kupoval som naposledy z kolokramu Mavic Crossmax SLR a aj Crosstraily. Vsetko v pohode, usetril som ca***** penazi , tovar neposkodeny jednoducho super. Ale Mavic ku Crosmaxom SLR dodava aj vak na kolesa a ten neprisiel - zas na druhej strane na kolokrame nie je napisane ze ho poslu.
Kupujem z ciech hodne veci a ked bude u nas euro tak vela nasich pseudodovozcov lahne, lebo teraz su ceny zamaskovane cez kurzy koruny. Napr. Cube sa da v holandsku kupit za 1650eur, u nas (slovkolex) ten isty typ za 69000. Alebo pedaly Specialized lo pro mag II u nas stoja 3900, v amerike 75$ a z rakuska sa daju dopratat za 65eur. Mimochodom Specialized mozno ani netusi ze ma vyhradneho dovozcu na Slovensku. Ked si date na ich stranke (www.specialized.com) najst najblizsieho predajcu pri Blave, tak ho najde v Madarsku. Jednoduch prazska pobocka...
Juuj.... nejako som sa rozkecal. sorry
HOWGH
btw: az potom sa zbada ta nasa slovac ake je to u nas predrazene
pumpicka nezvykne byt standardne prislusenstvo k vidlici
(suhlasil som s tym ze mi mozu dat ten shimano525 a priobjednal som si aj kotuc alligator, sedacku da chariot a hlavove ritchey logic
http://www.kolokram.cz/product_info.php ... ts_id=1053
"zajtra by to malo byt u vas" tj minuly stvrtok ale akosi to este stale nieje...
2martinux ja som to myslel tak ze ked objednavam za taku celkom slusnu cenu by mohli aj plnit co slubili ale aj tak som tu objednavku casto menil tak sa tomu ani moc necudujem