existuje Appka pre bike na cesty pre android zadarmo? Skusal som uz viacere ale vsetky co som skusil po case bolo obmedzenie. Mne staci aby som videl na konci pocet km a moznost zavesit na FB, vsetko ostatne moze/nemusi byt.
Dakujem.
M.
posledný komentár: 23. 3. 2014 o 12:53
posledný komentár: 13. 12. 2011 o 15:44
lebo zmysel to ma iba vtedy ...
aspon pre mna
Treba vedieť čo chceš a nájdeš to tam.
osobne by som nepovedal neprehľadný, lebo základné veci sa príliš nezmenili, ale prekvapilo ma, o koľko je voči starším verziám pomalší - v porovnaní s verziou 3.9.3 sa mi verzia 3.23.2 zdala taká nejaká ťažkopádna a keďže neprinášala pre mňa nič podstatné, zasa som sa vrátil k 3.9.3, na ktorú som si zvykol a viem ju ovládať skoro "po slepiačky".
taketo tvrdenie je dobre odovodnit ...
Na orientaciu v terene pouzivam free appku mapy.cz s vynikajucimi offline mapovymi podkladmi CZ aj SK (daju sa bezplatne stiahnut offline mapy ktorejkolvek krajiny) a Locus sa vobec nechyta...
o tom som presne pisal vyssie, lto skus, je to uplne jednoducha ale ucinna appka, vzdy ma nasmeruje
Co ma Locus lepsie je v prvom rade integracia a aktualizacia Freemap.sk mapy. Dalej moznosti zobrazenia zaznamenanej trasy - sfarbenie podla nadmorskej vysky je genialne, niekoho moze zaujimat sfarbenie podla rychlosti... A statistiky (aj suhrnne napr. za cely rok) su spravene tiez super. Zaznam trasy a profily aktivit su tiez spravene lepsie a jednoduchsie sa vyberaju/upravuju ako v Oruxmaps.