Poraď mi prosim Ta ako mam exportovat moju vytvorenu trasu do OZI ExPLORER. odkaz exportovat je neaktivny,resp. si ju ulozit pod mojim nazvom. Prosim cim skor.
Ako je OziEplorer najlepšie získať? Kúpiť v obchode navigácia, albo z internetu? A koľko kde stojí sk?
Z internetu mas free verziu - obmedzeny pocet kalibracnych bodov a pozna (ak si dobre pamatam) len bmp. Plna verzia na www.garmin.skwww.navisdat.sk ... UTFG
vedel by mi niekto poradit nejaku slusnu trasu z kamzika? Ked som tam bol naposledy bolo tam mnozstvo kadejakych cesticiek a chcel by som skusit nejaku hrebenovu cykloturu. Popripade, nesiel by to niekto skusit so mnou?
existuje iny soft do pda kde sa da zobrazit 3D mapa (obdoba ozi CE)???
Zobraziť sa dá v hocijakom prehliadači obrázkov. Najprv si ju však z PC aplikácie Oziexplorer3D musíš uložiť ako obrázok.
Ale na to si sa asi nepýtal, aj keď si to trochu tak napísal: Obdoba Oziexplorer3D pre PPC neexistuje. Neviem si to ani na 3,5" displeji 320 x 240 predstaviť.
Predstavu, že ťa nejaký soft bude navigovať po nejakej plastickej mape treba radšej zavrhnúť. Aj keby taký soft niekto napísal, prakticky by bol nevyužiteľný, hlavne na PPC (PDA). Predstav si, že čiara trasy by ti zmizla za kopcom.
Alebo si to myslel ináč.? Ak áno, daj vedieť!
Prvú pomoc nájdeš tu. ... a možno už ani ďalšiu nebudeš potrebovať.
mam slusne mapy v .jpg formate, ale ani za ..., ich neviem prehodit do suboru .map, ako a s cim sa to robi??? viem si to spravit do ozf2,3 v oziPC ale to mi oziCE nechce zobrazit. v piatok idem na oravu a ma porazi ked to nebudem mat...
mam slusne mapy v .jpg formate, ale ani za ..., ich neviem prehodit do suboru .map, ako a s cim sa to robi??? viem si to spravit do ozf2,3 v oziPC ale to mi oziCE nechce zobrazit. v piatok idem na oravu a ma porazi ked to nebudem mat...
Nerozumiem. Keď si vieš skonvertovať mapu do formátu .ozfx3, tak musíš mať aj súbor .map.
Po skalibrovaní nejakého obrázku mapy v Oziexploreri napr. tatry.jpg sa ti k nemu vytvorí kalibračný súbor tatry.map. To ti už naznačil v nejakej odpovedi pišta v inej téme (rovnaké otázky patria do rovnakej témy, lebo ináč vzniká zmätok). Pomocou programu Image to ozf si z tejto dvojice vytvoríš novú dvojicu tatry.ozfx3 a tatry_ozf.map. Pričom súbory s príponou .map sú len pridružené kalibračné súbory o veľkosti pár kB k súborom obrázkov máp (jpg, bmp, png a pod., alebo ozfx2, ozfx3).
OziExplorerCE nemá problém so zobrazením súborov vo formáte . ozfx3 (novší) a .ozfx2. Sú to jediné formáty, ktoré pozná. S otvorením mapy vo formáte .ozfx3 alebo ozfx2 môže byť v OziCE problém, ak má v názve znaky s diakritikou.
v piatok idem na oravu a ma porazi ked to nebudem mat...
Ak si si stiahol už tie návody, na ktoré som ti nechal odkaz, tak odporúčam samoštúdium. ... aj tak si však myslím, že ťa v piatok porazí.
Ak si si stiahol už tie návody, na ktoré som ti nechal odkaz, tak odporúčam samoštúdium. ... aj tak si však myslím, že ťa v piatok porazí.
a neporazilo ma... bol tam jeden miestny maniiik ktory nas poviedol okolo zuberca... no parada... nebolo to extra dlhe cca 35 km, ale kua riadne prevysenie... same potociky male drevene mostiky a na zaver super ziazd... vidla dostala zabrat pod mojou vahou...
a neporazilo ma...
... som rád, že ti už OziExplorer funguje tak, ako má.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Z internetu mas free verziu - obmedzeny pocet kalibracnych bodov a pozna (ak si dobre pamatam) len bmp. Plna verzia na www.garmin.sk www.navisdat.sk ... UTFG
je to 85 USD. Pri dnesnom kurze znesitelne... A da sa to odtial objednat aj na SVK.
ja som to kupoval pre PDA asi za 1800 sk s daňou ak sa dobre pamatám
vie tu niekto ci sa da dostat 3D mapa oziho do ozihoCE??? Heeelp...
vie tu niekto ci sa da dostat 3D mapa oziho do ozihoCE??? Heeelp...
Ja viem. Nedá sa.
Zobraziť sa dá v hocijakom prehliadači obrázkov. Najprv si ju však z PC aplikácie Oziexplorer3D musíš uložiť ako obrázok.
Ale na to si sa asi nepýtal, aj keď si to trochu tak napísal: Obdoba Oziexplorer3D pre PPC neexistuje. Neviem si to ani na 3,5" displeji 320 x 240 predstaviť.
Alebo áno?
Predstavu, že ťa nejaký soft bude navigovať po nejakej plastickej mape treba radšej zavrhnúť. Aj keby taký soft niekto napísal, prakticky by bol nevyužiteľný, hlavne na PPC (PDA). Predstav si, že čiara trasy by ti zmizla za kopcom.
Alebo si to myslel ináč.? Ak áno, daj vedieť!
Prvú pomoc nájdeš tu. ... a možno už ani ďalšiu nebudeš potrebovať.
Nerozumiem. Keď si vieš skonvertovať mapu do formátu .ozfx3, tak musíš mať aj súbor .map.
Po skalibrovaní nejakého obrázku mapy v Oziexploreri napr. tatry.jpg sa ti k nemu vytvorí kalibračný súbor tatry.map. To ti už naznačil v nejakej odpovedi pišta v inej téme (rovnaké otázky patria do rovnakej témy, lebo ináč vzniká zmätok). Pomocou programu Image to ozf si z tejto dvojice vytvoríš novú dvojicu tatry.ozfx3 a tatry_ozf.map. Pričom súbory s príponou .map sú len pridružené kalibračné súbory o veľkosti pár kB k súborom obrázkov máp (jpg, bmp, png a pod., alebo ozfx2, ozfx3).
OziExplorerCE nemá problém so zobrazením súborov vo formáte . ozfx3 (novší) a .ozfx2. Sú to jediné formáty, ktoré pozná. S otvorením mapy vo formáte .ozfx3 alebo ozfx2 môže byť v OziCE problém, ak má v názve znaky s diakritikou.
http://cyklotrasy.mtbiker.sk
a neporazilo ma...
... som rád, že ti už OziExplorer funguje tak, ako má.