Ahojte. Neviem natiahnut aktivity na GC. Prisiel som domov, pripojil Edge 800 k PC a spustil Garmin Express. Vyckal kym sa syncne a tak cakal ci sa to zobrazi na Strave. Nezobrazilo sa. Hladal som kde to viazne, a aktivitu nenatiahlo ani na GC. Neviete co s tym?
Zdravím, prosím o radu-pomoc. Mám Garmin 530. Po pripojení k PC cez USB port mi ho PC nerozpozná ako keby tam vôbec nebol pripojený. Len sa rozsvieti a začne sa nabíjať. Skúšal som ho pripojiť aj k inému PC a tiež ho nerozpoznalo, len začalo nabíjať. Neviete čím by to mohlo byť?
Mohli by poriešiť, keď si niekto robí hromadnú synchronizáciu jázd z hodiniek do účtu raz za čas (nie každý deň po jazde), aby mu uznali odznaky a body za výzvy aj viac dní po neskoršom importovaní jázd po skončení výzvy, ako len 1 deň. Nie ako, že som si robil dnes druhého synchro, výzvu aktívny september som mal 19 z 20 aktivít, a výzvu septembrová stovka 72 km zo 100, a po synchro importovalo z hodiniek do účtu ešte 3 jazdy so 110 km, no do výziev sa mi to už nezapočítalo. Samozrejme mi to vo výzvach svieti ako nedokončené/nesplnené a ani to nejde zmazať. A to len za to, že som import neurobil 30teho alebo najneskôr včera. Už sa mi to stalo viackrát, že mi ,,splnené" výzvy neuznalo. Bluetooth zapínam iba na chvíľu pri importe, lebo inak žere baterku. A počas každodenných starostí nemám čas myslieť/spomenúť/sledovať si nejaký import jázd preto, že končí nejaká výzva, čo je nepravidelne niekoľkokrát v mesiaci.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vďaka za radu. Bolo to káblom. Vymenil som ho a už to funguje. Ešte raz vďaka.
https://www.techbox.sk/pravda-alebo-mytus-vybija-bluetooth-bateriu-a-je-potrebne-ho-vypinat
https://www.mojandroid.sk/bluetooth-spotreba-energie-test/ - tu sa testovali mobily z roku 2020, novšie majú ešte nižšiu spotrebu