neviete nahodou, aky teren je z Klatovej novej vsi smerom na javorovy vrch (javorak) ??? je tam nejake 525 metrove prevysenie, tak to bude brutal, ale skor by ma zaujimali kamene, stromy a tak.... mate skusenosti
(okres Partizanske)
no podla toho kade chces ist...ale tak ci tak to myslim ze vobec nie je na trekingovy bicykel...aj ja som mal tu cest tlacit moj bike na tejto trase...pre trekingac by som ti skor odporucil ist po hlavnej smerom na Skycov a za kopcekom za Jezkovou Vsou mas prvu odbocku na motokros a tou druhou odbockou co vedie doprava ( spevnena cesta ) sa dostanes k horarni a potom uz iba hooore tou spevnenou na hreben na sedlo pod Rakytou ( teda aspon myslim ze sa to tak vola )...tam odbocis doprava na turisticku znacku smer Javorak...je to taka utlacena hlina a sotolina tak by si to mal dat, ale ak sa chces dostat az na kopec tak ta k vrcholu tlacenie tak ci tak neminie...hodne zdaru!
Jak pise matt, z klatovej po zltej hore sa da ist, ale potom asi poslednych 500m je rozbity stupak. Tade hore by som nechcel, ale dole je to fasa zjazdik
Takze chod na skycov a z neho pojdes po zelenej az sa dostanes tesne pod javorovy vrch. Je to prijemna cesticka vhodna na treking.
Alebo je este jedna moznost a to cisty asfalt. Ked pojdes smerom na skycov tak asi 500m po odbocke na motorcorss je taka horaren. Tam ked odbocis a pojdes stale po asfalte tak sa dostanes az k zelenej tesne pri javoraku.
neviem, mam chut sa rozbit a uvidi sa ci aj moj bike, vsak uvidim, este, planujem niekedy neskor, tak este pripadne opytam, alebo tak.... ale dik za rady...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Takze chod na skycov a z neho pojdes po zelenej az sa dostanes tesne pod javorovy vrch. Je to prijemna cesticka vhodna na treking.
Alebo je este jedna moznost a to cisty asfalt. Ked pojdes smerom na skycov tak asi 500m po odbocke na motorcorss je taka horaren. Tam ked odbocis a pojdes stale po asfalte tak sa dostanes az k zelenej tesne pri javoraku.