Zakladám novú tému - mohli by ste sem napísať vaše cyklotrasy na Liptove? Jazdím po ceste alebo pohodové XC. Na začiatok pridám pár mojích trás
1. trasa na žiarsku chatu
2. dolina v liptovskom jáne - dá sa prejsť cez svidovské sedlo a prídete na hlavnú cestu za kráľovou lehotou
3. Liptovský Hrádok - Hybe - Východná - Važec - Štrba - Štrbské pleso - Podbanské - Pribylina - Vavrišovo - Lipt. Peter - L. Hrádok
4. Štrbské pleso => Popradské pleso
5. Okolo Liptovskej Mary
6. Jasná => Vrbické pleso
7. Vrch neznáma - horná nádrž priehrady Čierny Váh
8. Spodná nádrž Čierneho Váhu - ďalej vedie dolina až neviem kam
9. Tichá dolina
10. Kôprová dolina
11. Račková dolina
12. Čertovica
Viac ma už nenapadá. Pridajte dačo
Chceme pojazdiť 2 dni v tejto lokalite..
Prípadne je možné prejsť s Čertovice na Donovaly hrebeňovkou?
post857189.html#p857189
Tento rok je to rozbite presne tak, ako pred dvomi rokmi, minuly rok som nebol
Zrejme je to sposobene tym, ze hore buduju zabrany pre lyziarov a je tam asi vacsia premavka.
piatok 5.12. Som o 12:00 na stanici vlakovej v LM a rad by som stihol Ziarsku chatu a vecer do Jana.
sobota 6.12.: janskou dolinou hore kam az to pojde najradsej az na Stefanikovu chatu...podla pocasia a snehu... pisat Dumbier by bolo asi trufale...ci?
nedela: zatial bez planu, mozno len nejak cez les do L.M. alebo R.K. na vlak...a domov.
Prida sa niekto?
ak mas chut vlacit bajk na chrbte a mozno pri tom prist o zivot, tak skus z maluzinej dalej po modrej hodrusskou dolinou pokial pojde v sedle, potom vyniest bajk na sedlo homolka alebo zadnu holu, odtial je kraaasny pojazd na sedlo pod velkym bokom po zltej, odtial dole smer hoskova dolina...
tip na tuto trasu som nasiel v tejto teme a bolo v nej varovanie, ze je tam medved, samozrejme som to podcenil, a ten medved tam bol