Zakladám novú tému - mohli by ste sem napísať vaše cyklotrasy na Liptove? Jazdím po ceste alebo pohodové XC. Na začiatok pridám pár mojích trás
1. trasa na žiarsku chatu
2. dolina v liptovskom jáne - dá sa prejsť cez svidovské sedlo a prídete na hlavnú cestu za kráľovou lehotou
3. Liptovský Hrádok - Hybe - Východná - Važec - Štrba - Štrbské pleso - Podbanské - Pribylina - Vavrišovo - Lipt. Peter - L. Hrádok
4. Štrbské pleso => Popradské pleso
5. Okolo Liptovskej Mary
6. Jasná => Vrbické pleso
7. Vrch neznáma - horná nádrž priehrady Čierny Váh
8. Spodná nádrž Čierneho Váhu - ďalej vedie dolina až neviem kam
9. Tichá dolina
10. Kôprová dolina
11. Račková dolina
12. Čertovica
Viac ma už nenapadá. Pridajte dačo
Rozmyslal som i o nocnom svihu z LM, len to by sme museli byt aspon styria aby sa mi to lubilo. A ani tie trasy na nocny ma moc nenapadaju, jedine ak z mesta na haj (po asfaltke, cez les, i popri zahradkach su 3 moznosti), odtial smrecany a znovu na kopec, po polnej az k zjazdu lesom myslim ze po cervenej (odtialto bud po cervenej doprava do ziaru alebo do lava zjazdom a do jalovca, opet hore na kopec a spet na haj cez smrecany). Najradsej by som nejake bludenie lesom mimo asfalt, ale nic ma nenapada
resp. mozeme dat uz spominane Zelene pleso ?
nuz a cervenec a zelene pleso mam v plane, este jasnu na chopok kam sa dostanem, cez jansku na borove cez oblazy a niekam dalej po cyklochodniku ...
Po neskoršom obede som išiel do Za na biku ale mal som poriadny protivietor / miestami tráva 45 stupňov ale v poho.
Na Liptov sa rád vraciam , úžastný kraj.
Bol som tu už zo 20 krát , ale to nestačí , je čo objavovať stále.
si dobrý , vtedy ešte neexistoval digitál aspoň nie na SVK , ja som ho nosil , teda prenášal rebríkmi , mimochodom tiež Chopok , Baníkov , Východná Vysoka atď.
Zijes akosi rychlo. Minuly rok este nebol digital?
áno žijem , chcem toho veľa dosiahnuť.
Ja len že sme tam boli v lete 96 , na a neviem v tom čase o digitáli , a už vôbec neviem , ako si prišiel na to , že minulý rok...
žeby jasnovidec
no čítal som to 2x a ani tak som nič také nevidel , že som tam bol minulý rok
Dúfam, že Východnú Vysokú si vydupal v sedle a že sa Ti reťaze pod Poľským hrebeňom nezaplietli do prehadzováku. A dole si išiel normálkou, alebo do Veľkej studenej cez Studené sedlo?
Na baníkove s bol na biku ?
mojko ale to som bol pešo + baba a pred 13 rokmi na bikoch , už chápeš ?
na a s
to bola súčasť stávky u nás v banke , vtedy to bolo 10litríkov aspoň bolo na polovicu SID ,
dole na Sliezky dom a do PP a tiež z PP ale cez T.Javorinu a Bielovodskú dolinu , Litvorovú a šup šup na Poľský hrebeň a V.V.
hmm ja som si to precital a veruze tam nieje ziadna zmienka o tom ze tam bol tento rok na biku, len poznamka ze uz davnejsie to daval s kamaratom na biku. I ked bicykle tam urcite mali, kedze sa potom vracal v protivetre do ZA
zase sa ho nesnazte za kazdu cenu prekrucat a doj....t
edit: vidim ze ma uz predbehol a vysvetlil