nejak to tu zaspalo .. dnes som sa pokúsil nájsť cestu podľa značenej cyklotrasy z Kolónie Hviezdy na Saračníky (smerom do Strečna), ale po značenej trase to jednoducho nešlo (strmé a rozbité zvažnice od ťažby atď ..) kade chodíte vy? Z asfaltky smerom na Martinky? z Karvaša Bláhovca?
bol som tuto trasu naposledy v auguste a bola v pohode, ale ta tvoja trasa sa mi nezda - ked konci asfaltka dal si sa ostro doprava /skoro do protismeru/ na sotolinu ?
to zachary: ak by si pokračoval po tom "nepriechodnom úseku", tak by si sa dostal na zvážnicu, ktorá vedie aj smerom na Saračíky. Na mapke, čo si tu dal, je v ľavom hornom rohu obdĺžnika "v pohode priechodné" zelené číslo 5431 - tam si mal odbočiť doprava (je to značená cyklotrasa, ak sa nemýlim, tak zelená).
Pozri si toto - http://www.bikemap.net/route/197769 - a bude ti to jasné.
ked si sa zachary pytal - samozrejme da sa ist aj asfaltkou na Martiske hole a na mieste, kde zlta turisticka znacka na Mincol krizuje asfaltku, treba odbocit kolmo doprava na zvaznicu. Vidno to na prilozenej mape od Rabu, avsak na tvojom mieste by som sa touto cestou sam nepustal /je tam viac krizovatiek/ + napokon by si sa, ak nezabludis, napojil na znacenu cyklotrasu, ktoru si chcel ist...
marp: šiel podľa tej mapy, ktorú som sem postol - čiže po "fialovej"
zrejme je to staršia mapa a teraz je tá cyklotrasa preznačená, tú odbočku "ostro doprava" som si všimol, no šiel som rovno podľa tej mapky
RaBa: pokračoval som po tom "nepriechodnom úseku", nakoniec som bike vytlačil po nejakej novej strmej zvažnici (skôr by som povedal, že tadiaľ len sťahujú drevo) na tú zvažnicu smerom Saračníky a potom som sa zviezol späť k ATC ..
veru, samému ísť po nepoznaných trasách je niekedy kontraproduktívne
chodievate teda z Kolónie Hviezda, alebo z Karvaša? - niekde som videl aj trasu z Karvaša
chodim len od ATC a zvycajne sa vratim zo Saracnikov/Polomu tou istou cestou, alebo sa napojim na ten okruh ku zltej turist. znacke /krizujucu asfaltku na hole/.V podstate touto trasou prechadza aj Fatransky maraton v dlhej verzii
Ahoj. Mám otázku: aká je najrýchlejšia a s najmenším prevýšením mtb trasa z MT na žiliskú stranu, najlepšie do Strečna, alebo do Varína. Prepáčte ak je to už spomínané, ale nemám čas to tu celé čítať. Diki.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
SNP som robieval na cestaky taku rychlovku hore dole...
Pozri si toto - http://www.bikemap.net/route/197769 - a bude ti to jasné.
marp: šiel podľa tej mapy, ktorú som sem postol - čiže po "fialovej"
zrejme je to staršia mapa a teraz je tá cyklotrasa preznačená, tú odbočku "ostro doprava" som si všimol, no šiel som rovno podľa tej mapky
RaBa: pokračoval som po tom "nepriechodnom úseku", nakoniec som bike vytlačil po nejakej novej strmej zvažnici (skôr by som povedal, že tadiaľ len sťahujú drevo) na tú zvažnicu smerom Saračníky a potom som sa zviezol späť k ATC ..
veru, samému ísť po nepoznaných trasách je niekedy kontraproduktívne
chodievate teda z Kolónie Hviezda, alebo z Karvaša? - niekde som videl aj trasu z Karvaša
road positive z martina napiste nieco
dnes mozes niekde vybehnut?
chlapce to si robis srandu alebo to myslis vazne
o ktorej si bol
lebo ja som bol hore o 19.00
na com vlastne jazdis
inak ma sa vyrazne ochladit takze bohvie co to nebude
dnes na martinkach paradicka 11st na april super
dole este o osmej skoro 20
navrhni trasu a mozme ist skusit ale az tak okolo 16.00
Zo Sedla Javorina sa pustíš dolu doprava (pri pohľada odkiaľ si prišiel) do Strečna (lesná zvážnica) alebo doľava do Stráňav (asfaltka).