Kľudne. Jedine krátky úsek od konca zvažnice na Košarisko je lesný chodník. Zvyšok sú lesné cesty.
Ďakujem za informácie, ešte som nebol na krížnej, rád by som to stihol ešte tento rok, len snažím sa naplánovať zo ŽS Horná Štubňa, ideálne sa vyhnúť hlavnému ťahu na BB
Ak sa chceš vyhnúť hlavnej ceste tak choď radšej z Teplíc cez Háj a Čremošné. Tá cesta nie je moc frekventovaná. A v Čremošnom sa nápoj na žltú značku. Kukni si fotky Čremošnianske lazy, veľmi pekne miesto.
Ak sa chceš vyhnúť hlavnej ceste tak choď radšej z Teplíc cez Háj a Čremošné. Tá cesta nie je moc frekventovaná. A v Čremošnom sa nápoj na žltú značku. Kukni si fotky Čremošnianske lazy, veľmi pekne miesto.
Super vďaka, pozerám to aktuálne na mapy.cz
Už len počasie si ustrážiť
Kľudne. Jedine krátky úsek od konca zvažnice na Košarisko je lesný chodník. Zvyšok sú lesné cesty.
celkom zaujímavá trasa - je to všetko vyšľapatelné na mtb a nie je tam mŕtvo ? teda ak nerátam hnedých chlpatých
ja som raz s kamarátom išiel od asfaltky na BB tou žarnovickú dolinou —> ďalej žltá a skončili sme dlhým tlačením predierajúc sa pomedzi smreky …až sme sa napojili niekde na zvážnicu z vrchu M.Šturca
Asi by to chcelo zopakovat, len teda neviem, ci by som sa uz vedel vratit ako posledne zdola naspat na Kriznu
Tu zltu na Kostolec som raz siel dole, a nechcel by som to veru (dole sme sa smykali po kadecom). Zvaznicova okluka je velmi pekna cesta. Plus zaver po chodniku.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ahoj
Je to vhodné aj pre gravel?
Ďakujem za informácie, ešte som nebol na krížnej, rád by som to stihol ešte tento rok, len snažím sa naplánovať zo ŽS Horná Štubňa, ideálne sa vyhnúť hlavnému ťahu na BB
celkom zaujímavá trasa - je to všetko vyšľapatelné na mtb a nie je tam mŕtvo ? teda ak nerátam hnedých chlpatých
ja som raz s kamarátom išiel od asfaltky na BB tou žarnovickú dolinou —> ďalej žltá a skončili sme dlhým tlačením predierajúc sa pomedzi smreky …až sme sa napojili niekde na zvážnicu z vrchu M.Šturca
A mŕtvo tam je. Šli sme to vtedy s lto a ešte jedným kamošom a po Košarisko sme nestretli ani človeka.
Tu zltu na Kostolec som raz siel dole, a nechcel by som to veru
A mŕtvo tam je. Šli sme to vtedy s lto a ešte jedným kamošom a po Košarisko sme nestretli ani človeka.
vtedy sa nám ani nesnívalo o navigácii, bola len rozkladacia turist.mapa VKÚ