Nepatrí to asi sem ale včera som išiel úsek po ceste Beckov Trencianske Stankovce je tam značka zákaz bicyklov ale zároveň označená cyklotrasa . Pár vodičov mi trúbilo ze čo tam robím .. ako to tam je vlastne neviete ?
sa opytaj tych co to tam osadili.
ak cestak tak jedine sa vratit do noveho mesta a ist po cykloceste, ak horak tak je moznost po zelenj do selca ale naslapes sa
Na MTB sa da ist aj okolo Vahu. Len je tam usek par sto metrov kde treba ist po ceste.
Na mostoch ziadna aktivita. Teda okrem cyklistov a aut ktore tam chodia aj napriek zakazu.
Ako pise Gusto , cestak cyklotrasa z NMNV a mtb obist to cez les . Jazdieval som z prace cez Beckov do Mesta a potom do TN a uz nejazdim .
Gusto0 na dvojmoste cez Vah opravili piliere a odvtedy sa nic nedeje a ani tam nikoho nevidiet . Mozno sa pustia do toho , ked dokoncia krizovatku pri Tn Turnej
ked chces ist od Bieroviec na cyklomagistralu chodilo sa cez ten prvy most poza zvodidla - ako to tam teraz funguje? viem ze tadial chodia podla gpx, ale je to moc na drzovku, ci v pohode bez stresu prejdes? lebo obchadzka je dllllha az cez TN.
Jazdia tadial na autach a bicykloch Bierovcania aj do Opatoviec . Ked ides po novom asfalte smer most , tak pred zabranami sa das dolava a potom doprava , je tam spravena stavbarska cesta . Treti most , ten cez kanal je uplne zavrety , musis ist cez zelezny kanalovy . Kedysi tam boli aj zakazove znacky , ale uz nie su . Aj , ked je to stavenisko a nemame tam co robit , ludia tam jazdia stale . Vidim to z prace ?
Vo videu nie su pravdive info hlavne nie o dostavbe mostov. Aktualny stav je spracovanie dokumentacie a vyberove konanie na zburanie mostov. Oficialna dostavba je prelom 26/27. Zial skusenost je taka, ze neverim tomu a myslim si, ze aj stary cestny most v Trencine nebude jesen 2026 resp. jar 2027 s dovodu, ze nebude ukoncena dostavba mostov a odovzdanie Opatovce, tak sa bude posuvat aj tu zaciatok.
Pls aka je najlepsia cesta pre gravel medzi Strecnom a Vrutkami, pripadne medzi Zilinou a Vrutkami alebo Martinom? Idealne by to boli zvaznice v dobrom stave. Ma niekto pomerne cerstvu skusenost, ci sa da nejako rozumne prejst na graveli cez Stranavy do Vrutok po zvazniciach? Alebo je lepsie ist z Turia cez Martinske hole (s nalozenym bajkom by som sa ale rad vyhol stupaniam)? Tyzdnove heatmapy neukazuju nic. Mam za to, ze pokracovanie cyklotrasy medzi Strecnom a Vrutkami sa najblizsich vela rokov konat nebude a usek je nezjazdny primarne kvoli sukromnym pozemkom. Rovnako sa chcem vyhnut cestnemu useku pod Strecnom.
Prejsť sa cez Polom dá s tým, že kúsok na Saračníky potlačíš a potom opatrne zozjazduješ na Vrútky. Bývam v MT, pracujem v Kysuckom Novom Meste, ale na gravely bežne jazdím z Kysuce do Strečna a ten 10 km úsek idem vlakom. Kým nebude cyklotrasa tak to je asi najmenšie zlo .
Záleží ako veľmi chceš ten úsek na bicykle prejsť. Na MTB bez problémov, na gravely to prejdeš, ale len ako nutný presun.
Prejsť sa cez Polom dá s tým, že kúsok na Saračníky potlačíš a potom opatrne zozjazduješ na Vrútky. Bývam v MT, pracujem v Kysuckom Novom Meste, ale na gravely bežne jazdím z Kysuce do Strečna a ten 10 km úsek idem vlakom. Kým nebude cyklotrasa tak to je asi najmenšie zlo .
Záleží ako veľmi chceš ten úsek na bicykle prejsť. Na MTB bez problémov, na gravely to prejdeš, ale len ako nutný presun.
Dakujem, na presune tohto useku bajkom vyslovene netrvam a koncim v MT. V zasade som sa potreboval uistit, ci ak pridem na vazskej magistrale do ZA/Strecna, vlak je naozaj najlepsia moznost ako pokracovat.
Tak už sa začal budovať úsek cyklotrasy medzi hranicou Pov. Bystrica smer ku Kotešovej. Osádzajú sa asi pätky pre most premostenia kanálu, vedľa Hvozdnického mosta. Už aby to bolo celé hotové
ahojte, zajtra plánujem jazdu z považskej bystrice do trnavy, prevažne čo najviac po cyklotrasách.. sú nejaké úseky (rozostavané) ktorým sa vyhnúť alebo popr. na čo si dať pozor na celej tejto trase? idem to prvykrát. díky moc
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ak cestak tak jedine sa vratit do noveho mesta a ist po cykloceste, ak horak tak je moznost po zelenj do selca ale naslapes sa
inak s mostami je co? deje sa tam nieco?
Na mostoch ziadna aktivita. Teda okrem cyklistov a aut ktore tam chodia aj napriek zakazu.
Ako pise Gusto , cestak cyklotrasa z NMNV a mtb obist to cez les . Jazdieval som z prace cez Beckov do Mesta a potom do TN a uz nejazdim .
Gusto0 na dvojmoste cez Vah opravili piliere a odvtedy sa nic nedeje a ani tam nikoho nevidiet . Mozno sa pustia do toho , ked dokoncia krizovatku pri Tn Turnej
https://m.youtube.com/watch?v=aIL5NWo_G_8&pp=ygURcG9wcmFkc2thIG9rcnV6bmE%3D
Dakujem, na presune tohto useku bajkom vyslovene netrvam a koncim v MT. V zasade som sa potreboval uistit, ci ak pridem na vazskej magistrale do ZA/Strecna, vlak je naozaj najlepsia moznost ako pokracovat.
e/ ešte doplním, že pôjdem na cesťáku, 32mm gumy