Spolu s kamosom sme si dali za ciel zmapovat Malu Fatru, prve lastovicky uz pribudaju, zatial je tam Anakonda. Pomaly prichadzame na sposob akym pridavanie funguje, v lete urcite popribudaju aj nejake fotky
No ale pristup mozes mat .. po asfaltke, po tejto zvaznici, po modrom singlaci a zo strany zapadnej asi dalsich nnn moznosti .. vsak kto sa nedokaze dopravit na zaciatok singla, tak nema narok na singel .. dnes, v case GPS a map
Pravo naco mi nik neberie a nemal by som ho mat ? Vyjadri sa konkretne Taketo tajomne zahadne vyjadrenia su v rozpore s jasnym smerovanim stranky trailforks.com a pripomienkovym konanim k prispevkom nesplnujucim urcite kriteria a preto je tazke zaujat stanovisko.
ked a bude dat do openstreetmap prispievat na 2 kliky uploadnutim gpx, tak s tym nemam problem... ale registrovat sa na desiatich miestach a stahovat nejaky specialny softver sa mi teda vobec nechce
acces roads ti zobrazuje samostatne, existuju filtre ktore ti zobrazia traily len danych kateogrii, tzn ze ak nechces vidiet acces roads tak si ich jednoducho odfiltrujes [=
hi, chcel by som sa opytat. ciernou farbou su znacene tazke traily ? zaujima ma to preto, lebo som si pozeral bajkovanie na skalke a trail na tri krize je prave cierny. ja to mam niekolko krat prebehnute (sice na bezkach) ale mne to pride cele ako 3m siroka zvaznica a nenapada ma preco si vysluzila ciernu farbu - pokial sa to znaci obdobne ako na lyze....diky
hi, chcel by som sa opytat. ciernou farbou su znacene tazke traily ? zaujima ma to preto, lebo som si pozeral bajkovanie na skalke a trail na tri krize je prave cierny. ja to mam niekolko krat prebehnute (sice na bezkach) ale mne to pride cele ako 3m siroka zvaznica a nenapada ma preco si vysluzila ciernu farbu - pokial sa to znaci obdobne ako na lyze....diky
co sa tyka obtiaznosti, tak sa tf riadi podla IMBA pravidiel https://www.imba.com/resources/maps/trail-difficulty-ratings, problem nastava vtedy ak si niekto neprecita pravidla, pripadne hodnoti od brucha a admini samozrejme nemaju na vsetko dosah. ak je to sotolinova zvaznica tak by to imo malo byt klasifikovane ako access road.
takze ak mas podozrenie ze aj ine traily (v tej lokalite) su len zvaznice tak kludne ich rovno edituj.
nerad by som sam seba pasoval zrovna na editora tras, to kazdy sam ked ju vytvori, nech si zvazi ale tato zrovna podla mna by klidne podla tabulky mohla byt biela, ružova - ale nanajvys zelena.
nechavam si "priestor pre diskusiu" o tej farbe/obtiaznosti lebo som tam popravde fyzicky nikdy v lete nestal, iba v zime a vtedy tam je aspon 50cm snehu ale mozes si sam urobit predstavu, ked si popreklikas kazde 2 minuty trebars moje video, ktore som tam na jar urobil: https://www.youtube.com/watch?v=IJG7rpBSm5E
pozri i fotografie, je to uplna dialnica....ja by som tam vzal crossove kolo kludne. je to cyklocesta 2590
je to siroka zvaznica, az na Hostinec. bezne tam stretavam deti - cele rodiny. hlavne na jar, ked uz je dlhsie vidno.
som presvedceny, ze je to totozna trasa s tou, ktoru mam vytvorenu v lokuse od beziek. porovnaval som krivku trasy, lebo sa mi nepodarilo exportovat data z TF. na dropbox mi uklada *.url a export do lokusu tiez neviem ako urobit.
toto iste by sa dalo povedat o traile zo skalky na krahule. u mna cierna farba prec a ked to porovnam s nasou modrou anakondou, tak ako sa hovori s prstom v zad***. takisto zelena max. ale opakujem, ze som to isiel iba v zime na bezkach.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.trailforks.com/region/slovakia/confirm/
Your "trust" score is too low to confirm content.
...a Driver rovnaka modra kategoria ako Cerovka
Ked uz chcete mapovat, tak prispievat do openstreetmapy sa mi zda byt univerzalnejsie a prospesnejsie.
trailforks ma tu vyhodu ze viem aku narocnost ma dany trail, ake prekazky/ sklon/ etc plus nalinkuje videa a fotky z pinkbike.
acces roads ti zobrazuje samostatne, existuju filtre ktore ti zobrazia traily len danych kateogrii, tzn ze ak nechces vidiet acces roads tak si ich jednoducho odfiltrujes [=
ak myslis tento trail tak uz ho katko zrejme na tvoj podnet zmenil. https://www.trailforks.com/trails/skalka-tri-krize/
co sa tyka obtiaznosti, tak sa tf riadi podla IMBA pravidiel https://www.imba.com/resources/maps/trail-difficulty-ratings, problem nastava vtedy ak si niekto neprecita pravidla, pripadne hodnoti od brucha a admini samozrejme nemaju na vsetko dosah. ak je to sotolinova zvaznica tak by to imo malo byt klasifikovane ako access road.
takze ak mas podozrenie ze aj ine traily (v tej lokalite) su len zvaznice tak kludne ich rovno edituj.
nechavam si "priestor pre diskusiu" o tej farbe/obtiaznosti lebo som tam popravde fyzicky nikdy v lete nestal, iba v zime a vtedy tam je aspon 50cm snehu ale mozes si sam urobit predstavu, ked si popreklikas kazde 2 minuty trebars moje video, ktore som tam na jar urobil:
https://www.youtube.com/watch?v=IJG7rpBSm5E
pozri i fotografie, je to uplna dialnica....ja by som tam vzal crossove kolo kludne. je to cyklocesta 2590
je to siroka zvaznica, az na Hostinec. bezne tam stretavam deti - cele rodiny. hlavne na jar, ked uz je dlhsie vidno.
som presvedceny, ze je to totozna trasa s tou, ktoru mam vytvorenu v lokuse od beziek. porovnaval som krivku trasy, lebo sa mi nepodarilo exportovat data z TF. na dropbox mi uklada *.url a export do lokusu tiez neviem ako urobit.
toto iste by sa dalo povedat o traile zo skalky na krahule. u mna cierna farba prec a ked to porovnam s nasou modrou anakondou, tak ako sa hovori s prstom v zad***. takisto zelena max. ale opakujem, ze som to isiel iba v zime na bezkach.