Na mape je oznacena ako dobre prejazdna a tak aj pocitam, ze tomu tak je .
Velmi by ma potresilo keby sa mi niekto ozval a kto uz ma s tou trasou skusenosti ....
Dakujem za rady...
posledný komentár: 13. 8. 2013 o 16:17
posledný komentár: 10. 9. 2010 o 9:04
posledný komentár: 15. 3. 2008 o 8:18
tazke vravis, ze je to parada ... a za aku dobu sa to da prejst normalnym tempom cca. ?
A mozes mi doporucit niake paradne trasy okolo Spanej doliny ? Vies tam by sme sa chcely ubytovat a pobehat to okolie .Kazdy den pobehat cca 60 KM
tazke vravis, ze je to parada ... a za aku dobu sa to da prejst normalnym tempom cca. ?
A mozes mi doporucit niake paradne trasy okolo Spanej doliny ? Vies tam by sme sa chcely ubytovat a pobehat to okolie .Kazdy den pobehat cca 60 KM
Junáčik, ale vyjasni to... Že používanie i/y je pre teba španielska dedina, to je nám už jasné. A teraz nám už len napíš, či chceš jazdiť na bicykli, alebo behať peši?
joko:
> viewtopic.php?f=7&t=17250&st=0&sk=t&sd=a&start=90
celý theerad je o našom Donovalskom pojazdeníčku
Ešte smutnejšie je, že si stredoslovák. Ak sa ešte pamätáš, tak stredoslovákom sa musia prispôsobovať ostatní slováci, či už východniari, alebo západniari, aj záhoráci.
myslim, ze toto tiez nie je koser
JoKO sa mi tak zda ty bratislavsky pastekar ze by si sa mal starat o svoju hubu !
klídek je víkend
Prečítaj si viewtopic.php?f=12&t=11356
bod 1. a 2.
Zaujímavé, vo svojom príspevku máš päť krát i/y a ani raz si sa nepomýlil... Keď sa posnažíš, vieš to. Ešte trošku na sebe popracuj a rozšír si slovnú zásobu.
Ešte smutnejšie je, že si stredoslovák. Ak sa ešte pamätáš, tak stredoslovákom sa musia prispôsobovať ostatní slováci, či už východniari, alebo západniari, aj záhoráci.
Ak je oslovenie "PEJO" povolené, v tom prípade musím konštatovať, že ten text vyššie napísal poriadny PEJO.
Ako môže nesprávne používanie slovenského pravopisu vyčítať niekomu PEJO, ktorý ani poriadne nevie, ako sa správne v jeho (predpokladám) rodnom jazyku píšu vlastné mená?
A ešte by sa mohlo diskutovať aj o použití zvratného zámena "sa". Ale to je na dlhšiu analýzu. Správnejšie by bolo použiť zvratné zámeno "si". Teda "pamätať si" a nie "pamätať sa". Slovné spojenie "pamätať sa" by sa malo používať s nasledujúcou predložkou "na", "pamätať sa na niekoho, na niečo". Ale "pamätať si niekoho, niečo".
suhlasim, podla mna nie ste na hodine slovenskeho jazyka, ale JoKo ma trosku pravdu, pisat by sme mali vediet