Ahojte, nenasiel som tu nic podobne tak sa chcem spytat - cas od casu mam v plane vacsie vyjazdy, na ktore si s 1 baterkou uplne neverim a zatial nemam kondicku, ktorou by som to riskol, preto sa tu chcem spytat ci by sa nasli nejaki ochotni ludia (kludne za malu uplatu) zapozicat na 1-2-3 dni bateriu na ebajk.. Z dlhodobeho hladiska som mal v plane si druhu kupit ale este som sa k tomu neodhodlal..
Konkretne mne by sa teraz zisla v BA na tuto nedelu 19.7 1 ks Shimano STePS BT-E8010 504Wh do mojej Meridy.. - plan je cca 75km a 2km vyskovych a chyba mi asi tak 10-15% kapacity.. Nemate teda niekto bateriu na pozicanie prosim?
Potrebuješ zohnať taký Jack aký máš v nabíjačke každý výrobca má iný, ale nič čo v elektre nemajú, ja mám tam Jack ako na notebooky. Je to trošku komplikovanejšie ,zase to nieje jadrová fyzika. Pred tyznom som stretol takého poľského cyklistu pri bardejovskych kúpeľoch. Treba si dávať len pozor na zapojenie plus na plus mínus na mínus a batériu s rovnakým napätím.
malú okrúhlu dierku má asi len Bafang ako píše Turbi. jadrová fyzika to síce nie nie, ale mobil s USB C tiež nenabiješ káblom Micro USB, nekompatibilita nedovolí. vcelku mi je smiešne pri predstave, že niekomu vedie kábel z batoha do bicykla počas jazdy
Každý takýto zásah je slušná kaskadérčina... Ale u poľského turistu ma nič neprekvapí... Inak - stále neviem, kam by si ten konektor chcel zapojiť... Lebo do motora je vždy len jeden silový vstup... Pri range extenderi od Boschu potrebuješ špeciálnu rozdvojku, Focus s T.E.C. má satelitnú "zásuvku" na ráme určenú len na ten účel....
vcelku mi je smiešne pri predstave, že niekomu vedie kábel z batoha do bicykla počas jazdy
ma to svoje vyhody, jeden cas sa predaval (neviem ci este) speci batoh na to, aj s prepazkou , kde bol aky kabel s konektorom na rychle odpojenie/pripojenie, aj baterka myslim. Je to uz asi 4 roky .. aj dost drahe to bolo, ale malo to zmysel. Aj ked .. v konecnom dosledku mozno ani nie.
batohy s prepážkou na baterky sú aj teraz, ale na vymeniteľné. až na niekoľko výnimiek (Focus, Haibike, Mondraker, Orbea myslím) sa druhá baterka bežne k bajku pripojiť nedá
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ma to svoje vyhody, jeden cas sa predaval (neviem ci este) speci batoh na to, aj s prepazkou , kde bol aky kabel s konektorom na rychle odpojenie/pripojenie, aj baterka myslim. Je to uz asi 4 roky .. aj dost drahe to bolo, ale malo to zmysel. Aj ked .. v konecnom dosledku mozno ani nie.