Mate niekto skúsenosť z výmenou jedno prevodníka na 2prevodník na ebike z motorom bosch active line plus gen3? Ak áno aký model by pasoval a aj aký prešmykač.
Dakujem, lebo už som si pripadal, že som mimo. Presne je na to veľa názorov. Takéto diskusia môže pomôcť aj iným či sa rozhodnú “vymýšľať “ alebo ostať. Samozrejme, ak to pôjde tak napísať aj vladtné pocity - výhody -nevýhody. Už teraz viem napísať , źe vymena kazety a prehadzovacky zasadne zmenila charakteristiku bajku. Je určite lepšie radenie, na ťažky prevod potrebujem podporu motora ale do kopca výrazne menej a dlhšie drží baterka. Takže za mna má význam hrať sa s pomerom prevodov má význam. Preto chcem skúsiť aj prevodniky. U mna je to hlavne zdravotno- výkonnostný dôvod. Vacsi rozsah väčšia variabilita dostupnosti trás viem si lepšie držať kontrolu. Už elektromotor má pustil ďalej ako kedykoľvek predtým. A samozrejme u mna je dôvod aj zvedavosť a “hranie” s technickými možnosťami . Dakujem za podporu
Úplne som zabudol, že niektoré e-gravely majú dvojpílu, hoci väčšina je ok s jednou. Ani Google mi to nenašiel :/ rozhodne to nie je bežné.
Kazety s 50, 51, 52 zubami to všetko vedia v pohode obsiahnuť, takže prešmyk je nepotrebný.
Ok. Tak teraz zohnať spider, čo zoberie požadované prevodníky a súčasne presne pasne na bosch, aj s ideálnou reťazovou linkou. Potom oriešok s prešmykom a priviesť k nemu bowden a vyladiť to už bude malina.
Tak, dajte sa do toho, som zvedavý na výsledok. To pivo potom platím pre oboch.
Nazgul, btw, v inej téme si mu tiež radil ako "múdry pochybovač"... čo ti tam sám madamare následne vyvrátil.
Veľmi rafinované priznanie si chyby (btw, to nie sú gravely)... Inak - všimni si, že na prípadný problém s prešmykom tu už upozornenie padlo, ostatné výhrady sú riešiteľné, akurát že ja to robiť nebudem, na to som od BA dosť ďaleko... PS. V akej téme som bol taký?
V pohode nemusíme sa zhodnúť, hlavne je udržať komunikáciu v intenciách problematiky. Možno na konci zistím, že je to nerealizovateľné. Ale vyskúšať to chcem ,lanko má v pohode priestor vnútri. Najväčší problém je naozaj spider, gen4 má niekoľko možností ale spätná kompatibilita nie je. Čo ma na tých nových bajkoch najviac štve. Že ani výrobca nedrží štandard.
Prispel doteraz celkovo do štyroch krátkych tém (z toho tri založil sám) a ani v jednej k ničomu takému nedošlo... Tak už nechaj tak...
madamare Pravdepodobne by som ten spider vedel zabezpečiť priamo z Moustache/Magury/Boschu, ale teraz nebudem tri dni v robote... Keď zistím, pošlem správu, už to tu nebudem prezentovať...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kazety s 50, 51, 52 zubami to všetko vedia v pohode obsiahnuť, takže prešmyk je nepotrebný.
Ok. Tak teraz zohnať spider, čo zoberie požadované prevodníky a súčasne presne pasne na bosch, aj s ideálnou reťazovou linkou. Potom oriešok s prešmykom a priviesť k nemu bowden a vyladiť to už bude malina.
Tak, dajte sa do toho, som zvedavý na výsledok. To pivo potom platím pre oboch.
Nazgul, btw, v inej téme si mu tiež radil ako "múdry pochybovač"... čo ti tam sám madamare následne vyvrátil.
Prispel doteraz celkovo do štyroch krátkych tém (z toho tri založil sám) a ani v jednej k ničomu takému nedošlo... Tak už nechaj tak...
madamare Pravdepodobne by som ten spider vedel zabezpečiť priamo z Moustache/Magury/Boschu, ale teraz nebudem tri dni v robote... Keď zistím, pošlem správu, už to tu nebudem prezentovať...