***** som to. Platbu som poslal piatok o 16:00, no do nedele nebola schopna prejst do Alzy a dnes rano mi prisiel mail o stornovani.
Ja SLSP, alza CSOB. Z mojho uctu to odislo piatok o 16:23.
Takze nemam nic.
Nj ved pisem ze som to ja *****
Ale inak ta kolobezka by mi stacila, za tu cenu to bolo super. Na chodniky v ramci mesta v pohode. Na hradzu by som s tym neliezol.
Snad mi aspon alza vrati platbu.
A teda napisali, ze ta kaslu ? .. inak este jedna tam je za 290.
A ako to je, ked posielas peniaze na ucet ? Ked to objednas, tak by si to mal mat objednane, ci nie ? Ja dopredu neplatim, az ked dojdem po zasielku.
Nemyslel som dobierku .. vsak objednam, dam ze zaplatim pri prevzati, dojdem tam, vleziem k tomu peniazocucovi, zaplatim a idem na vydaj. Zasielku mi vzdy po dodani na centralu rezervuju na par dni. Platit sa da ale len kartou, alebo v hotovosti.
Zatial nemam nic, ale mozno tak trochu rozmyslam nad tou xiaomi. Len ma trochu odradza ta chybajuca vecicka v tom stojane riaditiek, co mi tu uz raz pisali. Aj tomu cloveku v clanku sa to nejako vylomilo a dokonca aj spadol.
Btw dobre ze mi nevysla ta JDbug, ani by mi tak nevadila nizka rychlost, ale skor to ze sa na nej brzdi stupnutim na zadny blatnik. Jednak sa mi to zda divne a jednak by som urcite v priebehu prvych jazd spanikaril a mozno aj vletel pod auto. Potrebujem brzdu na riaditkach, tak ako som uz 20 rokov zvyknuty z biku.
Elektrické kolobežky však podľa legislatívy väčšiny krajín spadajú do rovnakej kategórie ako bicykle. U nás môžu napríklad, na rozdiel od bicyklov, elektrické kolobežky jazdiť aj po chodníkoch. To spôsobuje časté kolízie a mnohí preto volajú po zákaze či sprísnení pravidiel pre tieto dopravné prostriedky. U našich západných susedov riešili podobný problém pred pár rokmi. Vtedy totiž centrum hlavného mesta Prahy zrazu zaplavili Segwaye, teda dvojkolesové dopravné prostriedky, po ktorých sa po meste nekontrolovateľne presúvalo najmä obrovské množstvo turistov. Spôsobili toľko problémov a sťažností, že sa magistrát rozhodol Segwaye v centre mesta zakázať. Teraz radnica rieši obdobný problém, avšak vo forme zdieľaných elektrických kolobežiek. Podľa obyvateľov do mesta nepatria, zdržujú premávku a ich majitelia jazdia bez prilieb či smeroviek, čo je nebezpečné pre všetkých účastníkov premávky. Magistrát ich preto plánuje v centre mesta zakázať. Aj naša polícia spolu s ministerstvom vnútra si zvýšené množstvo kolobežiek všimli. Chystajú sa preto zmeny v cestnom zákone, na základe ktorých by mali byť elektrické kolobežky vykázané z chodníkov a mal by sa takisto určiť vek od akého budú povolené.
Neviem ci predstavit kolobezku na ceste medzi autami. Zatial sa mi ale nezda, ze by to bol problem, na kolobezke sa po nasich chodnikoch aj tak moc neda /aspon teda nie rychlo. /. Ale ano, treba to zakazat a povinne vsetci MHD. .. postacilo by obmedzit max. rychlost na 15km/h .. to na chodnik staci.
Ja ti nevim Karle. Ono slovaci maju problem na hocijakom dopravnom prostriedku. Je uplne jedno, ci je to auto, motorka, bicykel alebo elektricka kolobezka. Jednoducho sa vsetci ku vsetkym spravaju ako prasata.
k teme..Ninebot/segway kolobezku som vyskusal ked si ku kupil otec. Je to prca, s mojimi 100kg to nemalo problem ist maximalkou. Po 2 minutach si clovek zvykne. Okrem brzdy na zadnom blatniku to brzdi rekuperovanim a myslim, ze je to viac nez dostacujuce.
Pri tej maximalke by som uz ale nejazdil bez plembaku na hlave minimalne pre moj dobry pocit. Momentalne ale nemam potrebu menit mestky pevnak/ocelak za ine presuvatko do mesta. Avsak ak by som mal dochadzat na vacsie vzdialenosti v ramci nejakeho velkeho mesta, pripadne to kombinovat s MHD, tak idem do toho. Predsa sa to skladuje lepsie ako bicykel (a auto ). Po ceste by som na tom ale nesiel. Vodici su prasata .
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Len neviem ci sa da pouzit aj na snehu
Len neviem ci sa da pouzit aj na snehu
Viem zohnat xiaomi kolobezku iron.hide
ze po 89tom sa uz len kupuje, nie zhana...
Autor sa rozhodol vymazať svoj účet spolu s obsahom, ktorým do fóra prispel.
Ja SLSP, alza CSOB. Z mojho uctu to odislo piatok o 16:23.
Takze nemam nic.
Mozno keby si to poslal v piatok skoro rano tak by si stihol ranny clearing ale takto bez sance.
Ale inak ta kolobezka by mi stacila, za tu cenu to bolo super. Na chodniky v ramci mesta v pohode. Na hradzu by som s tym neliezol.
Snad mi aspon alza vrati platbu.
A ako to je, ked posielas peniaze na ucet ? Ked to objednas, tak by si to mal mat objednane, ci nie ? Ja dopredu neplatim, az ked dojdem po zasielku.
S tou dobierkou je to dobry napad. Vtedy ti to musia napevno rezervovat a prichystat. Takto netusim.
iron.hide: mas ? .. edit: aha , vidim, ze nie
iron.hide: mas ? .. edit: aha , vidim, ze nie
Zatial nemam nic, ale mozno tak trochu rozmyslam nad tou xiaomi. Len ma trochu odradza ta chybajuca vecicka v tom stojane riaditiek, co mi tu uz raz pisali. Aj tomu cloveku v clanku sa to nejako vylomilo a dokonca aj spadol.
Btw dobre ze mi nevysla ta JDbug, ani by mi tak nevadila nizka rychlost, ale skor to ze sa na nej brzdi stupnutim na zadny blatnik. Jednak sa mi to zda divne a jednak by som urcite v priebehu prvych jazd spanikaril a mozno aj vletel pod auto. Potrebujem brzdu na riaditkach, tak ako som uz 20 rokov zvyknuty z biku.
https://www.setri.sk/elektricke-kolobezky-su-ekologicke-a-prakticke-ich-majitelia-by-vsak-mali-byt-ohladuplnejsi/
Elektrické kolobežky však podľa legislatívy väčšiny krajín spadajú do rovnakej kategórie ako bicykle. U nás môžu napríklad, na rozdiel od bicyklov, elektrické kolobežky jazdiť aj po chodníkoch. To spôsobuje časté kolízie a mnohí preto volajú po zákaze či sprísnení pravidiel pre tieto dopravné prostriedky. U našich západných susedov riešili podobný problém pred pár rokmi. Vtedy totiž centrum hlavného mesta Prahy zrazu zaplavili Segwaye, teda dvojkolesové dopravné prostriedky, po ktorých sa po meste nekontrolovateľne presúvalo najmä obrovské množstvo turistov. Spôsobili toľko problémov a sťažností, že sa magistrát rozhodol Segwaye v centre mesta zakázať. Teraz radnica rieši obdobný problém, avšak vo forme zdieľaných elektrických kolobežiek. Podľa obyvateľov do mesta nepatria, zdržujú premávku a ich majitelia jazdia bez prilieb či smeroviek, čo je nebezpečné pre všetkých účastníkov premávky. Magistrát ich preto plánuje v centre mesta zakázať. Aj naša polícia spolu s ministerstvom vnútra si zvýšené množstvo kolobežiek všimli. Chystajú sa preto zmeny v cestnom zákone, na základe ktorých by mali byť elektrické kolobežky vykázané z chodníkov a mal by sa takisto určiť vek od akého budú povolené.
k teme..Ninebot/segway kolobezku som vyskusal ked si ku kupil otec. Je to prca, s mojimi 100kg to nemalo problem ist maximalkou. Po 2 minutach si clovek zvykne. Okrem brzdy na zadnom blatniku to brzdi rekuperovanim a myslim, ze je to viac nez dostacujuce.
Pri tej maximalke by som uz ale nejazdil bez plembaku na hlave minimalne pre moj dobry pocit. Momentalne ale nemam potrebu menit mestky pevnak/ocelak za ine presuvatko do mesta. Avsak ak by som mal dochadzat na vacsie vzdialenosti v ramci nejakeho velkeho mesta, pripadne to kombinovat s MHD, tak idem do toho. Predsa sa to skladuje lepsie ako bicykel (a auto
https://www.nay.sk/denver-sco-65210-e-kolobezka