Má niekto skúsenosť s Kellys Theos R50, prípadne 30? Ako sa to správa na trailoch roznych obtiaznosti? Staci tych 130 mm vzadu na kamenoch a korenoch na nejakom strmsom traily? Dík
To ti uplne nevim rict, ale mel sem moznost kratkeho svezeni a hrozne se mi libila geometrie. Merim tak 177 a podle jejich tabulky bych mel mit M ale sedl sem na L a mne se zdala jako na me delana. Ta vzdalenost riditek mi nebyla vubec daleko, posed byl takovej.. sebevedomej? Jako na tanku, pohodlnej, pomerne vzprimenej s sirokyma riditkama. Velice se mi to libilo. Motor tahnut jak kdyby zitrejsku nebylo a houpalo se to hezky ale tedy mel sem moznoat jen kratkyho svezeni. Prbni dojem supr. Ta geometrie hlavne vypada ze to bude hezke vozenicko i na dlouhe vyjizdky.
L-ko pri 177 cm? Ja mám 191 cm, ten rám je naťahovací...? Áno, aj v tabuľke píšu od 178 do 195... Sa mi to zdá nejaké divné. Taký veľký rozsah pre jednu veľkosť.
Áno videá som všetky videl, aj som sa bavil z chalanom, čo to pre Bajker testoval a rozhodol som sa do toho ísť. Geometria je super aj spracovanie, motor je fakt silný a celkový pocit super. Zatiaľ som ale jazdil len po meste (chorý hneď po kúpe), čakám na test na traily
Tak dnes prvýkrát na trailoch u nás a funguje to perfektne. Hravé, ovladatelné, aj ten podvozok funguje dobre môžem odporučiť. Už si len zvyknúť na vyššiu váhu bajku a po 3 bajkoch so sram brzdami, na Shimano a bude to ideál. 28 km dnes, hore komplet na high režime a dva traily s dosť koreňmi, kameňmi a mokrým lístím
Ty se mas chlape. Jakou jsi zvolil velikost a jak se ti sedi? Ja byl z toho posedu nadsenej bohuzel vicemene jen po rovince, ale hrozne prijemnej posed.
Ako sa ten motor správa pri výstupoch? Totižto všade, kde ho hodnotia sa sťažujú, že veľmi kope. Ale mám podozrenie, že to len dajú do boostu a vôbec to neskúsia na štandarde alebo automatickom režime.
Nekope vôbec ani pri max režime, jedine, keď máš max režim a rozbiehaš sa, tak je to take že sa rýchlo zapne a hneď ťahá na max. Ale napríklad na auto alebo standard režime to je uplne vpohode aj keď ideš krokom. Na presuny po meste jazdim auto a na výšlap na trail aktuálne potrebujem byť rýchlo hore, tak jazdím na max režime a dá sa ťah motora pekne predvídať. Jediné čo viem porovnať s Brose alebo Boshom, tak je motor hlučnejší, ale to mi vôbec nevadí.
Ahoj, spokojnosť. Bike dobre ovládateľný vďaka nízkemu ťažisku a dosť dovolí. Ten menší zdvih tlmiča je dobrý na odrazoch na menších a stredných skokoch, nič extra s tým skákať neplánujem. Na to mám enduro dosť som sa bavil aj na blate, ten auto režim je super. Keď nechceš vyhadzovať veľa blata zaberáš zľahka na ľahkom prevode a ideš si 10-12km/h v blate a keď sa treba vyhrabať s riadneho bordelu zabereš a hneď ta to vystrelí kam chceš.
Ahoj, taktiez je v mojom hladaciku. Ako je to s tym zadnym pruzenim? Vsade ho na youtube zhodili, ze je velmi tvrde (v kazdom hodnoteni aj poliaci a madari). Planujem ebike na tury a lahky a stredny trail. Pripadne este mam v hladaciku GHOST e-ASX 160 Universal. Co by ste odporucili? Diik.
Je to take tvrdsie, trailovejsie, ale mne to vyhovuje, že sa z toho lahsie odraza na skokoch. Ako trailovy ebike to uplne staci. Na tazke enduro by to uz bolo asi malo 130 mm vzadu. Ale bajk funguje pekne aj na kamenoch a korenoch
Ahoj, taktiez je v mojom hladaciku. Ako je to s tym zadnym pruzenim? Vsade ho na youtube zhodili, ze je velmi tvrde (v kazdom hodnoteni aj poliaci a madari). Planujem ebike na tury a lahky a stredny trail. Pripadne este mam v hladaciku GHOST e-ASX 160 Universal. Co by ste odporucili? Diik.
pozri nové CTM Areon, majú pre novú sezónu Panasonic motory, aj dizajnovo je to lepšie oproti starším modelom https://www.ctm.sk/e-bicykle/e-mtb/e-trail
ak ťa pustí rozpočet, vezmi Boscha
pozri nové CTM Areon, majú pre novú sezónu Panasonic motory, aj dizajnovo je to lepšie oproti starším modelom https://www.ctm.sk/e-bicykle/e-mtb/e-trail
No je to na zvazenie. Skusenosti s Ghost? Laka ma tam 750Wh baterka a Bosh. Na druhej strane novy Areon xpert s 880Wh a Gx Ultimate. Niekde som cital, ze Ghosty su shit. Asi to bolo na sposob Jedna babka povedala . Ctm maju dobre ramy? Tam asi by som hodil Bomber z2 miesto rs recon silver a mohol by to byt super bike.
Tie ghosty na enduro ramoch prskaly zadne stavby, kto vie ako je na tom ebike. Co sa zas CTM tyka, tak presnost vyroby geometrie ramu oproti tomu Kellysu bude menej presna
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Na YT vysla nova recenzia inak https://www.youtube.com/watch?v=FLI-QS5dW2g&t=181s&ab_channel=BikeTV
No je to na zvazenie. Skusenosti s Ghost? Laka ma tam 750Wh baterka a Bosh. Na druhej strane novy Areon xpert s 880Wh a Gx Ultimate. Niekde som cital, ze Ghosty su shit. Asi to bolo na sposob Jedna babka povedala