Zdravím, plánujem kúpiť elektrobike a našiel som tento, len k nemu nieje veľa napísaného. Myslím nejaké skúsenosti od užívateľov a tak. Príde mi cena 1999 € celkom dobra len ja som v tomto začiatočník a rad by som vedel Vaše názory ci sa oplatí kúpiť alebo nie. Plánujem jazdiť rekreačne a hlavne v lese a na poľných cestách.
na moje prekvapenie dizajnovo vcelku vydarený bajk. k motoru sa nevyjadrím, s panasonicom som zatiaľ neprišiel do styku. pozri videá na youtube, určite tam niečo bude. čo mi na ňom prekáža je len 9 prevodov a kazeta s malým rozsahom, na nové brzdy si priprav peniaze hneď a vidla mohla byť tiež lepšia. na poľné cesty v pohode tak ako je keď vymeníš brzdy, do lesa no, záleží aké stúpania a povrch ťa postretnú.
Zatiaľ mám v užšom vyberte tento kellys potom Kross Level Boost 1se alebo 2se a Rockrider E-ST900. Len mne ťažko vybrať keď do toho veľmi nevidím. Nie som náročný len by som nerád ľutoval po čase.
decathlon ani nerozmýšlaj, Kross Level Boost 2SE 2019 je hotový bajk, sadneš a jazdíš. RS Recon vzduchová vidla, E8000 motor aj displej, 11 prevodov, XT brzdy, aj keď len 2-piesty. toto je bicykel bez ďalších investícií s dobrými komponentami, za 2300 asi nič lepšie nekúpiš. model 2020 má už integrovanú baterku, ale tieto nové hrubé rámy imo nevyzrjú dobre, na druhej strane je aj verzia so 630Wh baterkou, ale zase s komponentami nižších sád.
2.0SE má takmer na každej pozícii lepší komponent oproti 1.0SE, hlavne vzduchová vidla je veľké +. ak sa chceš vojsť do 2000€, potom 1.0SE 2019 je určite lepšia voľba ako Tygon 10, ako z hľadiska komponentov, tak aj overeného pohonu, ktorý si naviac vieš čiastočne vyladiť aj sám cez originál Shimano app v mobile.
Ja som ho kupoval na Insportline. Nemali ho skladom, museli ho objednat, trvalo to cca. 2 tyzdne. Ja som kupil 19,5ku.
A dostal som k nemu Action Cam 4K v hodnote 120€
Zdravim zakúpil som si tento bajk Kellys. Pri plnom nabití batérie 100% ukazovateľ dojazdu (range) zobrazuje málo km. Napr režim Eco-43km Štandard-32 km Auto-38 km High-30 km. Je to veľmi málo. Zrejme niečo nie je v poriadku. Ako ste na tom vy ?
Ja e-bajkom nerozumiem, ale snáď to najskôr vyskúšaj. Ak natankuješ plnú do auta a z pumpy vyrazíš na jednotke do kopca, tak ti tiež nebude ukazovať dojazd 1000k.
Ano motor Panasonic batéria je 504 Wh. Cítiť rozdiel medzi režimami. Eco je ok trochu pomáha dám štandard ide ako divý rovnako ako High. Kontaktoval som predávajúceho na dojadz vraj sa to kilometrami upravi ale nič sa nezmenilo.
Dnes som navštívil predajňu Kellys za účelom overiť dojazd rovnakého bajku. Prešiel som si počítač boli na ňom rovnako malé dojazdy. Momentálne mam nalietane 45 km od nabitia z toho 10 km sú poľné lesné cesty ( režim Štandard občas High) zvyšok roviny z miernym stúpaním (režim ECO)a batéria je vybitá.O Kellys počuť že je to kvalitná značka ale tento bajk ma sklamal.
Batéria 500Wh znamená že motor o odbere 500W dokáže zásobovať hodinu, nič viac nič menej.
Dojazdy sú udávane podľa toho, že 4Wh/km konkrétne rovinka ty 100W motor 100W a 5h takto sa to krúti 125km.
Ale keď to pustíš do terénu ty 150W motor 550W do hodiny baterka skonči.
nech ukazuje cokolvek, kalkulovany dojazd je hlavne cislo vycucane z prsta. Nema ziadnu oporu v realite. Ked mas 100kg a ides na booste strminu, zoslahas baterku raz dva. ked mas 60kg, ides po rovine, fuka ti do chrbta, mas slaby rezim, prejdes aj 100km. Takze orientovat sa podla cisla na displayi je uplne iluzorna zbytocnost. Ak chces overit dojazd, treba overit porovnanim. tzn. podobne vaziaci jazdci na rovnakej trati s rovnakou podporou. Ak tam vzniknu nejake disproporcie pri podobnej kapacite baterie, vies ze nieco nieje v poriadku. Panasonic ma unikatny rezim AUTO, ktory davkuje podporu podla potreby a pri pocite jazdy ako na booste spotrebuje oproti stalemu boostu vyrazne menej energie. Pri fixne nastavenom rezime mid alebo boost(high), nieje dovod, aby vydrzal kratsie ako ostatne. Panasonic ma velmi maly odpor, skor by som odhadol ze vydrzi viac ako starsie generacie Boschov, mozno viac ako shimano
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A dostal som k nemu Action Cam 4K v hodnote 120€
Dojazdy sú udávane podľa toho, že 4Wh/km konkrétne rovinka ty 100W motor 100W a 5h takto sa to krúti 125km.
Ale keď to pustíš do terénu ty 150W motor 550W do hodiny baterka skonči.
Novinka Kellys Tygon R10 AIR 29 elektrobicykel, light grey
od 2 199 €
MOC 2 699 €