Pozdravujem. Koketujem s predstavou zakupit nejaku prestavbovu sadu na Bike. Mate niekto skusenosti so suciastkami, alebo celou sadou objednanými z Ciny? Napriklad z Aliexpressu? Je tam toho vela a tazsie sa v tom zorientovat. Alebo takyto nakup nema význam?
Ja som bral sadu z Nemecka bez baterie, doslo v pohode, funguje. Ked budes objednavat napis (resp. este pred objednanim ci ti vie poslat sensory na hydraulicke brazdy namiesto mechanickych) Ja som potom doobjednal senzory na hydrauliku. Da sa jazdit aj bez toho. Tiez som dokupil gear sensor, to fakt nelutujem, hlavne v kopcoch to dost setri komponenty, ked prehazdujes.
Pozeral som ten bike co mas. vzadu 14-28, je dost maly rozsah, na cesty ok, ale do strmsich kopcov to bude horsie, urcite by som porozmyslal nad vymenou prevodnika za menej zubovy. Co sa tyka krizenia, ja mam 9kolecko vzadu, a par krat mi padla retaz na najvyssom, kde sa retaz aj najviac krizi. U teba to moze byt ine, zalezi od konstrukcie biku.
Na tvojom mieste na zaciatok by som bral sadu 44T, ked to beries aj s bateriou, tak co najvacsiu kapacitu.
Jasne uz tomu rozumiem..uvidim ked budu problemy tak objednam mensi ten prevodnik.obetujem nejaku tu maximalku vprospech toho ze motor nezahulim v kopcoch 😃 dalsi tyzden uz to objednam. nech este stihnem sezonu
Ano bude viac vychýlená ale dá sa to riešiť a nepadá reťaz.. Tie origo sú najmenšie 44 zubové Záleží ako sa rozhodneš. Nešpekuluj najskôr namontuj sadu a jazdi. Potom uvidíš čo ti nevyhovuje a potom meň.
.
Super vdaka za posledne odpovede toto som potreboval vedieť no tak už len rozhodnutie padne že kedy pojdem do toho, najlepšie ked budem mat druhy bicykel lacny na jazdenie po dedine.Potom sa ozvem že ako to ide
vikino1 - vies mi dat info ako sa to posunulo, ktorym smerom (dnu ci von) ked to mas takto namontovane oproti setovemu prevodniku 44T?
Je to narrow/wide prevodnik ci sa mylim? opotrebovanie prevodnika pri jazdeni je ako na tom?
Tak páni, asi po mesiaci prišli všetky komponenty zo všetkých kútov sveta (motor 750w, baterka 20,5Ah)...poskladal som to v piatok pred polnocou a potom do jednej jazdil po dedine. Musím povedať, že elektro dáva bajkovaniu úplne iný rozmer. Ide teraz ako raketa, 5x zapadlujem a 40kmh na tachaci.
Včera som si spravil 85km okruh malými karpatami (na polovicu baterky) a som vážne nadšený. Pomenil som si trošku úrovne pomoci (úprava SW káblom) a bola radosť počúvať ako si motor tichucko seveli podomnou. ?
Momentálne mám 44t pílu a vzadu 11-ku 11-46. Objednaná 38t ešte nedorazila.
Každému kto nad prestavbou váha, môžem len odporúčať.
Chcel by som hlavne vedieť aká je dodacia doba z toho Španielskeho skladu, píšu 2-7 dní, či to skutočne do tých 7 dní príde?
Alebo ak mi niekto vie odporučiť iného predajcu. Predsa len je to cez 1000€ objednávka, potrebujem istotu že všetko bude v poriadku, ak niekto má skúsenosti, ďakujem
Mne došla sada z Holandska trvalo to +- 10dní. Vyskytol sa jeden zádrhel, ale bola velká snaha riešiť to. Mám najazdené 6000km a všetko /motor, bateria/ v poriadku.Klop-klop
Tak som to prehodnotil a tiež zoberiem asi z toho Greenergy ale z poľského skladu, myslím že by to mohlo prísť skôr. marktomark ktorý prevodník si k tomu dostal, ja zoberiem 42T tam je na výber.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pozeral som ten bike co mas. vzadu 14-28, je dost maly rozsah, na cesty ok, ale do strmsich kopcov to bude horsie, urcite by som porozmyslal nad vymenou prevodnika za menej zubovy. Co sa tyka krizenia, ja mam 9kolecko vzadu, a par krat mi padla retaz na najvyssom, kde sa retaz aj najviac krizi. U teba to moze byt ine, zalezi od konstrukcie biku.
Na tvojom mieste na zaciatok by som bral sadu 44T, ked to beries aj s bateriou, tak co najvacsiu kapacitu.
Tu sa mi pozdáva ten 38T prevodník ocel+nylon 10eur+10poštovne objednal by som to hneď teraz nech to ma naskok lebo ta prestavbova sada pride hned potom už z EU skladov..Alebo viete poradiť nejaky iný prevodník ? idealne eu sklady alebo z našich eshopov ..ešte som našiel toto---https://www.aliexpress.com/item/32995322469.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.27925d6bv2NtfD&algo_pvid=8858c000-c14a-4626-82fb-7e3c9ab8367e&algo_expid=8858c000-c14a-4626-82fb-7e3c9ab8367e-0&btsid=0ab6f82c15932478212841502e911a&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_ ...Za 20E tam je aj ten stred to by som si musel zase dokupovať v tom prvom linku čo som posielal ? Inak tento druhý sa mi moc nepáči posobi tak kolotočársky
No ale tu sa ti reťazová linka úplne posunie.
.
Je to narrow/wide prevodnik ci sa mylim? opotrebovanie prevodnika pri jazdeni je ako na tom?
Včera som si spravil 85km okruh malými karpatami (na polovicu baterky) a som vážne nadšený. Pomenil som si trošku úrovne pomoci (úprava SW káblom) a bola radosť počúvať ako si motor tichucko seveli podomnou. ?
Momentálne mám 44t pílu a vzadu 11-ku 11-46. Objednaná 38t ešte nedorazila.
Každému kto nad prestavbou váha, môžem len odporúčať.
https://a.aliexpress.com/_dXSlCyG
https://m.aliexpress.com/item/32600156563.html?spm=a2g0n.shopcart-amp.item.32600156563&
Chcel by som hlavne vedieť aká je dodacia doba z toho Španielskeho skladu, píšu 2-7 dní, či to skutočne do tých 7 dní príde?
Alebo ak mi niekto vie odporučiť iného predajcu. Predsa len je to cez 1000€ objednávka, potrebujem istotu že všetko bude v poriadku, ak niekto má skúsenosti, ďakujem
https://m.aliexpress.com/item/32854695403.html?spm=a2g0n.shopcart-amp.item.32854695403&
A batériu 48V24AH HailongMax s článkami 21700 a neznámy výrobca za 347€ odtiaľto
https://m.aliexpress.com/item/4000772417486.html?spm=a2g0n.shopcart-amp.item.4000772417486&
Podľa recenzií kupujúcich je udávaná kapacita batérie skutočná.
Čo na to poviete?