....akurát že ten popis k produktu je dosť nešťastne preložený........za 22euro nemôžu byť v žiadnom prípade ložiská.....o čo by s nimi aj človek robil ....há
Ale fakt je to zle preložené. Je to zjavne len ochrana ložísk, nie samotné ložiská. Napr. tu "... With the help of the bearing protection ring, the motor bearing is protected against coarse dirt ..."
A dáju sa meniť aj ložiská na 4gen. Nepotrebujem to zatiaľ ,len sa informujem keby to.začalo mať Vakel 🤦♂️😂 A Tie tesnenia a vazelinku je dobre hadam aj každú sezonu spravit hlavne keď sa používa Vapka nie ??
Tak hlavne wapka sa používať nemá 4. gen som zatiaľ rozobratý nemal, takže neviem, či tam pasujú ložiská BDU2XX, repair sada na BDU4XX zatiaľ k dispozícii nie je... Inak, ložiská sa samozrejme meniť dajú, len je potrebné otvoriť motor, takže v záruke by to bolo otázne, vtedy sa motor posiela výrobcovi/dodávateľovi...
Zdravím. Prosím vás, kto je elektro či má skúsenosti, je možné počas jazdy autom nabíjať akumulátor na e-bike , ktoré má k dispozícii zásuvku 230V /150W. Nabíjačka 2A alebo 4A, Akumulátor štandard 36V, 500Wh (14Ah) a 625Wh (17Ah).
Stretol sa niekto niekedy s "kopnutím" "cuknutím" pri rozjazde pri motore cx 4.gen.? Má nájazd cca 500km objavilo sa to po kratkej pauze pri jazde z ničoho nič. Pri off to samozrejme nerobí, kľuky pevné.
Ď. za reakciu.
Riesil som to tu https://www.mtbiker.sk/forum/post1984909.html#p1984909 Po vymene baterie v led remote, diagnostike a zmazani chyb to prestalo. Lenze sa to nedavno objavilo znovu. Najzaujimavejsie je, ze sa to prvy krat objavilo po 33h:40min hodinach jazdy a tuto sezonu (plus nejaky jazdy este minuly rok) po 34h:50min. Cize takmer zhodny cas.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale fakt je to zle preložené. Je to zjavne len ochrana ložísk, nie samotné ložiská. Napr. tu "... With the help of the bearing protection ring, the motor bearing is protected against coarse dirt ..."
Ď. za reakciu.