Poradte prosím, ktorý by ste si vybrali? Jazdím aj asfalt, ale aj poľné a lesné cesty, turistické chodníčky, ale kľudná jazda, žiadne skoky a ani rýchle zjazdy....
Turbo Levo 700Wh je dobrý e-bike.Máme doma 2 kousky a zatím bez problémů.Momentálně najeto okolo 8000km na každém a aplikace Specialized sděluje že zdraví baterek je 100%.
Jezdíme přesně to co píšeš a spokojenost veliká.
Za mě je Levo Turbo velmi pohodlný,výkonný a konec konců i hezký stroj.
To je taky karbon, jak podme.... ani nevies, ze tam je... na vahe ziaden rozdiel oproti klasike, cize to mi je jedno. Ale Cube je lepsi ako Specialized? Myslim, ked porovnam tie 2 bike co sa tu spomenuli
najprv treba porovnávať motory. obidva sú dobré, obidva si vieš cez app prispôsobiť, pri Boschi gen 5 máš väčšiu a ľahko vyberateľnú baterku a je to novinka, pri Brose v Leve zase o 5 Nm naviac, ale to normálny človek asi nepostrehne. výbavou sa ale toto Turbo Levo na Cuba nechytá ani náhodou. oplatí sa tých cca 300€ priplatiť. Cube One44 má o 10 mm nižšie zdvihy oproti Levu, ale na tvoje potreby bude bez problémov vyhovovať.
Ok, dik. Tak rad si necham poradit, kedze sa v tom nevyznam. Slapem vela, ale nevyznam sa do komponentov na bikoch ( auto a tazke stroje, to je ina kapitola zas u mna ? ). Idem pohladat nejake testy a videa na ten Cube
.....čo sa týka napr.prepravy bajku na nosiči,tak ked sa pozriem na ten Cube,tak fakt neviem ako sa to dá upnuť.No a upinanie karbonu má iné pravidlá ako hlinikový rám.Ďalšia vec je dostupnosť servisu v prípade elektro poruchy.
.....čo sa týka napr.prepravy bajku na nosiči,tak ked sa pozriem na ten Cube,tak fakt neviem ako sa to dá upnuť.No a upinanie karbonu má iné pravidlá ako hlinikový rám.Ďalšia vec je dostupnosť servisu v prípade elektro poruchy.
Mám Thule Epos2 a upnutie a preprava úplne bez problémov.
To je taky karbon, jak podme.... ani nevies, ze tam je... na vahe ziaden rozdiel oproti klasike, cize to mi je jedno. Ale Cube je lepsi ako Specialized? Myslim, ked porovnam tie 2 bike co sa tu spomenuli
Pravda. Tazke je to ako hovedo. Aspon to RACE. Lebo ma to tazke kolesa. Stavali to na tvrdsie pouzivanie ako bezne plebs vyuzije. Merida -vid profil- hlinikova z 2018 bez batt je o kilo lahsia ako race bez batt.,,teda aby som porovnaval porovnatelne.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.mtbiker.sk/forum/post2067190.html
Tak moze siahnut po Rku ked tak.Ale tiez by som asi levo odporucil
Jezdíme přesně to co píšeš a spokojenost veliká.
Za mě je Levo Turbo velmi pohodlný,výkonný a konec konců i hezký stroj.
http://www.cyklomax.sk/kategoria/eshop-ponuka/elektrobicykle/elektrobicykle-celoodpruzene/akcia-2024-specialized-turbo-levo-alloy-satin-dark-moss-green-dune-white-700wh/
Prípadne aj v nižšej výbave: https://www.cube.eu/sk-sk/cube-stereo-hybrid-one44-hpc-race-800-pigeonblue-n-art/802420
Mám Thule Epos2 a upnutie a preprava úplne bez problémov.
Aké máš skúsenosti s nim? Ako vydrž baterie?
Pravda. Tazke je to ako hovedo. Aspon to RACE. Lebo ma to tazke kolesa. Stavali to na tvrdsie pouzivanie ako bezne plebs vyuzije. Merida -vid profil- hlinikova z 2018 bez batt je o kilo lahsia ako race bez batt.,,teda aby som porovnaval porovnatelne.