Stretli ste sa už s tým, že Vám zadné koleso na e- biku v zábere ( stupanie + vyššia podpora ) vrzga ? Zaniesol som ho do servisu, chalan dotiahol spice, prestalo to na chvíľku a zase vrzga, resp. tie špice ako sa trú o seba v bode kríženia vydávajú vŕzganie. Existue nejaké riešenie? Napadlo ma, prepliesť koleso a dať tam niečo iné, len nemám šajnu aké špice, aby mi nevrzgali, ked sa o seba tru. Mate nejaký tip ? Alebo len stale dotahovat ? Na inom ebiku som sa s tým este nestretol.
Teraz totalna haluz teoria: na strieborných mi to v živote nerobilo. Začalo to, ked som preplietol koleso z HG na microspline ( dal som prepliest
Dakujem za tipy.
Otazka je, preco sa uvolnuju. Ci si ich trochu vytahal, alebo sa naozaj trochu uvolnuju. Mne sa odsroubovavali, tak som vycentroval, na kazdy spic kvapol kvapku locktidu a poriadne na minutku az dve roztocil. Tym sa natlacil aspon na kraj zavitu a uz sa nepovoluje.
Stretli ste sa už s tým, že Vám zadné koleso na e- biku v zábere ( stupanie + vyššia podpora ) vrzga ? Zaniesol som ho do servisu, chalan dotiahol spice, prestalo to na chvíľku a zase vrzga, resp. tie špice ako sa trú o seba v bode kríženia vydávajú vŕzganie. Existue nejaké riešenie? Napadlo ma, prepliesť koleso a dať tam niečo iné, len nemám šajnu aké špice, aby mi nevrzgali, ked sa o seba tru. Mate nejaký tip ? Alebo len stale dotahovat ? Na inom ebiku som sa s tým este nestretol.
Teraz totalna haluz teoria: na strieborných mi to v živote nerobilo. Začalo to, ked som preplietol koleso z HG na microspline ( dal som prepliest
Dakujem za tipy.
Model bicykla??? Model kolesa??? Máš pocit, že sme veštci?
Otvoriť v novom okne thumb_up-1thumb_down
https://www.mtbiker.sk/shop/elektrobicykle/horske-elektrobicykle/celoodpruzene/haibike-xduro-allmtn-2-0-500wh-nx-eagle-20-cierna--strieborna--cervena-model-2020.html?gclid=CjwKCAjwmeiIBhA6EiwA-uaeFTwQ0Qfmf_qDcKcSOH6SdSai4ICRFxX4YdzN6yHyPbK8FAod331RGBoCyJQQAvD_BwE
Sorcerer, dik za tip, volam do servisu, ci to vedia urobit.
Snad to pomoze, dakujem
Chcieť na ebiku radenie cez viac pastorkov naraz je vcelku odvážne, nakoľko to je to, čo najviac žuje reťaz a kazetu
Zatiaľ som len odtrhol orech od náboja ( HG ) a praskla mi kostra na starom ( uznaná reklamácia )